Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 14
crispro spune:
Paula, Carmen si Tina, felicitari pentru bebebi sanatosi si grasunei. Tina, insa, la patut cu tine!
Racusor, ce m-am distrat de povestea ta cu sotul de azi noapte !
Eu am program de nesomn de la 2 noaptea pana la 6 dimineata. Nu pot sa dorm, si pace! E deja a 4-a noapte consecutiv cand stau treaza in intervalul asta. Dar nu-i bai, ca recuperez ziua Cred ca noptile astea nedormite ma vor face o experta ulterior, dupa ce vine bebelu... Nu voi avea nici o problema cu trezitul in toiul noptii... Nu am mai avut contractii! Am stat cuminitica! Mai putin o jumate de ora, ieri, am mers sa iau 2 pantaloni de nou nascut. M-am speriat de ce ziceati voi , mamicile cu experienta, ca toate hainutele luate pana atunci ii erau mari bebelului nascut. Asa ca am luat si io ceva mic, mic, sa am sa ii dau pe bucute primele zile...
Cristina 31+ cu
crispro spune:
Anca, e super bine greutatea. Iar la Vlad a fost peste limite- deci era grasunel la 30 de saptamani (asta cf graficelor de pe net). Al meu la 30 de sapt avea 1400g - si e in grafic, no stres.
Cristina 31+ cu
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Buna seara. Ne-am intors si noi de la eco. Suntem f bine amandoi, eu am col lung si inchis, Raul este marisor, aproape 2 kg, i-au coborat si testiculele in scrot. Larissa, medicul meu a masurat cisterna magna, cred ca vreo 10 min, dar mi-a zis ca nu e in nici un caz de 9 mm cat mi-a zis celalalt dr, ci 7 mm. Si oricum, mi-a mai zis ca si daca era de 9 mm, tb sa fie si alte masuraturi proaste pt a-mi face pb. Deci, stai linistita si tu. |
Felicitari pt vestile bune!
tina 30+ cu
AMR 10 saptamani si vine bebe! :)
princess spune:
Buna dimineatza!
Am intrat ca sa ii raspund lui Grety, desi la ora aceasta cred ca deja a fost la Fundeni si s-a lamurit cum e treaba cu IR-urile pe arterele uterine.
La 22 saptamani am avut IR-urile 0.66 (pe dreapta) si 0.65 (pe stanga), iar pe artera cerebrala 0.81. Dr. mea gineco m-a trimis la Fundeni pt ca mi-a zis ca bb nu se oxigeneaza corespunzator din cauza acestor valori. Dr. Uscatescu de la Fundeni mi-a dat tratament cu Clexane de 0.2 ml si Aspenter. La 24 saptamani IR-urile pe arterele uterine scazusera la 0.54 (pe dreapta) si 0.41 (pe stanga), insa cel de pe artera cerebrala a ramas la fel, 0.81. Am repetat analizele la Fundeni si dr. de acolo mi-a crescut doza de Clexane la 0.4 ml si mi-a dat si Aspenter o zi da, una nu (Aspenterul doar in trimestrul al doilea). Peste doua saptamani voi merge din nou la control la Fundeni, cu rezultatele de la ecografie.
Important este sa urmezi tratamentul dat de medic si sa mergi la control atunci cand te cheama. Stai linistita ca bb va recupera la greutate.
Va doresc tuturor o zi frumoasa!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
25+ cu
RARES are...
