Aspirante optimiste > 20 ani (501)
Raspunsuri - Pagina 8
roxy_s spune:
fetelor ce faceti???
didi te inteleg perfect,si mie mi-a zis o prietena ca este insarcinata, si orce ziar citesc dau numai peste anunturi cu vedete insarcinate, zici ca intentionat le nimeresc pe alea. dar ma gandesc ca intr-o zi o sa dau si eu vestea cea mare
bebelu, oana, madutza, paula, ang21, talida
Viitoare mamica
anamira spune:
Didi lasa ca vine si vremea noastra. Poate mai repede decat ne asteptam. fata sa treaca supararea.
Roxy ai facut bhcg?
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
anamira spune:
Cred ca amandoua stam cam la fel. Si mie temp. odata e 37 odata e 37,3. Nici nu stiu ce sa mai cred. Sanii chiar nu ma dor deloc asa ca am slabe sanse sa se fi prins ceva. Maine merg la medic dar cred ca ma duc degeaba
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s anamira n-am facut. nici nu stiu daca sa-l fac sau nu. Viitoare mamica |
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
roxy_s spune:
anamira tu a cat zi esti?
pai este prea devreme sa te doara sanii, cred nu?
pe mine si la sarcina trecuta abia de pe la 5 sapt asa au inceput sa ma doara putin.
Viitoare mamica
iubita.mara spune:
Haloooo! Ce faceti fetelor?Eu m-am intors de la sinaia unde a plouat tot timpul, a fost frig deci o vreme foarte naspa dar ca in toate exista si contrabalanta: distractia a fost maxima.
Didi nu fii suparici.Trebuie sa te gandesti ca DD daca nu iti da inca un ingeras langa tine o face cu un scop pe care noi profanii in general il cunoastem mult mai tarziu.Cand o sa fie o sa fie.Fii increzatoare si totul va fi bine.Eu sunt alaturi de tine si sa stii ca te inteleg ca si eu tot trec luna de luna prin asta.Gata iesi din butoi ca te asteapta o luna noua de iubit
bebelu86 spune:
DIDI te inteleg perfect.
stiu cum e. mai tineti minte ca am intrat si va ziceam de o tipa care ma sunase special sa imi zica asta. dar uite k luna urmatoare s-a prins si la mine.
hai incearca sa-ti revi.
va veni si vremea ta. DD are grija de noi toate.
ROxy ce ai de gand? ne mai ti mult pe jar???
ANa, tu?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+