Aspirante optimiste > 20 ani (501)
Raspunsuri - Pagina 20
iubita.mara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 Neata. la eco baiteleul e super sanatos.Inima, plamanii, rinichii,sotmacul tot si toate a avut grija Doamne Doamne sa fie sanatoase. e atat de zglobiu incat nu a stat locului macar un minutel. lucru rar, dr la surprins zambind!mi-au dat lacrimile.apoi s-a asezat picior peste picior. mami nu mananca decat cca 70-80 de flacoane de perfuzii/luna. nu am intrat pt ca azi imi e ff rau.trebuie sa imi pun branula,dar nu stiu unde..............poate la picior. in final a scris :Velocimetria arterelor uterine este un factor de predictie pentru disgravidia de ultim trimestru.Habar nu am ce inseamna. bebele a alergat efectiv toata noaptea, lasandu-ma sa dorm intre 1.30 si 4.20 |
bebelu86 spune:
nike ma bucur pt tine k ai asemenea vesti
mi s-a facut pielea de gaina pe mine cand citeam
hai k mai e un pic si il ti pe bb in brate
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
roxy_s spune:
nike sa fiti sanatosi, ce frumos, bebe este activ tot timpul, asta este cel mai important.
lasa ca trece si perioada asta si o sa te bucuri de din plin.
dar cat mai dureaza starea asta de rau??
Viitoare mamica
iubita.mara spune:
Bebelu eu cand am fost insarcinata am avut niste stari ingrozitoare.Imi era greata tot timpul si singurul lucru care ma linistae erau grepfriut rosu.Incearca daca iti plac fiindca au si ffff multa vit c
bebelu86 spune:
CAPITOLUL 502
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
nike974 spune:
mara,iti multumesc mult.
da-mi un nr de tel si vin eu cu branula de la mine.
branula verde e prea mare.produce un traumatism prea mare si genereaza o reactie imediata de respingere din cauza mastocitozei.merg doar pe branula roz.