Mamici si Gravidute Italia -71-
Raspunsuri - Pagina 19
LAlexandra spune:
yoanag sa ai si tu o zi superba. povesteste-ne pe unde ai umblat ieri la plimbare
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
yoanag spune:
Alexandra :(((
am fost la plimbare cu prietena mea si cu baietelul ei
s-au jucat copiii impreuna,am stat la o terasa la o cafea
apoi dupa masa am mers din nou la ea si am scos copiii afara si a mea cu bicicleta
azi de dimineata am fost din la plimbare cu ea,ne-am invirtit o gramada
dupa ce maninca si doarme baietelul poate mai iesim dupamasa ca si ieri
la mine nimic nou sub soare:(
v-as povesti mai mult dar nu stiu......daca pot,nu stiu nici eu
sintem un cuplu fericit si ne intelegem super asta cind nu-l apuca damblaua....atunci e totul divers
ei nu vreau sa va bat la cap ca de citeva zile numai mesaje negative am
si asa drafgi imi sinteti cind va citesc cu atita voiosie si drag povestiti si se vede ca sinteti fericite
o sa-mi treaca si mie si o sa vin si eu cu mesaje pline de veselie dar acum nu am chef
ma bucur sa va citesc pe voi
Alexandra-e superb baiatul tau
ce frumos doarme,se vede ca sinteti fericiti pe chipul vostru
va pup si mai intru eu,merg sa pregatesc masa la printesa ![]()
Mami de Giulia -20 iunie '07-
LAlexandra spune:
IOANA, bucura-te draga de plimbari, pana una alta. Stii ce fain suna, numai cand ma gandesc, sa iesi la cafea cu cineva la povesti...de vis. Am si eu vecine aici, dar nu au copii sau copiii sunt mari deja ...asa ca nu prea avem povesti acum
...sa le plictisesc eu cu povestile despre print
.
Noi nu reusim sa iesim la plimbare dimineata, ca de obicei doarme, iar azi nu am vrut sa ies mai ales ca era piata si fiind agitatie...nu avea sens. Dupa masa speram sa iesim cu tot cu tati la plimbarica. A, si in rest nu am iesit ca e tare cald in timpul zilei...si parca nu l-as scoate in caldura, ca vad ca nu ii prea place.
De povestit ... ne povestesti ce doresti, daca nu, noi nu ne suparam sa te plangi doar, fara explicatii
. Fiecare mai avem momente bune sau rele. Inainte ne era si noua mai greu cand ne certam ca nu eram unul langa altul...si atunci tinea supararea...ca nu ne intalneam prin casa
. Acum rar ne mai ciondanim, din pacate noi ne certam pt altii...gen soacra mai ales...ca dupa ce suna, ma enervez, ca mereu are idei geniale
. Dar avem noroc ca ne trece repede
si ne intelegm noi, ca daca ne-am lua dupa altii din jur (tare binevoitori) de mult eram pe drumuri separate.
...mai fetelor, eu deja ma imaginez peste cativa ani (ca sa priceapa si Alessandro ceva) la plaja cu toata familia..., sa facem castele de nisip, sa ma balacesc (nu ca asa avea ce arata
), dar eu tot o sa merg la balaceala, ca prea mult imi place...cred ca o sa merg sa fac baie cu hainele pe mine, ca m-am ales cu niste dragi de vergeturi
(da, lasa, sa fim noi sanatosi)
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
neliaCris spune:
La multi ani cu sanatate daraban
Si eu sunt pe aici tot cu discutii aprinse,dar azi m-am conformat,sotul nu vrea sa ne mutam din varii motive,eu trec pe anticonceptionale cand relatia va incepea sa isi revina,si asta e,din februarie cica ne vom muta,hai sa le lasam sa currga toate asa cum vor,ne punem cu morile de vant
Roxali,esti superba aranjata,cel mare super muschiulos si construit,pitica smechera tare,am vazuto si pe mami,tinerica si ea,si tati aranjat si fericit,parca...
Cris85,bine ai revenit.Cum reusesti cu o fata de 3 ani,facultate casa...ia povesteste-ne si noua...cum e sotul tau,ce nationalitate,asa sa ne cunoastem mai bine![]()
ies fetele,merci de raspunsuri referitoare la saline,aici se anunta ploi sapt asta,dar totusi temperaturi ridicate,![]()
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
yoanag spune:
Alexandra-pai ma bucur si inca cum de plimbari
mai ales ca e prietena mea cea mai buna,ne stim din prima zi de liceu
sintem prietene de f multi ani si e cea mai buna prietena a mea
a venit si ea in italia si locuim aici la 5 minute cu masina una de alta
pai de n-as avea-o pe ea as lua-o razna
asa am cu cine vb si eu si iesi
acum am eu zile mai proaste dar eu de felul meu sint linistita,optimista si destul de vesela
vesela si nebunatica si sa rid mereu eram demult cind eram pe alta planeta
Roxali-am vazut si eu pozele
tare frumosi si eleganti sinteti
tu arati tare bine si iti sta bine cu parul asa
Mami de Giulia -20 iunie '07-
camicreata spune:
Buna fetele
.Ce mai faceti?Tot citesc mesajele voastre dar voi va cunoasteti mai bine si mi-e greu sa ma bag intre voi.
Am terminat treburile si zic sa intru sa vad ce mai faceti.
Noi asteptam sa vina sambata sa vedem daca vine masina,asa nu mai stam dupa macaronel si mergem sa ne plimbam singurei
.
Va pupam ma duc sa fac repede baita ca se trezeste vijelie si sa vezi ce baie mai fac![]()
.

