Mamici si Gravidute Italia -71-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

nelia din pacate io nu pot sa las sa treaca viata fara sa am un barbat care ma iubeste care imi da linistea si multe altele.Poate daca eram nepasatoare era mult mai bine,dar din pacate nu sunt asa.De cadouri nu ma intereseaza ca nu aduc fericirea,de dus piticul la nido nici gand ca nu ma lasa.Si sincer stau acasa si nu mi se pare drept sa-l duc la nido si io sa stau acasa.Cand va avea 3 anisori atunci il voi da la gradi si poate sotul i-si schimba gandurile si ma lasa sa lucrez.Multe zic ca stau acasa ce-mi mai trebuie,dar nu-i asa.In primul rand ca inebunesti stand numai in casa sau mai iesi in curte,apoi nu e usor sa ai grija de un copil care nu sta un minut,doi caini care trebuie facut curat in fiecare zi,o casa mare nu stiu ce ia trebuit asa mare,curte
.Eu prefer sa lucrez ca asa te mai relaxezi mai iesi,mai bei un suc cu vre-o fata.E cu totul altefel.In fine.
Voi trece peste toate nu imi place sa ma plang cum zic multe

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Kemsy-prietena mea imi spune ca ea nu stie de unde pot sa am atita rabdareeeeee
cred ca am avut nu multa,prea multaaaa
macar de am avea motive intemeiate dar nu avem
din prostii,figuri si nimicuri ajungem de ne ceratm
mai rau e ca vin cind ti-e lumea mai draga
acum sint in concediu,avem timp dimineata sau la amiaz de stat impreuna dar rodimento dell c... e mai mare decit toate astea.....normal ca tre' sa fie ceva tocmai cind nu e momentul
da partea nasoala e ca eu fac mereu,eu zic ,eu stric ziua,eu enervez ,eu zic ,eu dreg
n-am chef....sint satula si gata!
Cami-la voi am inteles ca dupa ce s-a nascut baiatul s-a schimbat f mult
pacat ca nu reusim sa vb sa ne spunem ce avem fara nervi
eu cu al meu de 10 ani ii repet daca are ceva de zis sa zica,vb si gata daca e ceva de facut se face daca nu nu da macar vb nu te pui cu dosul pe invers si nu_ti mai convine nimic
al meu e f incapatinat si f sucit si f greu de suportat citeodata
probleme nu-s da se gasesc din nimicuri
vai fetelor da ce m-am urit si ce ma apuca dracii
si mereu tre sa las eu de la mine ca eu il enervez si eu tre sa-i caut in coarne si sa umblu dupa el sa-i treaca ca e ofensat si sa tot umblu dupa el
ma duc la o tigara ca de mai vb mult de asta ma apuca nervii si mai tare
scz offul se vede ca am o zi proasta
Kemsy-atunci daca mergi cu avionul si ii faceti impreuna pasaport acasa e si mai bine
inapoi veniti impreuna sau vi tu cu avionul?
daca vi singura mergi in tara la un notar si faci acolo procura si sigur e mai ieftina decit in ambasada

Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Nelia-super casa si nu e scumpa
aici sint f mari chiriile
ce sa-i faci....tu vrei sa te muti el nu.....si uite asa motive sa nu stai bine
nu e usor sa locuiesti cu cineva in casa si mai ales dace din familie e mai nasol
ca vede tot si ce nu ar trebui sa vada,te mai ascunzi,te mai certi si pina la urma nu tre' sa stie familistii chiar tot ce-i intr-o familie si de la vreun motiv sau altul de ajunge la cearta intre familisti-concubini
Cami-ma gindesc ca ti-e greu sa stai in casa mereu
eu lucrez putin detot,part-time
mai es si eu din casa,mai fac ceva in afara de rutina
in rest incerc sa ma bucr de tot ce avem,ce facem si mai ales de fetita
in rest sint nimicuri,nu sint probleme mari,de fapt nimicuri dar ma consum nervos degeaba
uneori nici macar nu ma mai consum ca nu merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

SERUS FETELOR!
Am loc aici chiar daca sunt bine dispusa?...glumesc
Imi pare rau de cele care aveti neintelegeri cu EI (DOMNII). Oricum toate aveti ceva ani buni de casnicie si cred ca in timp nu mai e ca la inceput. O problema ce ar mai fi...zic eu..e faptul ca suntem singure cu sotii aici in Italia. Sunt convinsa ca daca ati mai iesi asa cum ati face daca ati fi acasa, v-ati mai binedispune. E altceva daca mai ai cu cine sa lasi copilul macar o jumatate de zi, sa fiti doar voi doi...dai, ca eu o dau in romantism acum.
Imi vine sa rad cat zicea mama ca eu ma inteleg cu sotul? da sigur ma inteleg??? si noi sincer, chiar nu avem nici o problema.
Ne mai ciondanim noi, dar nu ne tine mai mult de 5 minute. Ca discutati de dragoste, la noi doar sa fiu eu dispusa toata ziua, ca sotul e la datorie..imediat e pe pozitie.
...nu mai stiu ce am mai citit pe aici, mereu citesc pe graba ca nu stiu cand se trezeste piticul.
Noi suntem bine, a avut el 2 zile mai agitate, dar le-am biruit. Azi am fost sa il cantareasca, are 4.460 de la 3.110 la nastere. Sunt incantata, caci aveam impresia ca nu suge suficient, pt ca si-a rarit din mese, avem cand doarme si cate 4, chiar 5 ore. In schimb cand e treaz ii trebuie animatie, sa ne jucam cu el, sa ii povestim. Mai avem noroc cu leaganul de i l-am luat, ca sta tare cuminte in el. I-am luat un carusel tare frumos si sta in patut si rade si povesteste cu marionetele. E gingas...cand e cuminte
Mai citeam de nume. Era vorba cand nasc primul copil sa fie Alexandru sau Alexandra (asa vroia saotul ca ii plac tare mult numele). Daca vom avea si o fetita (Doamne da!) ii vom pune numele Vanessa.(mai zicea cineva ca ii place, scuze ca nu retin).

Pt cine s-a interesat deja de taxa pt pasaport la bebe la ambasada, imi zice cat e aici, ca sa stiu daca nu i-l fac mai bine in tara?

Nelia, nu stiu daca ti-am mai scris...si nici nu vreau sa te intarat mai mult, dar si noi am zis clar ca stam singuri in chirie. Sotul mai statea cu 2 baieti, dar le-a zis clar ca atunci cand vin eu sa-si gaseasca sa plece. Am stat si eu pe vremuri in chirie cu altii, prin liceu si facultate si stiu ce inseamna. Si acasa am preferat sa stau singura, fara altcineva, fara familie, chiar daca erau cheltuielile mai mari. Mereu zic ca vreau sa ies de la baie cum vreau si sa ma plimb prin casa cum imi convine.

Cum am timp mai punem niste pozici, poate reusesc azi, daca nu, maine.
Va pupacim.
Daca ma mai lasa printul mai scriu azi pe aici.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

mi-am amintit...
KEMSY...restaurant chinezesc...imi place...stii de ce? ca asa ne-am indragostit lulea eu cu sotul. In seara cand ne-am intalnit prima data am fost la restaurant chinezesc, era prima data pt amandoi. Ne-am comandat mancare simandicoasa...da nu ne-a placut. In schimb si-a luat sotul o salata de fructe...pe care am mancat-o amandoi cu o singura lingurita...si asa ne-am indragostit....sotul ma servea el cu lingurita..romantic...pt noi au fost momente unice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Pai cami,sa dui copilul la nido e ceva fr normal la italieni,nu stiu el cum e....mi se pare ciudat..
Si daca ,copilul merge la nido se dezvolta altfel printre copii,devine altul,si copii trebuie sa stea printre copii parerea mea,nu in gura parintilor.asa,si ca sa completez,tu nu o sa stai acasa ci o sa cauti un servici...,cum adica sa nu te lase?! pai te-a facut el pe lume?sa iti impuna?esti proprietatea lui personala?of...eu zic ca are pe alta....scuze ca sunt asa de directa...dar tocmai ce am descoperit la o familie de prieteni apropiati ca sotul(care e tata de baietel de 6 luni) are o amanta,si cate minciuni ii spune sotiei,si ia de la guta copilului si pune bani deoparte,probabil ea saraca nici nu ii trece prin cap,mai ales ca sunt de la tara,si e ceva fr rusinos asa in vazul lumii.cami incearca tu sa faci primul pas lasa visele tale un pic deoparte si incearca sa il aduci spre tine si familie,poate ca inca se mai merita,daca vezi canu se va putea,atunci ce pot spune?poate te intorci la mama ta,si incepi o alta viata....Scuze pentru cuvintele folosite,poate cautai alte raspunsuri la mine,dar eu numai atat pot sa iti spun...daca il mai iubesti,fa-l sa se intoarca in sanul familiei,fa-l sa se indragosteasca iar de tine,iar apoi o sa fii si tu fericita(daca se mai poate)

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Intru si eu ca de obicei pe fuga.
ABRAMBURIKA - deci misterul omuletilor a fost rezolvat acum
YOANAG - mersi de sfaturi, am incercat si cu termometrul. nu stiu daca a fost el de ajutor..dar pana la urma s-a "destupat" si soricelul meu. problema a ca se tot chinuie si streme si da la greu partzuri ...se chinuie sa faca treaba mare si cand reuseste scoate un oftat de usurare...

