Mamici si Gravidute Italia -71-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA, va dam azi .
DARABAN sa se faca mamicuta bine, ganditi-va pozitiv!

CRIS85 bine ai revenit!

NAFI, mai povesteste-te ce face Riccardo. Al meu ne rade constient, vorbeste singurel in pat si rade, aseara statea cu sotul in pat si imi arata ca a inceput asta micu sa se rostogoleasca intr-o parte...nu il pot lasa nesupravegheat decat in patut. S-a mai cumintit Riccardo? Noi suntem multumiti, am vazut saracutul ca trebuie sa stam de capul lui sa ragaie, cand e sa faca caca trebuie sa ii dau san ca altfel se chinuie de numa, dar asa faca imediat. In schimb vrea sa stea mult treaz, sa "vada" ce se intampla in jur si apoi se oboseste prea tare si adoarme numai dupa plansete buneee. Incepem si noi sa ne mai invatam.

VA

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata'!

Mersi de cafelutza Alexandra! E scumpic tare printisorul tau!
Si Riccardo a devenit mult mai interactiv si prezent in raport cu tot ce misca in jurul lui. Ne zambeste de ne topeste dar nu f des. cred ca el e mai serios de felul lui! E simpatic foc cand sta pe umarul sotului cu falcutele la vedere si rotindu-si ochii sa vada el tot..zici ca-i una din veveritele alea zapacite de la Cip si Dei!

Cand suge intr-adevar ii lucreaza mai bine stomacelul.zilele astea vad ca are crampe dar nu stiu de ce. poate am mancat eu ceva aiurea...sper sa-i treaca caci tare se mai oboseste sa traga partzuri...aseara s-a framantat mult si cand in sfarsit a iesit aerul era asa de usurat ca desi ii iesea lapticul pe gura si pe nas el radea intr-o fericire de m-a pufnit rasul.

A inceput sa mai doarma si ziua in patut sau pe canapea pe pernuta de la prenatal...acum ne luptam sa-l obisnuim cu marsupiul. am dat o groaza de bani pe unul si nu vrea sa stea nici un minut in el. dar trebuie sa se obisnuiasca ptr ca ne va fi mult mai usor sa iesim cu el asa...la o plimbarica in oras sau la mall.

Acum la 9 vine fata care ma mai ajuta cu el. cat sta vreau sa-mi fac un dus, sa pun masina de spalat, sa vorbesc cu mama sa-i zic ce sa-mi aduca din tara..Cred ca-i iau bilet la Carpatair sa vina direct la verona. wizz-ul e mai ieftin dar ar merge la Bergamo si e cam o ora jumate cu masina asa ca reducem oboseala un pic , are si ea 69 de ani si nu mai are rezistenta asa mare la calatorii lungi. Mai ales ca mai face ceva drum si de la Braila la Bucuresti ca sa ia avionul.

In seara asta pe la 22 ajunge si sotul meu acasa. imi spunea ca ii e tare dor de Riccardo . cred si eu..dupa 4 zile! data trecuta cand s-a intors dupa 4 zile l-a pupat de la albit pe piscotzel si de mine uitase! M-am lamentat imediat si mi-am primit si eu portia de pupaturi!

O sa mai intru cand prind un moment liber.
Pupicei tuturor si o zi frumoasa!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata fetelor
am intrat sa va salut,apoi mai revin eu pe parcursul zilei
mi-am tinut masina azi sa ma pot plimba ici-colo
ca pe jos pe unde as avea de mers e departe si cu Giulia dupa mine nu o car atita pe jos
vesti n-am,v-am spus ieri sau nu am mai apucat sa trimit mesajul dar la noi cind incepe o figura deasta tine zile intregi
ne spunem atunci care ce are de spus apoi nu mai vb deloc
daca il las asa apoi sta si o sapt 2 ca n-are taine,apoi tot eu sint de vina ca-l las sa stea atita asa,deci tot vina mea e ca stiu ca-i trece daca ii fac eu sa-i treaca,numai ca-l las in pace
merge pe ideea-tu m-ai enervat,tu ai figuri si stai fara chef apoi imi strici ziua si ma enervezi apoi tot tu sa-mi faci sa-mi treca
azi am de gind sa ma plimb mai mult,sa duc fetita in parc cu bici i daca am masina pot sa o duc altfel e departe
revin si ma uit la poze si mai vad ce ati mai scris
Roxali-daca zici ca nu numai verbal atunci sa nu-ti para rau nici o secunda
cu tot sacrificiul si greul si sa induri multe dar toate au o limita
lasa ca ne pove tu mai multe cind ai chef
nu te uita inapoi,mergi increzatoare inainte pe strada care ai luat-o
scutesti copiii de multe
mama ta cum mai e?

