Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo Carmen, pt tine: Stefan mi-a spus samabata seara tp prima oara, Te iubesc, mami! :) bine, dupa ce toata ziua a fost un nazdravan si 3/4.. apoi ieri ma intreba dc ma doare spatele, burtica(ma mai plang eu la el ca ma dor si nu il pot lua in brate)..si apoi zice el, micu: lasa, ca trece, mami :):) azi dim era f nedumerit de ce eu raman acasa..si tot statea in holul blocului si am interoga. pai raman sa fac manacre si curatenie..aha..bine, mami, servus! |
Vai!!!!! Ce scumpete de baiat!
tina 30+ cu
AMR 10 saptamani si vine bebe! :)
racusor2010 spune:
tina
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
crissy77 spune:
Carmen, super vesti despre micuta Mihaela! Parca maine face o saptamana, nu? Doamne-juta sa fie bine in continuare !
Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
ooana spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, m-am hotarat la modelul de tapet. www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii5/ButterfliesApplques.jpg" target="_blank">Asta ar fi. Daca maine nu gaseste sotul ceva frumos prin oras, fac comanda la modelul de mai sus. Dureaza cam 2 saptamani sa vina, ca firma e in Timisoara si livreaza din doua in doua saptamani in Buc. Cris 31+ cu |
foarte frumos ...va invidiez fetelor care aveti o camera disponibila doar pentru bebe
...ne gandim ca poate la anu' reusim sa ne mutam intr-un apartament mai mare....dar pana atunci trebuie sa ne multumim cu ce avem
cum comanzi? ma intereseaza un sticker decorativ.....
Racusor si noi o sa fim in santier intr-o saptamana...punem centrala
Oana 32+ AMR 7- Matei
racusor2010 spune:
rodi, la valuri?
Bulina 32+ cu poznas
rodyka spune:
citat din mesajul lui racusor2010 rodi, la valuri? Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
racusor, se vede marea din balcon, de sus de pe terasa se vede si portul . mi-e asa de dor de plaja dar e deja prea cald sa merg peste zi, seara mai iesim la plimbare, dar... nu e acelasi lucru.
acuma striga unul pe strada ca are caise ieftine, cobor sa vad cum arata. Spania asta e exact ca in telenovele... o mare familie...
31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui ooana foarte frumos ...va invidiez fetelor care aveti o camera disponibila doar pentru bebe ...ne gandim ca poate la anu' reusim sa ne mutam intr-un apartament mai mare....dar pana atunci trebuie sa ne multumim cu ce avem Oana 32+ AMR 7- Matei |
Si eu visez sa trecem la 3 camere, insa vom vedea in anii urmatori cum ne vom descurca cu finantele si daca ne vom descurca cu o rata mai mare..
Sau poate il vom recompartimenta pe asta de 2 camere in 3.. cu toate ca m-am obisnuit cu apartament spatios.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu
michelle1981 spune:
katalina ce mamica frumoasa si sexy am vazut.. Si ce locuri frumoase ati vizitat. Intr-adevar zona asta e superba!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu
laurika1982 spune:
Salutare fetele!
In sfarsit, vesti mai bunutze de la dr..hai ca usor usor ajungem la termen :D. Foarte frumoase pozicile noi...
Ati vazut cati bebei la odiseea de mai iunie?!in cateva saptamani ne apucam si noi de treaba.
Fetele care stati la pat:hai ca nu mai e mult, nu va suparati ca tre sa stati la pat, o sa uitati tot cand veti tine piticotii in brate.
Votat pitic cu catel :D
Am pus si eu cateva poze..
Mai citesc ca sa imi aduc aminte ce mai aveam de zis (deh, neuronu de gravida).Pupicei.
Sambata incepe si pentru mine AMR-ul
Laura 29+ cu
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
racusor, se vede marea din balcon, de sus de pe terasa se vede si portul . mi-e asa de dor de plaja dar e deja prea cald sa merg peste zi, seara mai iesim la plimbare, dar... nu e acelasi lucru. acuma striga unul pe strada ca are caise ieftine, cobor sa vad cum arata. Spania asta e exact ca in telenovele... o mare familie... 31+ AMR 8+ Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre |
imi e asa de dor de mare....azi ma uitam pe poze, unde am mai fost in concedii...
Bulina 32+ cu poznas