CAMI - imi pare rau sa aud de problemele cu sotul. e greu de dat sfaturi ptr ca o casnicie e mult prea complexa ptr a fi analizata din cateva vorbe..Dar inteleg perfect chestia cu statul acasa. viata de "casalinga" nu m-a atras niciodata si de un an de cand sunt in Italia de asta am avut parte Chiar si inainte de Riccardo , tot ce faceam era sa bantui prin oras..la cumparaturi , sa merg la sala...o viata de invidiat ar zice unii...dar eu muream de plictiseala ptr ca eram obisnuita cu o viata sociala f activa , cu un servici ce mi-a adus multe satisfactii..etc..etc...iar aici eu si sotul ne avem doar unul pe celalalt fiind amandoi noi in oras fara familie, prieteni..

Desigur relatia noastra merge f bine si asta e de mare ajutor. deci in cazul tau e cu atat mai greu ca nu ai macar multumirea unui sot care sa-ti fie alaturi si sa te faca sa simti ca merita sacrificiile pe care le faci.

Poate este rutina cea care a inhibat cumva partile bune ale sotului tau si trebuie cumva scoase iar la lumina. Cert e ca si tu trebuie sa incepi sa traiesti viata un pic si ptr tine insati , nu sa te imparti doar intre datoria de mama si cea de fata in casa...Daca e prea multa treaba ,vorbeste cu sotul tau sa chemi pe cineva sa te ajute macar 3-4 ore pe saptamana (costa 7 euro/ora) .Iar cand il dai la gradi pe cel mic, gaseste un part time asa cum ai zis si o sa vezi ca deja situatia va fi mult mai relaxata, mai multe lucruri de discutat cu sotul..plus ca si tu vei avea o atitudine diversa , un pic de independenta te va face mai interesanta in ochii lui si poate asa, pas cu pas...va reveniti. ar fi pacat sa lasi relatia sa se destrame!

Pentru moment nu stiu ce-as putea spune mai mult ( ma concenterz mai greu cu asta mic care-mi sughite de juma' de ora in ureche! saracutul...cred c-a obosit de atata haca haca..) dar iti sunt alaturi cu sufletul si iti doresc numai bine!

LALEXANDRA. KATIAPAM, SLIMATEI...PE UNDE SUNTETI?

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

NAFI, MAMICO se vede ca intri pe fuga...
Eu am scris mai devreme, vezi ca am alta culoare la numele de scena, KATIAPAM si-a schimbat numele in yoanag, iat SLIMATEI e inca in Romania, nu stim cat mai sta, asteptam si noi vesti de la ea

Mergi la inceput

Nafi-daca ai sarit peste si nu ai citit cu ceva in urma am schimbat nick-ul din katiapam in yoanag
tot eu sint
nu cred ca ai observat
nafi-ce frumos ai scris
eu azi nu-s in vena de dat sfaturi
Alexandra-ce bine ca esti bine dispusa ;)
hai adu o raza de veselie ca ne plingem pe capete
eu de felul meu nu ma prea pling da ma mai satur si eu
a crescut f bine Alessandro
pune pozici cind ai timp
ce fain ca doarme deja 4-5 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

yoanag ma regasesc foarte mult in civintele tale si in relatia voastra.Of din pacate asa sunt si io ,tre sa las de la mine,sa-i caut in coarne etc.Asta nu e viata,acasa nu pot merge ca ma amenintat ca-mi ia copilul si ma pune sa-i platesc si lui mantenimentul.El cand ne-am cunoscut sa gandit bine cum sa ma prinda.Mi-a deschis firma,binenteles se ocupa el cu totul ca io nu stiu nici de unde sa incep.E greu nu stiu ce sa zic sunt multe care ma impiedica sa iau o decizie.Mi-e frica sa nu pierd copilul si sa ma mai puna si sa platesc altceva.Nu am pe nimeni care sa ma lamureasca ce sa fac.Daca reusesc sa ma duc in romania singura o sa ma interesez la un avocat.Sunt disperata tot timpul ma ameninta daca zic ceva.Daca nu-i covine ceva,daca zic ceva ce nu-i place la orice ma ameninta.Un exemplu:aseara eram la vecini si era vorba de copii cand se despart parintii unde se duce copilul.O tipa e divortata si zicea copilul e la mine tot timpul il da la mama daca nu are probleme cu capul,in rest numai mamei i se da.Mama sa-l fi vazut ce foc a luat,a inceput sa zica ca lui copilul nu il ia nimeni ca face totul sa ii ramana lui,io nu mai contam zici ca era nebun tipa si zicea daca ma-sa e saraca mi-l da mie,tot timpul de prostii care binenteles m-au facut sa ma simt prost.Of sunt multe de zis dar acum nu am timp ca nu mai sta Sebi.Iti las adresa mea daca vrei mai vb pe mess.camicreata@yahoo.it.poop

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput