http://www.coaching-essence.ro/coaching-blog/program-de-coaching-pentru-profesori-introducere-profesorul-ideal.html
suntem in mijlocul atator greve, razboieli...ce ne nemultumeste de fapt? se poate face ceva?
incep eu...ca parinte, imi doresc ca fiica mea (si mai tarziu baiatul) sa intalneasca modele, persoane daruite pentru invatamant, care inainte de a fi bine pregatite in domeniul de interes sa fie pedagogi cu suflet. Domnul Trandafir nu era inconjurat de lipsuri?
...ca pedagog...in fiecare an imi propun sa ajunga informatia pe care o transmit in creier si in inima...am in fata ochilor atatia studenti nefericiti! Au 19 ani si au sufletele zob! Mai rau e ca nu reusesc la varsta asta sa deosebeasca binele...profesori denaturati, parinti lipsa, modele de doi bani pe toate drumurile...
Ca parinte,imi doresc un invatator/profesor care sa predea foarte bine,pe intelesul copilului ,sa stie sa laude dar sa si dojeneasca fara a descuraja,sa incerce sa uneasca copiii,sa ii motiveze sa invete,sa isi faca meseria cu pasiune si in acelasi timp sa gaseasca o clipa ,dincolo de lectia propriu-zisa,si pentru sufletelul copilului.
ca parinte ma interesez de soarta copiilor mei, si nu imi convine ca baiatul meu cu minte brici vine acasa de la scoala cu notiuni zero la matematica, fiindca proful nu prea isi face datoria.
ca pedagog (doar in acte, nu imi practic meseria) de doua ori pe saptamana fac meditatii la mate cu fiul meu
si mi-e ciuda ca fac minca unui coleg doar asa, gratis...
undeva scartaie sistemuuuu

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert