Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo Carmen, pt tine: Stefan mi-a spus samabata seara tp prima oara, Te iubesc, mami! :) bine, dupa ce toata ziua a fost un nazdravan si 3/4.. apoi ieri ma intreba dc ma doare spatele, burtica(ma mai plang eu la el ca ma dor si nu il pot lua in brate)..si apoi zice el, micu: lasa, ca trece, mami :):) azi dim era f nedumerit de ce eu raman acasa..si tot statea in holul blocului si am interoga. pai raman sa fac manacre si curatenie..aha..bine, mami, servus! |
Vai!!!!! Ce scumpete de baiat!

tina
30+ cu 
AMR 10 saptamani si vine bebe! :)
racusor2010 spune:
tina 
Bulina
32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
crissy77 spune:
Carmen,
super vesti despre micuta Mihaela! Parca maine face o saptamana, nu? Doamne-juta sa fie bine in continuare
!
Cristina
25 s cu
&
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
ooana spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, m-am hotarat la modelul de tapet. www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii5/ButterfliesApplques.jpg" target="_blank">Asta ar fi. Daca maine nu gaseste sotul ceva frumos prin oras, fac comanda la modelul de mai sus. Dureaza cam 2 saptamani sa vina, ca firma e in Timisoara si livreaza din doua in doua saptamani in Buc. Cris 31+ cu ![]() |
foarte frumos
...va invidiez fetelor care aveti o camera disponibila doar pentru bebe...ne gandim ca poate la anu' reusim sa ne mutam intr-un apartament mai mare....dar pana atunci trebuie sa ne multumim cu ce avem
cum comanzi? ma intereseaza un sticker decorativ.....
Racusor si noi o sa fim in santier intr-o saptamana...punem centrala
Oana
32+ AMR 7- Matei
racusor2010 spune:
rodi, la valuri? 

Bulina
32+ cu
poznas
rodyka spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 rodi, la valuri? ![]() ![]() Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
racusor, se vede marea din balcon, de sus de pe terasa se vede si portul
acuma striga unul pe strada ca are caise ieftine, cobor sa vad cum arata. Spania asta e exact ca in telenovele... o mare familie...
31+ AMR 8+ 
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui ooana foarte frumos ...va invidiez fetelor care aveti o camera disponibila doar pentru bebe...ne gandim ca poate la anu' reusim sa ne mutam intr-un apartament mai mare....dar pana atunci trebuie sa ne multumim cu ce avem Oana 32+ AMR 7- Matei |

Si eu visez sa trecem la 3 camere, insa vom vedea in anii urmatori cum ne vom descurca cu finantele si daca ne vom descurca cu o rata mai mare..
Sau poate il vom recompartimenta pe asta de 2 camere in 3.. cu toate ca m-am obisnuit cu apartament spatios.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu
michelle1981 spune:
katalina ce mamica frumoasa si sexy am vazut.. Si ce locuri frumoase ati vizitat. Intr-adevar zona asta e superba!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu 
laurika1982 spune:
Salutare fetele!
In sfarsit, vesti mai bunutze de la dr..hai ca usor usor ajungem la termen :D. Foarte frumoase pozicile noi...
Ati vazut cati bebei la odiseea de mai iunie?!in cateva saptamani ne apucam si noi de treaba.![]()
Fetele care stati la pat:hai ca nu mai e mult, nu va suparati ca tre sa stati la pat, o sa uitati tot cand veti tine piticotii in brate.
Votat pitic cu catel :D
Am pus si eu cateva poze..
Mai citesc ca sa imi aduc aminte ce mai aveam de zis (deh, neuronu de gravida).Pupicei.
Sambata incepe si pentru mine AMR-ul
Laura
29+ cu 
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
racusor, se vede marea din balcon, de sus de pe terasa se vede si portul acuma striga unul pe strada ca are caise ieftine, cobor sa vad cum arata. Spania asta e exact ca in telenovele... o mare familie... 31+ AMR 8+ ![]() Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre |
imi e asa de dor de mare....azi ma uitam pe poze, unde am mai fost in concedii...
Bulina
32+ cu
poznas