Mamici si Gravidute Italia -71-
Raspunsuri - Pagina 15
yoanag spune:
Daraban-imi pare rau pt mama ta
doamne ajuta sa treaca cu bine peste,sa faca tratament si sper ca nu e f grav
o imbratisare de la mine si numai bine si multa forta sa te imparti cu toate
mai revin maine
Mami de Giulia -20 iunie '07-
cris85 spune:
yoanagCu scoala totul bine, sunt in al doilea an de facultate, pe fetita am dat-o vreo 2 ani la nido privat (450 e pe luna
) ne-am descurcat cam greu dar a trecut... acum au luat-o la materna publica si platim mult..mult.. mai putin.
Prin romania nu am mai fost deloc si imi e tare dor
dar ce sa-i fac
Roxali spune:
Buna !
Pe fuga, dar promit sa recuprez tot(nu partial ca azi)...am terminat si cu comunionea baiatului...super truper...timpul, in biserica, cadourile si multe altele ...descarc maine seara cateva pozne(in biserica are dvd +poze facute de fotograf), la rest de mine un filmulet(ca era mai usor sai prind pe toti
)si pozne care pe unde i-am prins
Ioanag am tuso pe pice ptr care avea cojite si nui place spalatul la cap , uscatul si altele...dar cu ruj si oja e ok![]()
Nelia nu te uit si bag motive de divort
...totusi e o treaba serioasa si eu zic sa nu te gandesti ...adik una , doua daca ne certam bag divort
...la mine sau adunat muuuuuuuulte in cei 14 ani, dar parte proasta ca tot eu pe el il plangeam ("saracutul"
) si lui gura nu-i tacea(adik nemultumit)...motivul principal "talente barbatesti" in fata copiilor(verbale si nu numai)
nu am apucat sa vad pozici , dar recuperez tot maine seara
LAlexandra spune:
am pus pozele
Mi-am dat seama acum cand le-am pus ca multe sunt cand doarme...de zici ca asa cuminte e
.
O intrebare Ati primit careva acei bani in jur de 1400 euro pt nastere? Dupa ce se fac actele cam in cat timp vin banii. (vin acasa sau trebuie sa mergem sa ne interesam?)
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
camicreata spune:
Roxali ai doi copii f frumosi,bine nici cu tine nu mi-e rusine![]()

.Sa-ti traiasca sa te bucuri de ei
.Macaronarul cica mai vreau unul crede ca ma mai pacaleste,am avut incredere in el degeaba
.Nu credeam ca o sa-mi faca toate astea,credeam ca vrea o viata linistita plina de iubire,credeam prea mult si multe,acum nu mai cred nimik.Nu l-am vazut pe ex-ul tau
.
popp esti o dulce si tareeeeeeee,sper sa iau ceva de la tine (din tarie)

http://picasaweb.google.it/camicreata24
LAlexandra spune:
Pai dupa cum auzisem si ne-au zis si astia aici (sotul ii stie si a vorbit) se da in jur de 1400 eur pt nastere, acum nu stiu daca e acea indemnizatie de maternitate care s-ar da in mod normal timp de 5 luni si se poate lua o data, sau sunt alti bani
, Sotul a fost si a facut actele, ca el lucreaza aici si acum asteptam. Ma interesa, ca ei au zis ca vin cam intr-o luna...si ii asteptam si noi, ca am vrea sa ne punem aer conditionat, ca deja e cald si la vara nu stiu ce facem si cu copilul mic.
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
camicreata spune:
Da am inteles.Nu stiu ce bani sunt dar noi nu beneficiem de ei.
Nu am somn

camicreata spune:
Ai un copil super frumos.Mi-e drag rau,in unele poze seamana cu Sebi cand era micut

nafi spune:
LALEXANDRA - sa-ti traiasca ma ! e frumos foc si are o freza traznet!
A crescut f bine! Bravo! 
Sotul meu a facut si el toate hartzoagele ptr banii aia. Ii da primaria ptr mamele care n-au servici. se aplica in 6 luni de la nastere si venitul pe familie nu trebuie sa depaseasca cam 32.000 euro/an (asta era in 2009 dar si 2010 tot pe-acolo e). aici la mine primaria da 311 euro/luna timp de 5 luni deci in total 1555 euro. Sunt si eu curioasa in cat timp fac astia platile.
DARABAN - multa sanatate mamei. hai curaj ca asta se poate vindeca! important e sa isi mentina moralul cat mai bun. sa infrunti o boala cu optimism si credinta ca te vei face binee deja 50% parcurs drumul spre vindecare..restul il fac tratamentele!
L-am hranit si adormit pe strumf ...acum fuug la culcare nu cumva sa se razgandeasca si sa-mi faca iar noaptea alba ca ieri noapte!
Pupicei
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[