Mamici si Gravidute Italia -71-
Raspunsuri - Pagina 18
nafi spune:
ABRAMBURIKA - si eu tot seara aveam greturi asa ca mancam bine dimineata si dupa pranz deveneam tot mai "gretoasa" pana cand atingeam apogeul seara la cina cand nu puteam nici sa-l privesc pe sot cum mananca!
LALEXANDRA - hai ca ai fost tare cu faza cu medicul barbat care se gandeste la cele lumesti mai mult ca un medic femeie!
poate ai dreptate...eu una dupa o experienta neplacuta cu o ginecoloaga frustrata nu m-am mai dus decat la medici barbati.cel de aici e un f bun profesionist si mi-a fost bine cu el , mereu mi-a dat sfaturi f bune. sper sa-mi recomande si mie ceva anticonceptionale dar nu stiu cat de sigure sunt...Acum ca am vazut ca nu-i floare la ureche sa cresti un copil suflu si-n iaurt!Sotul meu zicea ca isi pune 3 prezervative ca un copil ii ajunge!( asta in momentele de urlete infioratoare ale lui riccardo
)
opaaa...s-a trezit iar veveritzul...
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
kemsy spune:
Salutare!
LAexandra, ce bb grasun ai si frumos!!Seamana mai mult cu tine decat cu sotul!
Eu iau tot cerazette, iar controlul l-am facut tot la 40 de zile, pana atunci neavand activitate de budoar ![]()
Abramburika, hm....ce fericita esti ca ai magazinul romanesc aproape. Yami, yami!!
Cris85, bine ai revenit!
Noi nu mai putem de cald, deja Loris sta numai in body in casa, si tot transpira!Ieri a dormit bine, s-a trezit la 3 ore 
Incepem sa varuim in 2 camere si am o leneeee!!!Eu trebuie sa ma ocup de golirea dulapului de haine, si-mi vine sa 
In rest, plictiseala ![]()
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Roxali spune:
Neata!
Mama ducandu-se in fiecare seara la rusali nu mai apuc sa intru mai pe seara ca ma ia somnul langa Sonia.
Cris ma bucur ca ti-ai urmat drumul tau si ce iti propusesei ai facut(fac)Cu copil, barbat, casa , caini(apropo ii mai ai?) etc nu e usor.
Ma intrebai daca e greu cu 2 copilasi, nu.i nici usor , dar marele meu avantaj e ca o am pe mama
...e mare diferenta .
Nici nu credeam ca vei mai avea timp si de noi, mai ales ca plecasei dintr-o data "scurt si cuprinzator"![]()
Roxali spune:
Am trimis mesajul ca tare mie frica ca il pierd ...
Deci sambata mi-am refacut culoarea , am abandonat blondul-giallo alla Katiuscia ca devenise opac si mi-am tras un blon noce cu mici reflexe arami...sant cam suparata ca mi-a taiat prea mult(am colturi lungi in fata si scalat scurt spate)...in fine va creste si asa mai scap si de blond
Duminica la comunione a fost super, dupa cum v-am spus, dupa am fost intr-o plimbare cu 2 familii camperiste la Borro(sat cumparat de Ferragamo)...tare fain acolo(nu am avut aparatul ca pe Sonia o apucasera nabadaile(nedormita pana la 17, dupa un somnic doar de 30 min)si ca sa fie tot tacamul complet am fost si la o terasa sa mancam o pizza...ne-am intors pe la 24...pe junior nu l-am mai trimis la scoala si eu am fost cam zombi(mai mult plina de nervi ca preteni vroiau sa ne impace)
Daca va uitati la poze ve-ti sesiza ca cine e barbatul
, adik se vede clar cine papa in casa...eu aproape bulimica , dansul cu implanturile si toti dintii refacuti
Roxali spune:
Ioanag nu cumva sotiorul e berbecut??
LAlexandra doctorul cred trebuia sa puncte toate problemele si incerca sa si le imagineze![]()
Nafi inca nu ati gasit casuta?
Abramburika mereu aveam si eu greturi , balonari si arsuri mai tarziu...la pitic sau oprit pe la 4 luni, dar la pice au continuat
...bine ca reusesti sa mananci ceva si sa nu vomiti.
Daraban numai bine mamei tale
Multumesc fetelor ptr complimentele adresate copiloilor
Nelia multa sanatate baiatului
fug la scarbici
numai bine tuturor si o zi buna mamicute
abramburika spune:
Neata!!
Pt. mine greata e ceva nou, ca la S. n-am avut. In fine, or trece ele.
roxali - vazut pozele, da' n-am inteles faza cu tine bulimica. E la misto? Ca eu te vad bine, arati bine. Mi-a placut rochitica Soniei.
kemsy - nu e chiar aproape, dar din cand in cand mai tragem cate o fuga sa mai luam una-alta. Pana acum un an era alt magazin, dar nu imi placeau produsele de-acolo deloc. Nu stiu ce aveau, pe unde le faceau sau de unde le aduceau. Acum asta e altul, alta gestiune si sunt mai de-ai nostri
, din Bacau.
Si pe la noi e cald .. ff cald. Si asa imi vine un chef de mare, de balaceala ...
LAlexandra spune:
NEATA!
Ma trezi si eu![]()
NAFI, eu pana mai inainte de sarcina tot anticonceptionale am folosit si au fost sigure...ce sa zic...
ALI, tare frumosi copii tai, baiatul e un barbat imediat, iar micuta e asa frumoasa imbracata in roz...oricum ar fi tot fetele sunt mai gingase
...cred ca ma duc sa ii iau si eu la print niste haine roz sa fie si el frumos
, na, asa ca sa va fac in ciuda. Iar de tine eu zic ca areti tare bine, sincer. Crede-ma ca eu arat rau si nu am decat o luna cu copil
, sa ma vezi mai incolo...dar poate ma adun si eu cumva.
va
am
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
yoanag spune:
La multi ani! Daraban!
sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi
multa sanatate si impliniri
va doresc o zi buna fetelor,va pup si mai vb
Mami de Giulia -20 iunie '07-

DARABAN