Mamici si Gravidute Italia -71-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Vad ca nu mai e nimeni pe aici,ma duc sa calc haine

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

poze cu noi
http://family.webshots.com/album/577703217MUSbZo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
Cat ati scris!!!De 2 zile nu am reusit decat sa citesc...zboara timpul asta
Sunt restanta la vazut poze, dar recuperez
Ioana, pacat ca nu ai stiut ca iti vor da vacanta, asa puteai sa-ti planifici ceva. Tare as vrea sa o vad pe pitzi cu "plete".
Intrebare: la orice drum, voi avea nevoie de procura pentru Loris, de la sotz?Sau daca ii fac pasaport individual, pot circula fara?
Andreea, sanatate puilor!Slava domnului ca nu am avut probleme cu Loris pana acum (doar o mica raguseala, zilele trecute).
De dormit, la fel, se trezeste in cazurile bune, la 2 ore, sau mai des. Dar nu de foame, se enerveaza ca isi schimba pozitia de pe burta pe spate, sau invers, si nu-i reuseste bine, in somn. Iar ca sa il linistesc, tzitzi.
Cami, intr-adevar, daca te hotarasti sa-l intarci, nu te intoarce din drum. Ii faci rau si lui si tie.Condoleante pentru tatal tau (mie mi-a murit tatal de 11 ani ).

Noi suntem bine, Loris se "deplaseaza" tot mai rapid, taras-grabis pe burta si maini, da cu spatele si tipa .

LAlexadra, nafi, abramburica, daraban, nelia

Duminica placuta! Noi am planuit pentru maine o masa la restaurant chinezesc...IAM, IAM, nu am mai fost de inainte de a naste

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

multumim de urari.....

in sfarsit si eu....am reusit sa citesc si sa vad cateva pozici....
nush de unde sa incep cu raspunsurile..sunt cam obosita...DENISE e maraita de ceva timp ii iese un alt dintisor de sus,asa k va puteti imagina ce mofturi face(cateodata)pana si tata mi-a zis k tre sa fiu ma "relax"k sunt tot incordata...

andreea:da am rezolvat cu pasaportul,pana la urma l-am facut individual k altfel nu puteam k s-au schimbat legile din 2009sept...100€ s-au dus numai pe timbre...mi-e ciuda k e valabil doar 3 ani...k dk va trebui sa ma intorc mai tarziu alti bani alta cheltuiala.....in fine asta e....LEGEA!
IMI IMAGINEZ CAT DE GREU TI-A FOST CU AMBRA SI GEORGIO,k si Denise a avut saptamana asta virus intestinal(i-am dat picaturi Dicoflor)f bun...dar nu-ti spun cati pampersi am folosit!sanatate maxima...la puiutii...iar tie mamico putere...k greul incepe de pe acum.

tatal meu a venit sambata trecuta,dupa cum observi nu prea mai am timp sa stau pe net,putinul timp ce cere-l mai am tre sa stau sa pregatesc papa,sa fac treburile casei..nici nu le termin pe cele de zi k se face ora de cina cand o iau de la capat,noroc k Denise sta cu tata si reusesc sa respir putin...astazi suntem toti acasa,asa k e mai usor pt mine!
am inceput msj-ul asta de 1h.....

trimit apoi sper sa revin cu celalate raspunsuri

ely mamica ....MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Va pupacesc repejor si va las !

Ce putin aici e cald ca in august deja(27 grade) si in casa 25 asa ca o berica merge mai bine decat cafelutza

Asta mic se chinuie sa faca treaba mare si se framanta in bratele mele cand il alptez, imi da pumni in piept si genunchi pe unde apuca......Acum i-am dat nicte ceai de finochio si a adormit dar nu cred sa-l tina mai mult de 15 minute.

Daraban - vazut poze cu fetita superba!blonda si frumoasa foc! si ce paltonas si caciulita cu fundita! era de revista in poza aia!

Berarpiri - ai avut spor la scris nu gluma! da..trebuie rabdare multa ce sa-i faci...O sa treaca si perioada asta mai grea. in jur de 10 iunie vine mama asa ca ma agat de ideea asta ca sa merg mai inainte mai ales pana marti ca-s singura.