BEBE
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna seara fetele, am venit, a fost cam greu drumul printre copaci cazuti pe sosele dar am reusit! Leti e mare 1350 grame , colul a ramas neschimbat, mi-a spus ca de la 34 saptamani ma pot misca putin, in sensul ca pot manca la bucatarie si din astea, apa e buna , se alimenteaza bine, nu am mai luat in greutate fata de acum 2 saptamani de la ultimul lor cantar, tensiunea perfecta, 110/68, urina iar putin zahar dar ala e de la ciresele si capsunile mancate inainte, mi-a spus sa renunt la dieta fara carbo, ca sa fim siguri ca ia in greutate bine Leti, fara orgasm ca poate da contractii (nici vaginal nici nevaginal contactul pana la 34 sapt), fara epilare cu ceara :-((((, m-am dus cu padure oricum :-)), chiar radeam cu sotul , mi-a aratat fata in 4 dimensiuni, si mi-a facut cu mana, mainile lui tati :-)! |
Felicitari!!!
Si mie mi-e frica sa merg la cosmeticiana, sa ma epilez cu ceara...mai bag aparatul dar asa cat suport, restul cu bicul
tina 30+ cu
AMR 10 saptamani si vine bebe! :)
Alina2005 spune:
Hiiiii ce ma bucur cand vad si vesti bune pe aici! Felicitari, mamicutelor, sunteti de admirat!
Tina, eu zic sa nu te sperii, colul oricum tinde sa se deschida spre sfarsitul sarcinii, ca sa isi faca treaba la nastere, atata timp cat nu e scurt si deschis, e ok! Dar menajeaza-te si stai in patut cum a zis dr.
Carmen, alaltaseara am vazut o emisiune pe TVPaprika si mi s-a parut ca esti tu, dar dupa ce a terminat de gatit (scoici), a zis ca o cheama Gratiela Albu. Sunt eu sau tu erai? Pupici pt Leti, sa se faca mare si sa mai stea la mami in burtica cat trebuie.
Eu o sa am o zi tare agitata joi, plecam de dim la Buc, intram in Carrefour, la 13 30 am programare pt eco morfologica, la 16 am examen la master si la 19 programare la dentist, ca am papat niste dulceata de visine si am spar in masea un sambure ciobit. Asa ca mi s-a ciobit si mie maseaua..
Eu nu prea mai stiu cum sa dorm, atunci cand ma intorc pe stanga, pitica incepe sa loveasca si ea acolo, daca ma intorc pe dreapta, se intoarce si ea. O avea ceva ca o inghesui acolo? Ma gandesc ca e protejata totusi de lichid...
Va doresc o zi buna tuturor, fara contractii. Acum ma duc la tocit
Alina, 31+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
Victo spune:
giorgia, tu ziceai ca nu mai ai idei de mancare.poate te ajuta meniul nostru
ieri am avut supa de pui cu galuste, cartofi prajiti( nah, n-am ami avut chef de gatit)cu cascaval si pui, salata de multe legume, prajitura cu visine.
azi supa de conopida, legume la cuptor cu carne de vitel.
brr..ce-am obosit. dar am terminat frigiderul cela. ma duc la tv, sa imi itind oasele si apoi ma apuc de gatit.
cica-s in concediu..:):)
Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica
eladea2005 spune:
Neata burtici!
n-am apucat sa va citesc...imi fac o cafeluta si vin la voi...
acum se poate vota pe site...au fost ceva pb la ei...multumim frumos!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
larissa_79 spune:
'neata! Felicitari la toate fetele cumintele cu vesti bune de la eco.
Hehe ca tot vorbiti de stat la pat...la odiseea cu Alexia, piersicuta, cele care am stat la pat am nascut toate prin saptamana 40...de acum incepuse circul ca de ce nu mai nastem o data. Dar atunci am stat doar la pat...acum pana pleaca Alexia la bunici mai umblu prin casa. In caz ca se deschide insa....nu ma ridic decat ptr a merge la baie. Nici nu imi vine sa cred ca acusi cu piersicutele ne mutam de la clubul scutecelor...trece timpul....
Aseara delfinasul a facut tumbe in burtica si a miscat de numa...azi vad ca e o idee mai calm asa...
Sa aveti o zi minunata!
Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
alina bafta la eco, sa vii cu vesti bune
si la examen si la dentist sa nu doara
sa nu te obosesti prea tare, bine?
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!