Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, m-am hotarat la modelul de tapet. www.royaldeco.ro/images/imagini%20tapet_borduri_copii5/ButterfliesApplques.jpg" target="_blank">Asta ar fi. Daca maine nu gaseste sotul ceva frumos prin oras, fac comanda la modelul de mai sus. Dureaza cam 2 saptamani sa vina, ca firma e in Timisoara si livreaza din doua in doua saptamani in Buc. Cris 31+ cu |
cris, f dragut...o sa iasa o super camera...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna seara fetele, am venit, a fost cam greu drumul printre copaci cazuti pe sosele dar am reusit! Leti e mare 1350 grame , colul a ramas neschimbat, mi-a spus ca de la 34 saptamani ma pot misca putin, in sensul ca pot manca la bucatarie si din astea, apa e buna , se alimenteaza bine, nu am mai luat in greutate fata de acum 2 saptamani de la ultimul lor cantar, tensiunea perfecta, 110/68, urina iar putin zahar dar ala e de la ciresele si capsunile mancate inainte, mi-a spus sa renunt la dieta fara carbo, ca sa fim siguri ca ia in greutate bine Leti, fara orgasm ca poate da contractii (nici vaginal nici nevaginal contactul pana la 34 sapt), fara epilare cu ceara :-((((, m-am dus cu padure oricum :-)), chiar radeam cu sotul , mi-a aratat fata in 4 dimensiuni, si mi-a facut cu mana, mainile lui tati :-)! In rest Cris imi place tapetul e asa de vesel, sa aveti spor la treaba!! Racusor ma bucur ca aveti vesti bune Acum sa vina si Mirela cu vesti bune Katalina asa e cum se vede la tv , mai mult decat atat am vazut acum ca multa lume si-a lasat masinile acasa! Shery interesant cu colul, sa vedem cum evolueaza, suntem cam 5-6 fete cu probleme la col, mic, moale, deschis..., sunt foarte optimista ca vom ajunge la termen!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 28+ cu |
Carmen ce bine ca si tu ai venit cu vesti bune
aa, ce bine ca ai intrebat tu de epilat...eu nu am intrebat asa am mers si eu azi, dar a promis sotul ca data viitoare ma ajuta el sa ma fac frumusica , chiar daca nu cu ceara...eu nu am curajul sa ma fac pana la 37 sapt, ca pana atunci vreau sa ramana bebe acolo cel putin
deci in curand o sa ai voie si tu ca mine, sa papi in bucatarie asta e plimbareala noastra
felicitari multe multe, asa ma bucur ca e ok!!!
Bulina 32+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
sa nu-mi zici ca deja incepi sa cauti hainute pt botez... e tare dulcica... ca de printesica... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
am comandat-o sapt trecuta, acum am vazut ca scrie ca nu mai este in stoc. asa am patit si cu caruciorul, am facut 7 comenzi la 7 firme diferite si nu mai aveau pe rosu, doar pe albastru. noroc ca i-am trimis poze la sora-mea si mi l-a luat ea direct din magazin
31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
racusor, ma bucur ca sunteti bine...o sa vezi ca va fi ok pana la final... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Bulina 32+ cu poznas
eladea2005 spune:
paula, carmen, felicitari si voua pentru vestile bune... doamne ajuta sa fie totul ok pana cand se vor hotari bebeii sa iasa la lumina...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee A inceput promitator capitolul, Racusor incurajata si optimista, Denisa acasuca, Paula cu bb sanatos, Shery cu frumusele grasune (sarim peste partea cu acel col deschis, speram sa se inchida), Carmen, pas cu pas te apropii si evolutia e buna. Mai asteptam sa ne spuna Grety ca totul e ok cu bb. Stie cineva ceva de Ramo? Sper ca n-am uitat pe nimeni pt voi fetelor. Alina 28+ cu gargarita |
asa ma gandeam si eu, ca ne prin bine niste vesti bune...ca de vreo cateva capitole picam ca mustile la pat acum macar sa stam la pat, dar optimiste ca totul va fi bine si bebeii sanatosi
grety, mirela, maya si ramo...sa veniti si voi cu vesti bune...
si celelalte fete care stau la pat, dupa control sa vina cu vesti bune...ochidut, maurice, larisa, ariana, ela...sper ca nu am omis pe nimeni
si crispro sa nu mai aiba contractii...nici tina...
si CD sa ne mai zica cum mai e, ca ultima data tare necajita mai era...
Bulina 32+ cu poznas
Mycya spune:
Carmen felicitari,super vesti chiar ma bucur ca am inceput de luni cu burtici cuminti si toate bune.
Paula la fel si tie,sa creasca mare in continuare si sa stea cumintel pan la termen bebeu
eu cu epilatul,timp de 4 ani m-am facut cu ceara dar am renuntat din cauza firelor care cresc pe sub piele si din cauza pielii mele sensibile,am pielea f subtire si mereu mi se vedeau buburuze pe picioare ca si cum eram recent epilata,deci la noi nui o problema,si cu fofo o fac cu oglinda in mana,asa o mai vad si eu ca am uitat cum arata
Bianca 28+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
katalina spune:
si cu fofo o fac cu oglinda in mana,asa o mai vad si eu ca am uitat cum arata Bianca 28+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen |
si io la fel
Carmen, Paula ma bucur pentru voi
Cris, tapetul e suuuperb.
Catalina 27+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
bumblebee spune:
asa ma gandeam si eu, ca ne prin bine niste vesti bune...ca de vreo cateva capitole picam ca mustile la pat acum macar sa stam la pat, dar optimiste ca totul va fi bine si bebeii sanatosi Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Cand mai veniti cu vesti de astea, col moale, scurt, deschis, eu zic altfel, a mai cazut o lalea la pat...
Alina 28+ cu
gargarita
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bumblebee asa ma gandeam si eu, ca ne prin bine niste vesti bune...ca de vreo cateva capitole picam ca mustile la pat acum macar sa stam la pat, dar optimiste ca totul va fi bine si bebeii sanatosi Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Cand mai veniti cu vesti de astea, col moale, scurt, deschis, eu zic altfel, a mai cazut o lalea la pat...
Alina 28+ cu
gargarita
[/quote]
tu zici mai frumos
Bulina 32+ cu poznas