Kemsy - sa ne zici cum afost mancarea chinezeasca Pofta buna!

Ely -

Fuug ca s-a trezit!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Si pe la noi cald... 30 de grade. Deci, am fost numai in plimbari: petreceri de sfinti, de copii, giostre, pe-afara.

dana - asa de scurt? Scumpa foc, Deliuta!

nafi - tablouri de genul ala are dr. ginecolog in sala de asteptare. Si mereu studiez omuletii aia , de aia intrebam, eram curioasa de unde vin.

ely - activeaza-ti PM sa-ti trimit adresa cu fotografiile. Parca tu nu le vazusesi ... si prefer sa nu le mai pun direct pe forum.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic ... revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetele.In legatura cu laptele vroiam sa va zic ca am incercat intr-o zi sa nu-i mai dau,nu la cerut nici dupa-masa cand a dormit nici seara.Apoi noaptea sa trezit l-am luat cu noi in pat si nu mai puteam aveam sanii plini de lapte ma dureau si i-am dat.Acum sap asta vreau sa ma duc la doctor sa-mi dea pastile sa nu mai am lapte.O sa fie super greu pt amandoi mai ales pt el,dar ce sa fac e mare gata.Sotul deja e preocupat ca vreau sa slabesc si mi-a zis ca de ce am mai facu copil daca vreau sa slabesc.Nu are nici un sens cuvintele lui,ce nu sunt mamici sexi cu copilasi?
Tot macaronar ramane,se oftica ca slabesc.Lasa cat am sufert io acum sa vada cum ma pun pe picioare.A sa va zic ca nu prea suntem in relatii bune.
pupici

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

... mi-am adus aminte

kemsy - da, iti trebuie procura mereu ca sa intri cu bb in Italia, chiar daca are pasaport individual. De-aici spre Ro nu iti trebuie ... sau mie nu mi-a cerut niciodata, dar invers nu se poate fara.

cami - da, sunt pastile care sa opreasca lactatia (parlodel), dar se dau numai cu reteta, deci trebuie oricum sa ajungi la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna...ce soare si frumos..
Cris a inceput sa tot tuseasca,plus nasul infundat,plus inceput de febraazi avem programare la privat,se duc 50 de euroi...
Cami,deci sotul tau e italian?mai ce sa zic cu slabitul,depinde si de stare ca toate sunt pe fond nervos,eu de cand sunt linistita si mai activa si m-am dat pe cereale,am dat jos de la 61 la 56 si ceva,acum imi place cat de cat,dar mi.as dori totusi un 54..
Azi am vazut un apartament super,pacat ca sotul nu vrea sa ne mutam singuri,era bestial,mai astept sa castig la loto sa plec din casnicia asta de 3 insi

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Azi e sarbatoare si eu am spalat haine, dar nu am stiut.
Azi am fost la cumparaturi, i-am luat cateva hainute de vara lui Loris si niste sandalute. Ma bucur tare ca e cald. Insa am o dilema, nu stiu cum sa-l imbrac pe bb, ca transpira si la schimbarea de temperatura, mi-e sa nu raceasca.

Abramburica, deci nu imi trebuie procura sa plec acasa, in iulie??Doar titlul de calatorie?
Nafi, cum mai sunteti?Ce s-a decis cu apartamentul?
Lalexandra?Ce face Alessandro? (daca urmatorul copil e baietel, cred ca Alessandro il numesc )
Nelia, cum de nu se hotaraste sotzul sa va mutati voi 3 separat? Incearca sa profiti si sa lauzi momentele cand sunteti doar voi, familia voastra, si sa "critici" existenta unei a 4 roata la caruta
Cami, imi pare rau de problemele cu sotzul. Daca vrei sa ne spui, suntem aici!

Am fost ieri la restaurantul chinezesc, am luat teapa cu felul 2, nu era ceea ce vroiam . M-a indus sotz in eroare.. BB a cam plans, l-am mai scos afara, mi-a stat si putin in gat...dar, per total, a fost faina iesirea

Cam atat!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput