Mamici si Gravidute Italia -71-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

abramburika-poate ca e ,ca de obicei ei sunt mai rai in burtica..dar nu e nici o regula,important e sanatos sa fie...Ce v-ar placea?fetita sau baietel?Sotiorul a avut ce si-a dorit,pt. mine era bine oricum,n-aveam preferinte...

nu stiu ce vroiam sa mai scriu...

pe toate!!!

andreea, Ambra si Giorgio
cu noi ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ANDREEA, mi-e groaza and te aud ca esti obosita. Sunt convinsa ca e greu cu 2 copilasi atunci cand nu ai cu cine sa ii lasi ca sa iti poti trage sufletul. Cu laptele...nici nu ma gandesc sa renunt, a e tare mult si e bun pt micut, asa ca stiu ca am apoi tot timpul din lume pt mine. De soacra nu o bag nici eu in seama, dar cateodata parca e prea mult.
Da, am vorbit cu mama, m-a sunat ea, asa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...si i-am zis, ei daca tot ai sunat hai sa discutam (si i-am zis si eu offurile, ce mult m-a deranjat ce a zis..etc) si bineinteles ca ii pare rau daca noi chiar ne intelegem si ca ea a interpretat gresit, ca de fapt ea a vazut cate ceva, dar de fapt nu a vazut, ca ea imi vrea doar binele, etc....in final si-a cam dat si ea seama ce gafa a facut, vorbim si acum la telefon, dar i-am zis clar ca va dura pana sa putem sa trecem peste faptul ca a putut sa zica acele cuvinte.

CAMICREATA, stai linistita si scrie. Oricine e binevenit aici, si eu sunt tare proaspata pe aici, dar o sa vezi ca imediat o sa ne cunosti.

fetelor, am niste discutii cu astia de acasa de la munca....disper...de azi draga dimineata, m-am corespondat numai pe mail cu ei, dar acum am vazut ca ma tot suna pe mobil, si mi-au scris sa ii sun...ce me enerveaza...ar trebui sa pot sa beau ceva. Ma duc sa sun sa vad ce minuni imi mai zic.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

multumesc de incurajari si de urarile pt ziua mea
Deocamdata sunt la munca pana la ora 19,pe urma merg acasa la petrecerea surpriza organizata de sot si mama mea.
Ma bucur ca e timp frumos ca sa putem sta afara ,sa nu mai facem deranj in casa,ca sunt satula de facut ,curatenie,ieri dupa-masa tot asta am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hai ca pina mai am timp fac un capitol nou
Andreea-e rac indracit!
ei ce sa zic,vine si ziua mea chiar daca o asteptam nu mai am nici un chef
cum scriam si mai devreme nu vreau sa ma tot pling dar cum stiu bine pe cine am linga mine nu sper la minuni
la cum e facut nu-l doare tare ca vine ziua mea si sa se gindeasca hai s-o las mai moale ca doar nu merita ca e ziua ei etc....ca face ca si cum mi-o merit,ca si cum daca eu l-am enervat apoi tot eu sint suparata?
adica eu fac tot si eu sa desfac si daca asa am vrut asa am....cam asa gindeste
nu-i nimic o sa vad eu cum va trece,si de sta tot asa sau continua trece ca orice alta zi dar cum se zice nimic nu se uita si pina la urma se intorc impotriva ta....
nici nu ma gindesc cum va fi de ziua mea,voi vedea
va am pe voi si pot intra sa vb cu voi ori de cite ori simt nevoia
mai e o zi asa ca nu sper la minuni
nu va mai povestesc aseara ce crize mi-a tras.....
si cind esti asa fara chef,cu cearta apoi si sa treaca azi-maine tot nu-ti mai arde de nimic.....ce chef sa-mi vina si de-i trece?????ce sa sarbatoresc dupa atitea zile de nervi????
of tu fetele ma scuzati da eu pina acum nu ma plingeam in veci,si de aveam ceva mai taceam acum nu stiu nici eu ce ma apuca de ma tot pling
ajung de va obosesc cu mesajele mele de nici nu mai prea raspund la ce scrieti voi,zici ca-s pe alta unda

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

capitol nou 72

Mergi la inceput