nelamuriri menu gradinita
Raspunsuri - Pagina 2
Vivela spune:
ba mie mi se pare chiar ok meniul. inclusiv baclavaua e acceptabila, ca sunt convinsa ca nu le-o servesc in fiecare zi.
sa vedeti la cresa (!!) unde merge David al meu, cum apare destul de frecvent pe lista - la micul dejun branza topita, crenvursti, margarina , din cand in cand unt, uneori "ceai de lamaie si biscuti"...halal mic dejun!!! numai bun sa te umple de energie pe toata dimineata .
eu il duc pe la 9,15-9,30 tocmai ca sa nu ia parte la asemenea "festin" (bine, suntem si comozi si mi-e greu sa-l duc mai devreme de atat ).
iar la gustarea de la ora 4, tot niste "delicatese" gen napolitane, branzoaice (pun pariu ca-s cumparate!), biscuiti, si doar de 2 ori parca pe saptamana apar fructe (mere sau banane, probabil un mar la toata grupa sau o banana la toata grupa...) sau cine stie cum iaurt...
pranzul pare mai ok, ciorba si felul 2, n-am ce sa comentez ca par chiar in regula, cel putin pe hartie, nu prea am vazut sa fie si desert, cel putin nu in mod obisnuit.
cina nu prea m-a interesat, ca nu o prinde niciodata, la ora 17-17,30 cel tarziu il iau de acolo, dar de regula e un orez cu lapte, o budinca...
deci ce citesc mai sus mi se pare chiar ok.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
ah, am uitat sa zic ca e vorba de o cresa de stat, una dintre cele mai bine vazute din bucuresti . fiind cresa - nu-s multi copii care depasesc varsta de 3 ani.
am auzit de la alti parinti, care au copii acolo de mai mult timp, ca meniul era mai bun inainte, dar ca s-a stricat pe parcurs, din lipsa de fonduri....
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela am auzit de la alti parinti, care au copii acolo de mai mult timp, ca meniul era mai bun inainte, dar ca s-a stricat pe parcurs, din lipsa de fonduri.... |
Despre ce lipsa de fonduri e vorba ? Ca mancarea este platita de parinti !
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Cygni spune:
Ma scuzati, dar mie altceva mi se pare anormal si anume mesele prea dese, practic din ce vad, copilul ar manca la 2-3 ore. Ori un copil de 3 ani nu mai e bebelus. Sau cel putin fetitei mele nu i-am creat acest obicei. E drept ca nu merge la gradinita dar de ex ea mananca dimineata pe la 9 sau 9:30 iar urmatoarea masa e la ora 14:00, urmatoarea la 18:30 aprox, in functie de cum i se face foame si fara gustari intre mese. Dupa masa de la 18:30 ii mai dau seara ca ea se culca foarte tarziu si daca ii e foame, ii ofer o gustare sau chiar mancare gatita.
Chiar m-ar deranja, daca ar fi la gradi, sa-i dea dulce intre mese iar fructele se recomanda a fi oferite inainte de masa nu intre. Eu nu sunt adepta gustarilor in general si cred ca fiica-mea nici n-ar mai manca daca stomacul ar fi solicitat asa la fiecare doua ore cu cate ceva, nici nu vreau sa ma gandesc la meniul de la gradinita
Deci is deplasata rau, atunci o tin acasa
ps. inteleg ca pentru alti parinti e normal acest lucru si la alti copii poate functioneaza, sa nu se supere nimeni, e doar opinia mea in ce ne priveste.
Iasmin08 spune:
Eu vad orezul cu lapte mult mai bun decat vesnicul lapte cu pernute viva cum a primit ficior-mio in toti anii de camin...cel putin 3 zile pe saptamana. Degeaba am insistat sa li se dea si altceva, m-am certat si cu directoarea la sedinta cu parintii. Urmarea? In zilele de lapte cu pernite viva nu era afisat menu-ul zilei.
Baklava- e ok, dar totusi s-ar putea sa cada cam greu la stomacul picilor. Zic si eu...
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
elenadians spune:
deci dimineata la 9 30 se da lapte iar gustarea contine fructe iar dincate stiu eu nu prea este bine nu se strica la stomac ???
eu asa stiu .din cate mi-a explicat cineva laptele in stomac se face ca o branza si la ora 11 inca nu este
digerat deci voi sunteti de acord ?? ce parere aveti ?? tinand cont ca avem si asistenta pediatra si nutritionista
philip spune:
eu zic ca atat timp cat nu li servesc fructele impreuna cu laptele, e ok. o gustare de fructe e f buna, dar zic si eu ca orele sunt putin aiurea. mai degraba md la 8, gustare la 10 si pranz la 12.
roli25 spune:
E f. ok meniul. Nu are nici o problema laptele cu fructele, la distanta de mai mult de 1 h. Ai mei mananca acasa uneori fruct inainte de masa, ca le se face lor pofta si daca e seara, la sfarsitul mesei beau lapte. N-au nimic.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenadians deci dimineata la 9 30 se da lapte iar gustarea contine fructe iar dincate stiu eu nu prea este bine nu se strica la stomac ??? eu asa stiu .din cate mi-a explicat cineva laptele in stomac se face ca o branza si la ora 11 inca nu este digerat deci voi sunteti de acord ?? ce parere aveti ?? tinand cont ca avem si asistenta pediatra si nutritionista |
eu zic ca te-a suparat asistenta cu ceva
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Laura25 spune:
La gradinita de stat unde merg ai mei nu este gustare intre mese. Li se da micul dejun pe la 9 (8:30 ar trebui sa fie de fapt ora, dar mereu intarzie copii), apoi pe la 12-12:30 pranzul si la 16 o gustare, dar de cele mai multe ori o iau copiii cand pleaca acasa, nu o mananca acolo. Gustarea de la 16 e un fruct (mar , banana, portocala, kiwi) sau un produs de patiserie (o felie de cozonac, chec, trigon cu branza sau cu gem, f, rar un pachetel de biscuiti sau un baton de cereale Nesquiq), uneori si una si alata.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me