Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
arissa spune:
Buna, fetele!
Bantui si eu pe aici, dar nu am mare lucru de raportat. Acelasi somn chinuit si durerea de la oasele coccisului, in rest totul e ok.
Fetele cu probleme, mult a fost, putin a ramas. Sunt sigura ca majoritatea o sa ajungeti la termen, tin pumnii.
Eladea, am votat in fiecare zi, cum stati in clasament?
O zi frumoasa sa aveti!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 31+
ooana spune:
Neata
vad ca incep discutiile legate de botez
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka ce ziceti de costumasul www.piticei.ro/set-botez-fetite-56.html" target="_blank">asta ptr botez? 31+ AMR 8+ Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre |
Oana 32+ AMR 7- Matei
Sheritra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
perna sub fund e pentru col, ca sa nu apase bebelanii pe el... perna sub picioare e pentru circulatie, sa nu faci tromboza ca stai doar la pat... cel putin asa stiu eun Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Si-un calus in gura sa nu nma mai plang !
Of am o pozitie in pat de kamasutra, moartea pasiunii ! Cracii pe pereti si capu la cutie!
Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
crissy77 spune:
katalino, tu ai zis ca mergi in Bucovina nu GH Nr meu este in lista. Peste vreo luna o sa fim in febra bac-ului, dar gasim 5 min libere de un salut si un suc
Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
aelita spune:
citat din mesajul lui racusor2010 aelita inteleg acum de ce mie mi-a facut bine ca si mie imi scade glicemia si am nevoie de ceva dulce uneori...dupa sucul ala (de care imi era f frica) imi venea sa sar pe acolo, aveam energie, foame nu mai simteam... si dupa glicemia putin peste limita lor inferioara normala.... fetelor, am observat ca de cand pap fructe mai dulci in fiecare zi (pepene galben, capsuni) nu imi mai trebe prajituri, iaurturi cu fructe...dar pap fructe nu gluma, cred ca 1-2 kg pe zi vreo 600 de calorii am calculat eu numa de aici |
pofta de acolo vine,doar mintea o transforma in idei cum ar fi "vreau ciocolata sau cutare prajitura",dar in momentele alea daca ii dai ceva dulce,cum ar fi fructele dulci,suficient cat sa se ridice glicemia ,dispare si pofta.sau ramane doar in minte
tu ai nevoie de dulce mai mult,asa ca da-i cu fructe de cate ori simti nevoia.
26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Alina2005 spune:
am uitat sa schimb semnatura[alcool
bulinuto, te esti o dulce
Alina, 32+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 am semnat si contractul de nastere la CMU...acolo am mai pierdut vreo ora...dar macar am scapat de o grija... m-a amuzat ca scria ca inainte de 36 luni pot sa ma trimita la spitalele de stat le-am zis sa modifice....am semnat in RON contractul, ca sa nu fiu afectata de curs... la 36 saptamani, daca ajungem acolo tre sa mergem la analize si sa vb cu anestezistul.... Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
felicitari pentru vestile bune
...si la noi zic la fel la spitalul privat cum ca nu accepta prematuri...explicatia e ca pentru prematuri tratamentul poate fi foarte scump
Oana 32+ AMR 7- Matei
michelle1981 spune:
Carmen, multumim pentru vestile bune despre Dana!
Alina, multa bafta la examene
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu
rodyka spune:
buna dimineata, burticute! maya, mirela...
abia vad monitorul sa citesc, mi-s lipiti ochii de somn si eu ziua nu reusesc sa dorm am avut o noapte alba, da' alba! am terminat ieri si aranjat mobila dupa zugraveala si am facut ceva modificari sa incapa si patutul delfinasei si dulapiorul. dar cand m-am pus in pat sa dorm... nimik somn. parca aveam gandaci in pijama, ma tot intorceam, mutam perna, ma inveleam, ma dezveleam. saracul sotior nu mai stia ce sa faca cu mine, ma lua in brate, ma lasa, ma invelea, ma dezvelea... intr-un final, daca am vazut ca nu sunt sanse de dormit, ma mut in salon la tv - sotul dupa mine sa vada daca mi-e rau... imi era mila de el ca nu putea nici el dormi de mine si era deja ora 2. asa ca ma mut in pat cu printesita si ea, cum m-a simtit prin somn, calare peste mine cu manutele si piciorusele... nu dormeam si de stresul ca poate se intoarce si-mi da vreun cot in burtica, asa ca m-am uitat pe pereti si la ceasul ei Barbie luminos de pe perete numarand pana la 60 sa vad cum trec minutele. la 6 m-am ridicat sa pregatesc cafeaua, pachetelul printesitei, micul meu dejun... iar acum sunt zombi... noroc ca e cuminte delfinasa, aveam planuri de plimbare prin oras, dar abia am avut energie sa pun haine la masina. am incercat sa pun perdelele pe geamuri dar tre sa ma urc pe masa sa ajung si am zis ca pot astepta pana vine sotiorul la amiaza.
ies in balcon sa ma uit la masini, la vecini, la valuri... poate adorm pe fotoliu la soare...
31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre