Aspirante optimiste > 20 ani (501)
Raspunsuri - Pagina 19
cami_antonia spune:
mada noi din cauza vantului am evitat iesirea afara
e greu numa in casa
da aici pe litoral sufla si mai tareeee
abia astept sa vina vara reala
sa stam cu bebeii mai mult pe afara
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sherbi neatza, motztate! scuze ca am confundat postarea lui cami.antonia cu a oanei. cami, si eu sunt judecata ca dorm cu davidinpat si sustin parerea fetelor ca este mai bine pt. el sa doarma singur. nici nu stiti cate prietene am care ma judecau de acest lucru si acum sunt si ele mamici si tot cu bb in pat dorm si ele. cred ca fiecare face ce simte pana la urma. si poate ca noi dam dovada de mai mult egoism decat mamele care pun pe primul plan o buna dezvoltare a copilului, cel putin din ce spun psihologii de specialitate. cred ca cel mai important este pana la urma ca puiul sa se simta iubit. madutza, mersi frumos. bebelu, ma bucur ca te simti mai bine. ai grija cu efortul. nu ai pe nimeni sa te ajute la curatenie? leonardo, nu stiu nimic despre tratamente cum trebuie administrate. paula, esti o draguta ca de obicei. d-abia astept sa stam cu matura pe tine cand vei fi la testare. roxi, ai putina rabdare. e cam devreme pt. testare. sa dea domnu sa fie un mic samburel la tine in burtica. lia, bafta la bb. sa-ti traiasca baietul cel mare. cum de ati lasat asa o diferenta mare intre copii? cosmi, spor la treaba si ma bucur ca te mai eliberezi un pic acum cu sosirea unei noi colege. in ce domeniu lucrezi? didi, ma bucur nespus ca-ti putem alina supararea un picut. si pe mine m-au ajutat fetele sa trec mai usor peste perioada asta. o sa vina perioada cand o sa razi de momentele astea. si atunci o sa-ti tii puiutul in brate. eu mi-am propus sa raman pana la sfarsitul anului. mi-am creat un dead-line mai mare, ca sa nu ma descurajez asa in fiecare luna. daca se incalzeste afara, eu fug astazi in parc, ca am amortit in casa si copilul e plictisit tare. Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) poftiti la poze noi |
mariaj 2
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 7 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
sherbi spune:
lia, pup si sa aveti parte numai de impliniri. si sa va dea domnu pruncul mult dorit.
cami, eu nu am avut mucus niciodata, asa ca asteapta fetele sa te lamuresca. parca sa zic ca mucusul apare in preajma ovulatiei, nu stiu daca inainte sau dupa, p-acolo.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi
Lia73 spune:
apropo de nume fetele
daca vrea BUNUL sa ne dea bebe
daca e baiat : Ioachim Matei
daca e fetita : Ana Miruna
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 7 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
draguta spune:
cami antonia si la mine tot din ziua a 7 a apare mucusul , creste in cantitate pana in ziua 10 dupa care incepe sa scada si in a 12 nu mai e nimic, luna asta la mine ovulatia a fost in ziua 11 stiu sigur,cu dureri mari de ovare
asa ca daca acum nu mai ai deloc mucus ovulatia s-a produs deja
madutza_bra spune:
da, cami si noi asteptam vara adevarata. anul trecut pe vremea asta muream de cald, iar aseara am dat putin drumul la centrala ca nu putem sa-i fac baita pe frigul asta.
despre mucus se spune asa: in depistarea ovulatiei nu te poti baza doar pe urmarirea mucusului cervical. In zilele dinaintea ovulatiei acesta este uscat, lipicios, cremos si apoi "albus de ou". Verificarea mucusului impreuna cu alte semne duce la stabilirea unui model personal al fiecarei femei. Cu toatea astea s-au raportat cazuri in care mucusul apare si in afara perioadei fertile.
concluzia? daca ai si alte semne care indica ovulatie, inseamna ca a fost, daca nu, nu te poti baza doar pe mucus...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
iubita.mara spune:
Ce fac prietenele mele?
Roxy nu fii suparata de test ca e negativ fiindca avand cm asa de lung e muuuuul prea devreme pt testare.Pe 20 adica poimaine cred ca ma duc si eu la doctor.Sa vad daca e libera , o sa vb sotul cu ea.eu pana acum nu am mai facut o eco de monitorizare.Sunt hotarata acum sa vad exact cum stau cu foliculii , cu endometrul etc.Pe 20 as fi in Z13 si poate imi zice sa iau ceva duphaston sa vedem.
nike974 spune:
Neata.
la eco baiteleul e super sanatos.Inima, plamanii, rinichii,sotmacul tot si toate a avut grija Doamne Doamne sa fie sanatoase.
e atat de zglobiu incat nu a stat locului macar un minutel.
lucru rar, dr la surprins zambind!mi-au dat lacrimile.apoi s-a asezat picior peste picior.
mami nu mananca decat cca 70-80 de flacoane de perfuzii/luna.
nu am intrat pt ca azi imi e ff rau.trebuie sa imi pun branula,dar nu stiu unde..............poate la picior.
in final a scris :Velocimetria arterelor uterine este un factor de predictie pentru disgravidia de ultim trimestru.Habar nu am ce inseamna.
bebele a alergat efectiv toata noaptea, lasandu-ma sa dorm intre 1.30 si 4.20
camcris spune:
sherbi daca stii exact cand ovulezi poti lua dufaston din ziua ovulatiei, eu am luat din Z 14-Z24, oricum eu mai am de asteptat, dar cel mai bine intrebi medicul,reactii adeverse nu are ca am citit prospect trimis debebelu,
Este un progestogen activ pe cale orala, similar ca structura chimica si efecte farmacologice cu progesteronul natural. Produce un endometru secretor complet in uterul pregatit de estrogeni. Duphaston nu inhiba ovulatia, nu are actiune de tip estrogenic sau androgenic (nu determina virilizarea pacientei sau masculinizarea fatului feminin), nu are efecte adrenocorticoide sau mineralocorticoide, nu influenteaza metabolismul glucidic sau nivelul plasmatic al insulinei, nu afecteaza activitatea enzimelor hepatice, nu influenteaza coagularea sangelui sau functia hepatica, nu modifica curba temperaturii.
madutza_bra spune:
nike, imi pare asa bine ca e totul ok cu bebe. Tu esti o mamica luptatoare si un exemplu pentru noi toate. Sper sa decurga totul la fel de bine ca si acum...pe cat se poate de bine in situatia ta si sa ai o nastere usoara si fara complicatii
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png