Proteste cu care putem fi solidare
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
alex_andra spune:
Sunt nedumerita, recunosc
de ce marsul pt familie e considerat o mizerie/
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Cred ca la marsul GayFest s-a referit persoana respectiva, ca ar fi o mizerie, nu marsul familiei...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
paulina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a
Chiar traim vremuri grele daca am ajuns sa solidarizam cu mizeria aia de mars... www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
Monica, persoana s-a referit la marsul familiei. Pentru ca m-a citat si a colorat in rosu explicit referinta mea la acest mars.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_a/anca_a.jpg)
anca_a spune:
Surprinzator sau nu, www.nouadreapta.org/" target="_blank">marsul pentru familie e mizeria. Pentru ca spre deosebire de colegii homosexuali, participantii nu militeaza pentru nistre drepturi ci impotriva unor oameni, intamplator minoritati.
paulina85 spune:
Esti sigura ca vorbim despre acelasi lucru? Pentru ca linkul pe care l-ai pus se refera la alt mars.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_a/anca_a.jpg)
anca_a spune:
Paulina, my mistake, i-am incurcat... intradevar astia e mult mai breji decat cei de la noua dreapta, uite si tu ce frumos graiesc:
"Respectarea drepturilor unor minoritati nu înseamna jignirea majoritatii acestui oras si a acestei tari. Daca maine o alta minoritate, a pedofililor sau zoofililor, va dori sa-si organizeze un mars pentru promovarea casatoriilor cu copii sau cu capre, o veti aproba numai pentru ca este sponsorizata de Fundatia Soros, ca în cazul de azi?
Aceasta boala nu este caracteristica poporului roman. Avem toata compasiunea pentru bolnavi, dar bolile se trateaza – si nu în spatiul public, ci în locuri de specialitate
"
anya spune:
Un mars pentru libertatea alegerii (modului in care traim) nu aveti?
Ce ne...grija de fetele lui Basescu sau ale cui or fi? Ce importanta are daca se marita sau nu? Si ce treaba avem cu ce fac oamenii aia acasa (indiferent de sex)? Cu ce drept dictam de cine sa-ti placa?
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Un mars pentru libertatea alegerii (modului in care traim) nu aveti? Ce ne...grija de fetele lui Basescu sau ale cui or fi? Ce importanta are daca se marita sau nu? Si ce treaba avem cu ce fac oamenii aia acasa (indiferent de sex)? Cu ce drept dictam de cine sa-ti placa? Anya |
ar fi monotonia la maxim atunci...mare plictiseala mare...tocmai ca de gindirea asta este nevoie
![](icon_smile_big.gif)
paulina85 spune:
Ma interseaza foarte tare familia presedintelui care ma conduce pe mine si tara in care traiesc. Dar ca de obicei ati deviat subiectul spre discutii fara sens.
Sotul meu este azi in strada si imediat plec si eu. Nu suntem bugetari.
Daca nu doriti sa solidarizati cu nimic va doresc discutii placute off topic in virtual.
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui paulina85
Nu mi se pare ca marsul pro-familia ar fi o mizerie, dar ma rog, fiecare vede lucrurile prin propria experienta. Basescu de exemplu sigur nu pune mare pret pe familie, ambele fiice traind in concubinaj bine merci. |
Un cretin
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)