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neata...intru si eu tot pe scurt,imi place sa va aud de bebelasii vostrii cum cresc..
Daraban,mama a avut mereu la ambii sani noduli,acum 6 ani ia operat,o interventiecare aproape a costat-o viata in spitalele romanesti,iar acum au recidivat,nu e cancer dar se pot transforma,din cate am inteles,sanatate multa si putere
Cami,eu te vad fata infipta,de ce ti-e frica?daca vrei sa pleci undeva poti pleca oricand,fii atenta,la primarie exista o sectiune de social,tre sa te interesezi,eu m-am interesat,te duci acolo probabil le explici cate s-au intamplat in familia ta,ca ti-e frica pentru copilul tau,ca te jigneste de fata cu copilul,bagi copilul la inanintare,si spui ca vrei sa bagi actele de divort in romania dar nu poti iesi in tara in urma amenintarilor,apoi ei trebuie sa iti dea o foaie care ar trebui sa fie valabila la aeroport si poti sta linistita si sa nu te mai intorci nici in gand,intereseaza-te...
ioana,si al meu facea la el,acum nu mai pot eu de supararea lui,daca il vad suparat si nu vorbeste,ies cu copilul la plimbare,nu il bag in seama ,apoi isi revine,daca vrea

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

NAFI, daca zici ca e asa obositor pt mama ta atunci ia bilet sa faca cat mai putin, chiar daca e mai scump.
da tu pe cine crezi ca saruta sotiorul meu prima data cand ajunge acasa...pe print, il ia de picioruse, il necajeste...n-are mila nici de el, nici de mine si il trezeste de doarme, si dupa aia sa te tii....si uite asa i-l plasez, daca l-ai trezit pai distreaza-l

IOANA, ce frumos ca va puteti plimba azi in liniste...am chef sa merg pana la mare

Mergi la inceput

NELIA, eu am inteles ca Cami nu e casatorita legal
ce sa zic...poti incerca sa reinvii relatia, tu stii daca merita. Pe mine ma nedumireste putin acea firma pe care ai zis ca a deschis-o pe numele tau. Eu spun ca atata timp cat mai sunteti in relatii bune, sa te interesezi de firma, ce si cum e (ma gandesc ca tu semnezi si acte)- daca bine am inteles. EU CAND E DE SEMNAT ACET MA IA CU TREMURICI...Acasa lucram cu acte, aveam drept de semnatura, pana nu citeam nu semnam nimic, chiar daca venea directorul si imi dadea sa le semnez. Pe ce pui semnatura e sfant! Nu ai scuza ca nu stiai despre ce e vorba...

Mergi la inceput

Ai dreptate Ale,e mult mai complicat decat credeam...
Nu v-am spus ce am facut ieri la pediatru...
Ne-a dat de facut aerosol,picaturi tinsett,si argento proteinato de 1 procent,mi se pare cam mult,ca pe el scrie aduti...hm

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

NELIA, dar ti-a dat un diagnostic, ceva? Nu gasesti aici asa cum sunt acasa salinele, sa mergi la o cura cu el? Am inteles ca sunt si saline artificiale la fel de bune ca cele naturale, poate sunt si pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Neata fetelor.azi m-am trezit mai dispusa,o sa stau cat e cald la soare sa-mi acopar vergeturile.Of ce m-am saturat de ele,si am cam multe.
Da in legatura cu mine si sotul nu suntem casatoriti el cunoaste la primarie are neamuri asa ca nu am sanse.Acum il mai las pana la primul scandal apoi actionez,daca se linisteste e mai bine o sa lupt mai mult pt a ramane o familie.Nu zic ca nu am luptat pana acum dar ce sa fac pt copil fac orice.Speranta moare ultima.
Bine macar ca va am pe voi,mai schimbam cate-va cuvinte trece timpul altfel.
Va pup

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

NELIA, dar ti-a dat un diagnostic, ceva? Nu gasesti aici asa cum sunt acasa salinele, sa mergi la o cura cu el? Am inteles ca sunt si saline artificiale la fel de bune ca cele naturale, poate sunt si pe aici.

Chiar ca nu stiu nimic,chiar m-am gandit pt la anul sa merge de paste la mare macar vreo 2 zile pt aerosoli...uite cine cunoaste sibiu,acolo sunt ocnele sibiului pline cu sare,acolo nu ar fii bine?anul trecut in iulie l-am dus la mare,am prins chiar si rasaritul intr-o zi,a fost super frumos,romantic sa te plimbi pe malul marii,pe o plaja curata cu oameni civilizati,plaja care era luna la 5 si ceva de dimi,super,anul asta il trezesc de dimi in fiecare zi
Vreau sa zic ca sunt in aranjari prin casa,nu mai imi covine niika,am zeci de zdrente,mai bine 3 si de calitate decat 100 si nu am loc in dulap

momente din viata

Mergi la inceput