http://picasaweb.google.it/camicreata24
Berarpiri spune:
Ciao,fetelor!
simt ca nu mai pot de oboseala...sapt asta nu m-a lasat iar Ambra sa dorm dupa-masa 

...nu mai rezist,nu stiu ce sa fac...
ioana-pai te cred ca nu rezistai fara prietena ta aproape,eu mai am putin si o iau razna...
asa m-am saturat sa n-am pe nimeni aici,ca-mi vine sa ma duc in tara,si sa nu ma mai intorc...
chiar asa,ce zodie e sotul tau?nu de alta,dar si eu sunt mutoasa rau
,eu sunt capricorn.Daca nu ar trage de mine sotiorul,cand nu-mi convine ceva,as sta sapt. fara sa vorbesc...
stii tu bine ca trec si astea,si iar vine linistea...cred ca barbatii se plictisesc daca e totul bine,si nu sunt discutii...din cate am observat...
roxali-sunteti o famile frumoasa!dar daca nu e intelegere,mai bine asa...Enrico seamana leit cu tine,si Sonia cu tatal ei...Imi place cum ii sta tunsa asa la Sonia,i s-a inchis si parul,era mai blonduta...
andreea
,
Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
camicreata spune:
berarpiri am vazut ca nici tu nu mai poti de singuratate,atunci nu sunt singura

.Si mie asa imi vine sa plec sa nu ma mai uit in spate(dar cu Sebi normal).M-am saturat si de macaronar ,de certuri de tot

.
tre sa fufg sa trezit piticul

http://picasaweb.google.it/camicreata24
Berarpiri spune:
neliacris-atunci tre' sa ai rabdare pana in februarie...stiu ca mai e muuuult,dar n-ai ce face...sunt sigura ca dupa aia o sa se schimbe f. mult,in bine,iti spun din experienta proprie...o sa incepeti si voi sa aveti viata voastra,de familie,nu exista comparatie...
cami-dupa ce vine masina,daca ai chef,putem merge impreuna la mare...stiu ca suntem cam departe,dar pe superstrada ajungi destul de repede,mai ales cand nu e trafic...vezi,tu,daca te descurci...
De sambata intr-o sapt. vine sora mea...de abia stept!...o sa stea doar o sapt,in care sunt sigura ca mai mult o sa ma obosesc decat sa ma odihnesc...ca vreau sa iesim,nu sa stam in casa,si asa ne vedem rar...as vrea s-o duc la mare,sper sa tina vremea cu noi..
Sper sa reusesc sa merg in tara,la jum. lui iulie,ca pe-atunci nu am nici vizite la pediatra,nici vaccin la Giorgio...sa vedem...
andreea
,
Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
alexandra-ce bine creste printisorul!lasa ca mai important e sa creasca puiutul cu laptele tau,dupa aia o sa ai timp si de tine...ca si laptele matern nu e nimic...
si noi aveam discutii din cauza soacrei acum cativa ani,pana am invatat sa nu-i mai dau importanta,si asa de bine e acum...ca oricum e departe de noi,in plus s-a convins si sotiorul ca n-ai cu cine,asa e ea,si n-are rost sa-si bata capul...
Ai mai vorbit cu mama ta la tel,de cand a plecat de la voi?
La multi ani DARABAN!!!
ioana-acum am vazut ca va fi si ziua ta,o sa vezi ca o sa-ti faca sotul o surpriza frumoasa...si ii trece supararea...
andreea
,
Ambra si Giorgio