Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu pot sa votez azi baietel cu catel imi da nu stiu ce eroare site-ul, ca a depasit banda.....

voi ati putut?

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

fetele
A aparut soarele si in odiseea noastra, numai vesti bune Tineti-o tot asa!

Am intrat sa o pe
katalina, pai bine mai mami, chiar la GH ai fost si nu ai dat nicio strigare???? Ne intalneam si noi la un fursec si o ceasca de ceai si poate ne incuscream (ca tot cauti nurori ). Unde ati fost cazati? Piscina ati vizitat-o / testat?

Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Sunt cheauna de cap, vad ca am ameteli din ce in ce mai des. Ieri mi-am facut analize asa ca joi aflu daca e vreo anemie la mijloc.
Eu am facut urmatoarele analize: sumar urina, urocultura, homoleucograma completa, glicemie, transaminaze (TGO, TGP- ca sa vad efectele hormonilor asupra ficatului) toxoplasma-igM(ca nu am imunitate) si cred ca atat, nu mai tin minte altele.

Carmen, ai vorbit de orgasm... cum o mai fi, oare nu se vindeca locul de atata timp? Sotul zice ca peste cateva luni, cand o sa avem voie, sigur ne vom descurca, am zis noi ca-i ca mersul pe bicicleta

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' si de la mine...si de la bebe din burtica.
Felicitari pt vestile bune celor care au fost la eco ieri...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 25+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la dr si in continuare stati cumintele ca mai avem pana la termen

Andrei 11.02.2006 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Am revenit si eu cu vesti de la dr

Mi-a facut un control ginecologic sa vada de unde au aparut atatea contractii si mi-a spus ca am o sarcina joasa si ca el apasa, mi-a ascultat bebe cu "acea palnie", mi-a plapat burta.

Dupa mi-a facut si un eco transvaginal, am un col de 4 cm, cu tentinta de a se intredeschide

Deci mi-a spus clar ca daca se deschide, nu se mai poate face serclaj la 30 sapt....mi-a spus sa stau in pat, cu 2 pernute sub fund.

Acum mi-a bagat si mie fierul, 2cp/zi (Tardyferon fol) luate dupa masa (parca) cu vitamina C (Redoxone). Mi-a mai dat si niste ovule, nu stiu cum se numesc, ca nu am reteta langa mine.
In rest acelasi tratament!
Nu trebuie sa renunt la Arefam in nici un caz(4tb/zi, oral si vaginal).

Am discutat despre nastere si dr ar vrea sa nasc la Bucuresti, cu epidurala.Am posibilitatea si aici sa nasc cu epidurala dar directorul maternitatii din Br. nu prea o lasa pe o doctora sa faca epidurala (cica le ia painea de la gura)Oricum mi-a promis matusa mea ca o sa-mi stabileasca o intilnire cu dr anestezist de aici sa vedem daca imi promite ca am sa nasc cu epidurala....Deci inca nu stiu unde nasc

Cand am iesit de la dr. imi lacrimau ochii. Numai gandul de a sta la pat ma sperie, dar zic eu ca o sa merite efortul. La Cora nu am mai ajuns, pt ca nu am avut chef. Dupa am fost in mall sa mancam, am intrat si la Z, si am vazut niste preturi f mari.
Nu am luat nimic!

Drumul nu mi-a creeat probleme, am mers f confortabil

Am de recuperat 1 capitol si jumatate...ma duc sa citesc si revin

Sa aveti o zi buna!

tina 30+ cu

AMR 10 saptamani si vine bebe! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Off Tina, bine ca e bb bine, tu, hop la patut

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Racusor, nici eu nu am putut sa-l votez pe Eric. Poate isi revine site-ul mai tarziu...
Tina, nu mai este chiar asa mult, stai si tu in patut si vei fi odihnita pe cand apare nazdravanul. Important e ca el e bine.
O zi linistita si frumoasa.

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata dragele mele...

Mai dam si noi un semn de viata, ca suntem prin zona, eu una nu pot tine pasul cu voi. Sper ca voi reusi cand voi intra si eu in prenatal sa stau mai mult cu voi la povesti. Abia astept si eu prenatalul ca taare m-am saturat de alergat intre servici, gradinita, casa si treburi pe acasa...
Vad ca sunt destule fete consemnate la relaxare in patut.. stati cumintele acolo si odihniti-va si pentru noi cele care inca mai ”alergam” de colo-colo.

Eu nu am mai reusit sa merg la dr. abia ma chinui sa fac programare si nu dau de asistenta aiai de la cabinet. Analize nu am mai facut deloc. In afara de primul set de analize...nimic. La asa lipsa de interes din partea d-tei de familie nu ma asteptam, pentru ca in general ma intelegeam bine cu ea.. e drept ca nu prea aveam nevoie de multe de la ea.. doar ce ma mai duceam cu juniorul.
De nascut sunt in mare dilema si nu stiu ce hotarare sa iau, pentru ca aici la noi in spital deloc nu ma trage inima, iar la distanta in alt oras e mai complicat... Si prin urmare... sunt usor dezamagita si ingrijorata de viitorul apropiat...
Off..cred ca am o stare cam proasta azi... dar nu as vrea sa o restrang si asupra voastra.
Asa ca... va pup pe toate, toate..fara exceptii. Va doresc multa sanatate voua si minunilor din burtica. Si le pup si pe Maya si Mirela. Sa auzim numai de bine....

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 27+ Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata!

ma bucur de vestile bune pe care le aud de la voi!

sper cat de curand sa va aduc si eu, dar momenatan nu ma pot lauda decat ca sunt pe gynipral in coniunuare ieri burtica a fost mai mult incordata dar in special in partea de jos cum ma dadeam jos din pat cum se intarea!

Asa ca inca sunt in pat, as bea o cafea dar nu amin casa nici o picatura asa ca eu cred ca o sa mai fur un pui de somn sinpoate ma mobilizez sa imi cumpar un pachet!

BB-lina mea e mai mica decat varsta sarcinii deoarece a fot conceputa pe o ovulatie intarziata dar la 24-25s reale ale ei avea 700g oare e ok?

ca vad ca bb-ii vostri sunt mai grasunei si ma puneti pe gansuri!

Vlad la 30s avea 2000g!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput