Mamici si Gravidute Italia -71-
Raspunsuri - Pagina 12
yoanag spune:
hi!
Daraban-ce scumpa si frumoasa e Delia
si ce par frumos are
chiar ca ii sta bine costumasul cu caciulita cu fundita
Ely-macar mai stai cu atatal tau un pic si te mai relaxezi
Nafi-daca vezi ca trec 2-3 zile si nu face kk pune-i supozitor
il poti stimula cu termometrul cind vezi ca se chinuie il poti ajuta si asa
suna horror da mai functioneaza
Nelia-apoi la tine trece Cris dintr-o tuse si raceala in alta
cit era casa?
Cami-am mai citit pe unde ai mai scris.....din pacate....
sper sa reusesti repede si usor sa nu-i mai dai san
Kemsy-asa e de plecat in ro poti fara procura in schimb ti-o cere mereu
trebuie sa scrie pe ea si de ti-o face in ambasada aici ca,calatoresti in italia din data de pina in data de.....
pune timpul mai lung decit ai nevoie ca se mai pot schimba zboruri sau se poate ivi ceva si sa nu mai ai inca un drum de facut si bani aruncati
chestia asta cu procura e antipatica da fara nu te poti misca
eu sint in
va pup si ne mai auzim
Mami de Giulia -20 iunie '07-
yoanag spune:
Kemsy-tu vrei sa mergi acasa cu Loris fara sot?
daca nu are pasaport trebuie sa-i faci titlu de calatorie baiatului,trebuie sa fie prezent si sotul si ca sa mergi in tara nu iti trebuie procura dar iti trebuie procura ca sa-i faci pasaport
o procura pt pasaport si o procura ca sa calatoresti in italia cind te intorci
cind mergi sa faci titlu de calatorie intreaba exact
vezi ca trebuie sa-i faci poza tip document la Loris chiar daca e mic
eu i-am facut la fotograf,e mai bine decit la macchineta
yoanag spune:
Abramburika-vroiam sa-ti scriu mai devreme si uitasem
ce fain ai nimerit primul mesaj azi trimis la 10:00:00
am linga mine un om sucit citeodata de-mi vine sa-mi iau cimpii si din motive de cacao
doamne feri sa zici ceva sau sa-ti permiti sa fi nervos sau cu kr-n-sus ca i-ai dat foc la valiza
se intoarce pe dos si asa ramine
si eu nu am nici un chef de certuri si figuri ca sint satula
si mai cred ca daca un om e facut asa apoi asa ramine si de stai in cap
si daca cineva ar avea motive serioase as mai zice dar asa.....sincer nu am resurse si nervi.le las sa treaca toate....
no ca m-am descarcat si eu putin da am niste nervi....
abramburika spune:
aaa, deci e vorba de sot ... cu el te certi. Lasa ca trec supararile!
Eu credeam ca a facut Giulia vreo boacana de te-ai suparat.
N-am bagat de seama cu mesajul de la ora 10 ... vezi, precisa ca un ceas elvetian ... hahhahaa.
camicreata spune:
Da fetelor din pacate scartie rau relatia.La inceput totul frumos liniste pace,dragoste puternica(as face totul pt tine),cuvinte frumoasa,cadouri.Acum din toate asta nu este nik(sa nu mai zic ca de 3-4 luni nici dragoste nu mai facem),ma tine la respect.Ma simt ca o servitoare si cand are el chef putem rade(ceea ce se intampla f. f. rarrrrr).M-am saturat imi vine s-o iau razna dar ma gandesc ca amun ingeras si nu merita.Nu stiu pana cand voi rezista in halul asta dar.....
Cine dintre voi aveti sotiori italieni?Cum va intelegeti cu ei?Ca io tare m-am saturat.
http://picasaweb.google.it/camicreata24
neliaCris spune:
Ioana,casa e asa:
-etaj 2 din 3
-camera da letto
-cameretta
-sogiorno
-separat bucataria
550 euro plus spesse 1000/an
-mobilata
plus curte interioara inchisa(doar cimentata fara iarba),plus lift si garaj
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
ioana,da,asa e,suntem diferiti noi femeile si barbatii...nu stiu de ce ne-a facut DD asa,macar mai lasatori sa fie,mai indiferenti
Cami,ce diferenta are un sot italian sau un sot roma?niciuna,diferenta o face el ca om nu ca nationalitate,pai ce sa zic de facut dragoste,ha ha,ma faci sa rad,astea sunt lucrui intime,parca nu imi vine sa scriu de cand nu am mai facut eu sex,dapoi dragoste,mai ales cu copilul in camera,cu un cumnat care mereu nu stii daca doarme sau e treaz si te aude,si plus un copil care rareori doarme de dimi pana sara fara treziri gen:supozitor in fundulet,aerosol in miez de noapte,ser,homeopate,plus umidificator,pai cum drak!?
si mai spuneti voi de ca nu meritam sa fim nervoase,de atata timp unde se duc hormonii astia???
Cami stii ce zic,daca vrei ceva de la sot,atunci ia-ti singura,nu mai astepta cadouri su sarutari si povesti de adormit copii,te satisfaci,si el la fel,si restul iti vezi de treaba si astepti cu nerabdare o schimbare,un servic,chiar nu duci piciu la nido,e la moda pe aici pe forum,toate ne vrem independenta
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
kemsy spune:
Mai, circula zizania printre soti vad.
Ioana, multa rabdare si diplomatie!
Cami, care sunt motivele neintelegerii?Crezi ca vin din faptul ca sunteti de nationalitati diferite?Sotul ce spune?
Nelia, frumoasa casa!
Ioana, plec cu Loris singura, cu avionul, si ma intorc tot cu el. Sotzul vine cu masina, la 2 zile dupa noi, deci pasaportul i-l fac cand e si el acasa.Am vazut ca la Consulat la Milano au un fel de...studio foto improvizat, oare ii pot face acolo foto?
Gata, iesim la plimbare!!
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
neliaCris spune:
Giani,da,frumoasa casa,in visele mele
Mai,am vazut si eu fetita mumoasa de daraban,zau,fumos in romanica,si ce eleganta ea,mama mama...da cam scurt
Roxali,spune-ne tu care au fost motivele tale care te-au determinat sa divortezi?Bineinteles daca se pot spune,asa ajungem si noi cele in certuri la o concluzie,se mai poate face ceva o ba!?
momente din viata