Mamici si Gravidute Italia -71-
Raspunsuri - Pagina 14
nafi spune:
LALEXANDRA - acum am vazut mesajul tau. M-ai facut sa-mi amintesc prima plimbare cu sotul cand ne-am intalnit prima data , la Florenta. Era 10 decembrie si 17 grade! Am mancat o inghetata pe Ponte Vecchio si tot acolo ne-am dat si primul sarut ( unul timid ...asa de cunoastere a teritoriului
)
Cine-si imagina atunci ca peste 3 ani jumate vom fi in Verona , casatoriti si cu un copil!
Ies la o plimbare cu juniorul ca ieri n-am iesit. eram prea obosita si cred ca m-as fi tarat folosind carutul pe post de sprijin ca batranii aia ce ies cu cadrul metalic ce-i ajuta sa mearga!
Ah...de la tipul cu casa inca nici o veste. se gandeste si asta la oferta noastra de o saptamana ...o fi avand neamuri pe la Hamangia si nu stiam noi!
Pupicei tuturor!
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
daraban spune:
ciao fetelor
multumim de complimente
F rar reusesc sa mai intru,la farmacie am multa treaba,acasa la fel
Daca reusesc sa deschid laptopul acasa,Delia mi-l acapareaza si nu mai reusesc sa fac nimic.
Nu mai stiu ce sa va raspund,am citit asa pe diagonala.
LAlexandra spune:
NAFI...imi place ca esti glumeata cu plimbatul si cu nenea cu neamurile lui! Sa aveti totusi bafta cu apartamentul!
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
nafi spune:
Pai bine ca m-ati lamurit si pe mine ca asa o asteptam pe Katiapam de imbatraneam! 
CAMI - cred si eu ca sotul tau intra in fibrilatii cand aude de divort. aici legile sunt foarte "prietenoase" cu sotiile , ca sa ma exprim asa...si in cazul unui divort ii iei nu numai copilul dar si camasa de pe el! Daca casa e a lui...iti ramane ti sa stai cu copilul sau e obligat sa-ti plateasca casa cu chirie sa stai, bani lunar ptr copil si ptr tine (daca nu muncesti sau ai part time) . Prietenul sotului meu ii da fostei 500 euro pe luna ptr cheltuieleile ei , neavand copii, si asta doar ptr ca s-au inteles fara judeacator...altfel era mai mult...Plus ca dureaza f mult un divort si nu se mai poate recasatori decat dupa niste ani buni...Stiu cazuri cand au asteptat si 7 ani pana a fost pronuntat definitiv divortul.
Asa ca iti dai seama de ce il apuca isteriile cand aude de divort! 
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
daraban spune:
sa va mai zic cateva lucruri despre noi
Delia e cuminte,merge la gradi,ii place.
Sapt trecuta a avut varicela ,o forma usoara,vreo 6 bubite in total.
Eu tot ocupata,suparata, ca in martie a fost diagnosticata mama mea cu cancer la san si ma tot framanta gandurile.
Sunt obosita intruna,sun ff solicitata si la munca si acasa,simt ca nu mai pot de multe ori.
V-am mai zis ca ne-am mutat la casa noua,acuma am reusit sa facem si mobila Deliei,a iesit super.
E tare bine aici,liniste,aer curat ,stam tot pe afara,o pot lasa si pe Delia singura pe afara,ne place mult.
kemsy spune:
Mama ce zi de varsat off-uri!
yoana, cand te aud vorbind parca il descrii pe sotzul meu, si el se supara asa. Dar eu nu-i caut in coarne, cum zici, ca mai mereu ne certam din cauza lui (nu ca as fi vreo sfanta), si eu sunt ofensata. El e genul care tace, isi "rumega" supararea, si-i trece dupa cateva zile, vine la mine si-si cere scuze. Eu m-am mulat pe firea lui, desi sunt mult mai expansiva, il las sa isi consume nervii, imi vad de treaba mea, si-mi scot cornitele cand isi cere scuze.
Faptul ca nu vorbim cateva zile nu e prea sanatos pentru o relatie, dar cu el nu se poate altfel. Si tot asa, ne certam cand imi e lumea mai draga. Dar, ca sa il si laud putin: ma iubeste, ma lasa sa fac ce vreau, nu e misogin, e f muncitor si familist.![]()
Mie nu-mi place cand se ajunge la cuvinte grele...astea nu pot fi luate inapoi. Asa ca o amenintare m-ar pune pe ganduri.
Cami, nu te lasa intimidata, ca daca nu ajungeti la un acord si continui asa iti sabotezi increderea in tine insati.
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
camicreata spune:
Fetelor io nu sunt maritata,mi-a deschis firma asa ca el poate demonstra ca firma mea lucreaza,dar io nu stiu nik,el tot ma minte ca una alta.Bani nu prea is,casa e a lui.Io tre sa stiu sigur ca nu pierd copilul si plecccccccccc

M-am saturat de viata asta,am dureri de inima tot mai des,tata a murid de inima anul trecut mama a facut 2 preinfarturi,fratele tatalui meu a murit tanar de inima,io o sa patesc la fel.Ma lasa puterile cedez pschic odata si ma termin io.Nu vreau sa fiu plictisitoare pt voi si nici nu mi-e frica de nimik doar de Dumnezeu si sa nu-mi ia copilul macaronarul asta ca mi-a mancat zilele.O sa mai intru acum ies nu mai pot sta.
http://picasaweb.google.it/camicreata24
cris85 spune:
salut fetelor..imi dau seama ca pe multe dintre voi nici nu va cunosc din pacate.... eu fac parte din vechea lista de mamici in italia, sunt cristina mama Giuliei dar am pierdut vechea password si a treuit sa fac un cont nou. A trecut ceva timp decand nu am mai intrat pe aici.
cris85 spune:
am uitat sa va spun.. Giulia implineste 3 anisori si ne gandim sa-i facem un fratior sau o surioara.
O salut cu drag pe stefania, katia..ect pe toate fetele "vechi" iar pe cele noi abia astept sa le cunosc. pupici![]()
yoanag spune:
Kemsy-stai ca scrisesem un mesaj da n-am mai apucat sa-l trimit ca m-am ocupat de baita fetei :))
poate mai gaseai ceva in comun
oricum azi e zi de offuri pe aici
lasa ca mai scriu eu maine ca acum nu mai stau
Cami-o sa pun id tau putin mai incolo,acum si respira aria pesante ![]()
Cristina-bine ai revenit
au trecut cred ca vreo 2 ani de cind nu ai mai intrat
scrie mai multe ce ati mai facut? Giulia? tu cu scoala?
Mami de Giulia -20 iunie '07-