Aspirante optimiste > 20 ani (501)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

abia sambata????

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu .
nu a mai intrat pe nci un topic.
nu stim nimic de ea.

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

didi, nu te necaji! as vrea sa-ti transmit un pic din optimismul meu. si eu cadeam in fiecare luna in butoi, desi imi propuneam sa fiu tare. acum ma simt ok psihic si sunt convinsa ca fiecare zi ce trece ma duce mai aproape de realizarea visului. nu vreau sa spun decat ca sunt pregatita sa fac tot ce-mi sta in putinta sa-mi implinesc visul. o sa fac toate analizele, toate investigatiile, toate operatiile, daca va fi cazul voi face si fiv, dar pana nu mai fac un bb nu ma las.
trebuie sa existe o cale sa ramai insarcinata. inarmeaza-te cu putere si mergi la medic si vezi ce se intampla. ma scuzi, dar nu stiu situatia ta in particular, sa nu mi-o iei in nume de rau.
mi-e greu sa cred ca nu exista o solutie pentru realizarea visului.
haide,fruntea sus si fa-ti planul de bataie.

stiu ca multi recomanda relaxarea si inlaturarea stresului, insa vorba ceea, d-zeu iti da dar nu-ti baga si-n buzunar.

si eu, cum spuneam intr-un post anterior, am aflat de o gramada de gravidutze, unele care chiar isi puneau problema daca sa-l pastreze pe bb, si e frustrant ca noi si multe alte femei chiar luptam sa ramanem gravidutze, dar lucrul asta nu face decat sa ma intareasca si mai mult.
ma uitam vineri, in bucuresti, la un semafor, era o tigancagravida care cersea. si ma gandeam cu ciuda, ca ea poarta un bb in pantece si pun pariu ca nici nu stie ce-i ala medic ginecolog, analize, laparoscopii, tratamente, etc. o fi fost relaxata, ce sa zic!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

didi imi pare rau dar o sa vina si vremea ta, a noarta a tuturor aspirantelor si atunci o sa vezi ca toata suferinta va fi data uitarii.
Te inteleg perfect ca nu este invidioasa. Si eu patesc la fel. Si eu uneori plang atunci cand ma intalnesc cu prietenele mele care au mici. Si repet nu de invidie, deloc ci doar de durere, durere. S-a acumulat prea multa. Dar asta e! O sa vina si vremea noastra.
Pe mine aproape m-a apucat plansul cand sambata la serviciu o pacienta insarcinata in 15 sapt a cerut chiuretaj, si chiar si dupa ce l-a vazut la eco, credeam ca poate se induioseaza.....dar nimic. Atata sange rau. I-am tot explicat ca nu o sa-i faca nimeni chiuretaj la varsata aiai dar.....treaba ei.
Cand te gandesti ca sunt persoane care nu isi doresc dar raman chiar si cu prezervativ te apuca plansul

Eu abia astept sa treaca timpul sa pot incerca. Teoretic pot si acum ca sunt la ovulatie dar eu am o intrerupere la locul de munca cu pauza si am inteles ca in momentul nasterii trebuie sa ai minim 12 luni implinite in munca, este adevarat? Ca altfel m-as fi apucat de treaba. Maine imi recoltez analize pentru trombofilie. Sper sa fe negative. Am multe motive sa cred ca sunt negative.

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Fetelor sunteti niste scumpe toate, nu stiu ce m-as face fara voi, sincer! Of, aveti dreptate, de ce le da D-zeu numai unora nu stim, dar de ce nu ne da si noua? De ce tb sa ne chinuim asa?
Saptamana trecuta mai anuntase o colega, a ramas din prima incercare. Cum sa nu-mi pierd mintile?
Vio, am toate analizele facute, sotul la fel, sunt bune toate, am facut si laparo si s-a curatat tot, deci dpdv medical ar tb sa fie ok. Ca sa nu va mai spun cat de satula sunt de fraza: "O sa vina cand te gandesti mai putin". Am avut si noi concedii, probleme cu casa, cu masina, cu banii, etc.. deci multe lucruri la care sa ne gandim... tot degeaba. Asta este, o sa-mi revin, n-am incotro. Imi vars si eu amarul aici ca stiu ca am la cine
Vio, parca tu te-ai programat la dr. Dragos Albu, nu? Unde e? La Grivita? Ca vreau si eu sa ma duc tot la el dupa ce-am studiat indelung oferta lor...
Lorena, scumpa, multumesc, asa e, s-a acumulat multa durere, azi imi pocneau tamplele numa' sa nu izbucnesc in plans.
Deci, cum ziceam, o luam de la capat!
Ana, Roxy v-asteptam cu vesti bune! Roxy, nu cred ca-ti merge cu Bebelu sa te testezi abia sambata

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cum o fi fost la Nike la eco? Ca era tare emotionata...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Roxy sunt a 7 zi dupa ovulatie si sincer ma asteptam sa ma doara sanii. Singurul lucru care mi se pare mai suspect e faptul ca sunt baalonata, in rest nimic

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

anamira tu a cat zi esti?
pai este prea devreme sa te doara sanii, cred nu?
pe mine si la sarcina trecuta abia de pe la 5 sapt asa au inceput sa ma doara putin.

Viitoare mamica

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Bebelu la mine nici vb de testare. E prea devreme si oricum nu ma testez daca n-am simptome decat in ultima zi de duphaston

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

DIDI te inteleg perfect.
stiu cum e. mai tineti minte ca am intrat si va ziceam de o tipa care ma sunase special sa imi zica asta. dar uite k luna urmatoare s-a prins si la mine.
hai incearca sa-ti revi.
va veni si vremea ta. DD are grija de noi toate.

ROxy ce ai de gand? ne mai ti mult pe jar???

ANa, tu?

Albumele noastre

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

didi, te inteleg si eu cred ca daca nu mai intram aici sa vb. cu fetele, nu stiu ce ma faceam; am trecut prin momente grele, am scris aici plangand de multe ori iar ele m-au facut sa rad si le multumesc pentru asta

nu ne ramane decat sa ne incurajam una pe cealalta, asta e, nu e deloc drept ce se intampla si eu fac tot ce-mi sta in putinta dar degeaba, de multe ori nu mai am putere sa lupt, cad, ma ridic si incep iar lupta

si sa ne ajute Dumnezeu la toate sa aducem pe lume un copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Fetelor, o sa iasa soarele si pe strada noastra. nu mai fiti triste. Va inteleg perfect. Inainte sa-l avem pe Cristi ma gandeam ca poate nu ne este dat sa avem copii, imi imaginam 2 bosorogi in bastoane, singuri si ma apuca plansul . dar Dumenezeu nu ne-a lasat si nu o sa va lase nici pe voi.
De multe ori m-am gandit ca am asteptat asa mult, tocmai pentru ca sa-l am pe Cristi . Sunt sigura ca toate lucrurile se intampla cu un motiv... si poate in curand am sa aflu si motivul pentru care am pierdut a doua sarcina...poate...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png

Mergi la inceput