Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 10
CarmenAlbu spune:
Rodica, si sotul meu a zis ca ii e frica sa faca asa ceva
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu
maya71 spune:
si de la mine de noapte buna si linistita!
Racusorule, ai bile albe la DD si o sa vezi ca totul o sa fie bine. O sa zambesti cand o sa/ti aduc aminte, o sa 'cadem in oala cu melancolie' si o sa zicem 'Mai tii minte fato, ce vremuri... tinere si nelinistite'.
Sheritra spune:
Bumbulino, nu mai pun nici un brusture, iau niste izmene vechi d'ale barbatului fac batistute si ma sterg cu ele ca-i criza maica!
Mirela, tin pumnii pt miercuri! Sa fie ceva mareeeeeee din trei cifre! Neimpozabile!
Maurice, Michelle, Cris, Giorgia, Oana, am inteles sa traiti, patul ma asteapta de acum
Carla, colul e e deschis, iar partea inchisa este de 2cm, oricum am si cerclajul, asa ca stau mai linistita, gata am terminat cu sofatul, de la gropi cred ca se mai deschidea si saracia!
Coteasca, asa e ei au grija de bebe tu nu faci decat sa-l alaptezi si sa-l iei acasa. Duci la copil: bepanthen unguent, servetele umede, pampersi (6-8/zi), haine sa le ai spalate pt iesire din spital, marunti la asistente.
Pt tine camasi, sosete, papuci, halat, chiloti, vata infasurata in fasa (ca sa nu te faci toata pe picioare si haine numai bucati de vata), vesela, prosoape, ceai de stimulare lactatie, si alte flecustete de cosmetica, spitalul are la dispozitie tot ce tine de recuperare post nastere, operatie, etc.
In pv banilor cat poti si mai intrebi pe acolo cum merge piata, nu sunt nesimtiti, cat poti atata dai, vei fi la fel tratata.
Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 sheri felicitari pentru bebeline frumusele imi pare rau de colul tau...vad ca ingrosam randurile celor consemnate la pat Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Eh asta-i viata, se putea si mai rau, las bine ca sunt inca in burtica la varsta asta! Las ca-i dau niste ciocane la col dupa ce nasc de sa-i mearga fulgii ! Praf il fac!
Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu, sa avem o noapte linistita, fara... valuri!
si o zi de marti fara cele 3 ceasuri rele...
31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
Dragaica spune:
Carmen, Paula felicitari pentru bebei mari si sanatosi.
Abia astept sa vad care mai e starea la mine, cat de mult au crescut bebeii si care ai e starea colului. De pe 2 iunie incep controalele din 2 in 2 saptamani .
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
aelita spune:
MAYA am salvat reteta,poate reusesc sa o fac intr-o zi.
RODICA supe rrochita de botez !!
condusul-si eu am condus la prima sarcina pana la final.
la a doua sarcina am condus pana la 8 luni,si cu Sofia dupa mine ,pana cand intr-o zi mi s-a facut rau(nu la volan),parcasem masina,eram la magazin cu Sofia,am iesit si nu am mai avut curaj sa mai conduc spre casa,am asteptat sotul sa ne ia de la niste prieteni.
Am prins frica atunci,apoi cu doi mici imi era f greu sa ma deplasez,sa ii leg in centuri,si am facut pauza lunga si acum la sarcina asta nu am condus deloc . ca am prins frica.
CRIS frumos tapetul cu fluturasii !
CARMEN-daca nu mai ai voie la ceara,eu am un aparat de tuns care functioneaa sub apa,in dush.se incarca la priza,apoi il iei cu tine
tunde pana la zero,se cunoaste ceva,dar e mai bine decat lama care intareste radacina.
asa daca folosesti asta la dush ,esti mereu pregatita pt nastere eu mai folosesc intre depilari,cand e mai mic doare mai putin la ceara.
eu m-am ceruit singura acum o saptamana.
cam greu,cu oglinda..mai ales ca fac total.
dar mi-a fost mai usor decat sa plec la salon,2 ore..
ELLA nu e ok cu ceara pt cine are probleme cu sarcina,in rest e la liber
analizele de la curba de glicemie mie mi le da pe 26 .(am fost pe 12).
eu am facut curba scurta,cea la o ora,si sucul ala imi place !
cred ca fetele carora lise face rau de la el,e pt ca le cresste brusc glicemie-ceea ce vad ei la analize-si o crestere brusca a glicemiei provoaca o stare f nasoala.
era o fata acolo care venise la curba lunga,pt ca la cealalata ii iesisera valorile ridicate,si a stat numai intinsa pe un pat sa nu vomite,ii era f f rau...
mie imi scade glicemie,si cred ca de-aia imi vine asa bine sucul ala cand sunt pe acolo nemancata.
dar cui ii creste,ii face rau.
26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
racusor2010 spune:
aelita inteleg acum de ce mie mi-a facut bine ca si mie imi scade glicemia si am nevoie de ceva dulce uneori...dupa sucul ala (de care imi era f frica) imi venea sa sar pe acolo, aveam energie, foame nu mai simteam...
si dupa glicemia putin peste limita lor inferioara normala....
fetelor, am observat ca de cand pap fructe mai dulci in fiecare zi (pepene galben, capsuni) nu imi mai trebe prajituri, iaurturi cu fructe...dar pap fructe nu gluma, cred ca 1-2 kg pe zi vreo 600 de calorii am calculat eu numa de aici
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
neata delfinariu maya, mirela
sa aveti o zi minunata, cu vesti bune....a iesit si soarele
va impart micul meu dejun...lapte cu cereale si cate o ca ati fost cumintele
eu declar noapte dormita prost...dar nu din cauza lu bebe, ci a sotului aseara s-a dus la bere cu prietenii, cu nasu' si a venit pe la 11 acasa...si eu m-am pus pe sporovaiala cu el...bine, de la atata treaba si consum, cateva beri i-au pus capac asa ca mergea cam impleticit prin casa a spart o farfurie, eu nu puteam sa dorm ca mirosea a s-a spalat, s-a frezat...eu nimic....pana la urma m-am ridicat am deschis geamul...apoi l-am trezit sa il inchida si asa am reusit sa adorm pe la 1 noaptea cred....si dimineata asa bine dormeam, dar a sunat ceasul sa il trezeasca pe sot si el deja era sub dus, asa ca a sunat pana m-am trezit....asa ca azi o sa motai pe forum, ca ziua eu rar dorm cate jumate de ora....
iar bebe, smecher cum il stiti...ieri toata ziua galop, aseara galop, azi noapte galop...acum doarme neintors o sa faca ce vrea din noi 3 zile leneveala totala, cand sa merg la doctor topaiala...cand m-a pus la CTG sa vada contractiile, smecherul iar somn de voie, a miscat de vreo 5 ori...cand am ajuns acasa iar discoteca....
de la somn am logoree...va las sa va treziti
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!