Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 9
ela_mm spune:
vai, pai de dimineata va tot citesc. abia am recuperat.
racusor si sheri, bebeii vostri sunt super ok. chestia cu colul e in secundar pt moment. eu dupa 4 sapt de stat in pat si gynipral am avut 1 cm in plus la lungimea colului, mi s-a dat voie sa renunt la gynipral si sa fac ceva plimbarici. (e drept, ca nu prea imi vine sa risc, asa ca tot pe langa pat stau).
carmen, felicitari pt greutatea lui bb. la mine la 28 sapt avea 1050g. cica era in valori normale, dar la limita de jos.
pana la urma vestile ca bb e ok (sau ca bbeii/bbitele sunt ok ) primeaza. noi putem sta la pat si lua si cate un tratament, dar ei sa fie ok.
va pupic pe toate.
Ela 30+ cu
giorgia23 spune:
Fetelor va de n.buna si va urez somn usor....eu ma bag in pat la tv apoi somn de voie
GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze
ela_mm spune:
maine merg la doc de familie sa-mi dea bilet pt analize gratuite. vreau sa merg miercuri dimineata sa-mi fac ceva analize de sange si urina, ca joi sau vineri mergem la control.
ginecologul meu a zis sa-mi fac hemoleucograma si testul de urina.
voi ce analize ati facut in trimestrul 3 (si cam in ce saptamana)?
Ela 30+ cu
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
si io la fel Carmen, Paula ma bucur pentru voi Cris, tapetul e suuuperb. Catalina 27+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
eu nu mai pot, mi-e incomod ca nu mai ajung...
si daca i-am cerut ajutor sotiorului, prima data a ras si apoi mi-a dat un raspuuuns: ca el e barbat cu hormonii la locul lor, nu crede ca poate sa faca chestia asaaa - pur si simplu
31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
paula_m spune:
Fetele, Doamne da sa fim toate bine pana la final...si o sa vedeti ca asa va fi!!!
Carmen, ce a crescut si Leti!!Doamne, ce repede a trecut timpul...imediat o sa ne plangem de ei( ele) ca nu vor sa faca temele la scoala. Sanatate multa in continuare la amandoua.
Bineinteles ca primul lucru pe care l-am intrebat pe dr, a fost cum se simt contractiile, si al doilea daca o sa nasc mai greu daca nu am contractii...cred ca si acum se intreaba de unde am eu ideile astea, dar m-a asigurat ca nu o sa am pb la nastere daca nu am contractii.
Cris si mie imi place mult tapetul pe care l-ai ales...
Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani
ela_mm spune:
pai si daca nu e ok sa ne mai epilam cu ceara, cum o facem?
voi cum procedati (inghinal ma refer)?
lama? ca aparatul eu nu-l mai suport de ceva timp si nici nu m-as duce ca o amazoana la controale.
Ela 30+ cu
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_mm maine merg la doc de familie sa-mi dea bilet pt analize gratuite. vreau sa merg miercuri dimineata sa-mi fac ceva analize de sange si urina, ca joi sau vineri mergem la control. ginecologul meu a zis sa-mi fac hemoleucograma si testul de urina. voi ce analize ati facut in trimestrul 3 (si cam in ce saptamana)? Ela 30+ cu |
ela, eu am facut la 25 saptamani, apoi la 30 parca...si saptamana trecuta iar in spital...
de la dr meu am inteles ca se fac lunar in trimestrul III
eu atat mi-am facut...plus testul de glucoza si toxoplasmoza (ca nu am anticorpi) la 25 saptamani...
dar mi-a dat trimitere dr ginecolog, nu dr de familie..
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_mm pai si daca nu e ok sa ne mai epilam cu ceara, cum o facem? voi cum procedati (inghinal ma refer)? lama? ca aparatul eu nu-l mai suport de ceva timp si nici nu m-as duce ca o amazoana la controale. Ela 30+ cu |
eu m-am facut cu ceara pana acum si din pacate am ratat la mustata luna asta ...noroc ca imi creste mult mai putin in sarcina...
o sa ma fac cu aparatul de ras gilette, mi-am luat unul pentru femei, desi urasc sa fac asta... dar nu am ce sa fac
daca ma faceam inainte de contractii cu ceara stateam linistita pana la 37 saptamani, dar asa, o sa mor de durere dupa, cand ma duc sa repar ce a facut lama
oricum ma gandeam ca dupa nastere vreo luna cel putin nu prea cred ca ai cum sa mergi la epilat, ca e prea sensibila zona....asa ca
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
paula_m spune:
Racusor, dar stiu ca ai facut ceva analize...
Ela, mie dr mi-a zis sa le fac dupa sapt 28 si le-am facut in sapt 29 si cred ca vor fi ultimele analize, tinand cont ca ma mai vede in sapt 36.
Si tot asa ca si la tine, medicul de familie mi-a dat trimiterea pt analize. Si e vb de aceleasi analize+Fe+Ca.
Cat despre epilat, eu inca mai continui cu ceara, desi ultima data mi-a venit sa sar pe pereti de durere, dar nu ma indur sa bag aparatul dupa atatia ani de suportat ceara.
Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani
CarmenAlbu spune:
Despre epilat eu nu am rusine, ma tund frumos si doar la nastere ma voi face o data cu lama, dr stie cum veneam ingrijita inainte, si sincer stiind ca nu am voie decat cu lama, nu o sa ma fac doar pt efectul vizual al doctorului, ca pe urma eu sufar la ceara din nou, si tot el mi-a zis ca nu am voie, asa ca orgasm nu am voie, efectul epilarii era pentru sot mai mult, pt igiena ma tund dar atat,
Paula i dreptate zboara timpul si o sa ne cerem ajutorul la idei de teme si nebunii
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu