Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaj1978 spune:

salut!
pentru evitarea constipatiei mi s-a recomandat sa iau elevit-ul dupa ce mananc, din cauza fierului pe care il contine. la mine a functionat :)

cu 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Dap si eu am probleme dinastea, mi-a recomandat medicul Elevit si Tardiferol(fierul ptr ca nu prea mananc carne), insa asociate a fost groznic m-am intalnit cu "vecinul Costica" dupa 4 zile, pana la urma am incetat cu suplimentul de fier si a mers mai bine insa dupa 2 saptamani mi s-a parut ca am luat proportii prea rau si ca atunci cand ma stergeam la nas gaseam un firishor de sange plus am citit ca daca ai o repiratie mai ingreunata este posibil din cauza lipsei fierului,am decis sa iau decat acidul folic si fierul , am renuntzat la elevit pentru ca am vazut ca si el contine acid folic si fier...si mi se parea prea mult ...incerc sa mananc fructe si legume cat de mult pot, din pacate sunt si iubitoare de branzeturi si astea ajuta la contipatie..

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Klarisse, stiu si te cred ca e aiurea la munca si ca vrei cat mai repede sa intri in concediu/prenatal.
Tu, cel putin, faci parte din fericitele care vor beneficia de cei 4000 ron si sa stii ca nu zic asta cu rautate. Ma bucur ca sunt si mame care isi permit sa traiasca decent in tara asta de cacao...

Desi stiu ca bine nu va fi (referitor la banii de indemnizatie), cel mai mult imi doresc sa fie bebe sanatos si sa am o nastere usoara. Ca restul vine si voi face tot ce voi putea sa educ/cresc copilul cum stiu mai bine si cum mi-as dori sa fie.

Ii multumesc lui DD ca ma simt bine si ca pot veni la serviciu, sa nu fiu nevoita sa stau acasa pe bani si mai putini.

Oricum, incerc sa fiu optimista si sa gandesc cat mai pozitiv

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ionela pentru suma aia bag impozite de nu stiu ce-i cu mine pe Pfa..ca daca ma lasam pe salariu ..era vai de capul meu. Merita investitia si efortul pentru ca imi scot banii in cateva luni (2-4 luni in functie de ce scad astia din indemnziatie). Am analizat bine inainte si ni s-a parut cea mai buna solutie. Plus, prietenii nostri toti au facut la fel si le este bine..

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Iubesc lactatele....si bem la greu lapte si iaurturi, dimineata 5 din 7 zile consum lapte cu cereale.
Dar si inainte de sarcina consumam cafea cu lapte dimineata pt. reglare. Acuma si fara cafea.....e dezastru.

Trebuie sa fac si miscare mai multa. Nu stiam de Kiwi.

Mersi de pont - probam si asta.

Dar acidul folic nu se ia doar in primul trimestru? La ultima eco dr mi-a spus ca totusi sa nu iau deocamdata vitamine, ca bb e ok si ca doar o sa ma ingras.

Cu prima sarcina faceam mult mai multa miscare si mergeam la bazin o data pe saptamana - acuma nu mai apuc.
Incercam si cu vit. dupa masa.

Nike bafta - iti tinem pumnii. Si tine-te tare. Trebuie sa fie bine! DD iubeste copiii!

Dana 23+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Klarisse, nici n-am zis ca ar fi usor. Stiu ca ai mai discutat aici pe forum ca sunt si pe pfa destule taxe de platit.
Sper ca Doamne Doamne sa aiba grija de noi si de bebeii nostri.

Referitor la album, imi place poza Fulgutei (prima poza din album)

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Wow cat am avut de recuperat .

Bafta fetelor la eco, sa veniti cu vesti bune

Tot respectul pentru mamicile care au iesit in strada si multa sanatate copilasilor, e asa frig si la TV am vazut ca sunt si bebei mici , Doamne ce am ajuns sa facem

17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Deoarece in prenatal se calculeaza 85% din venitul brut, e bine sa iei cat de repede prenatal pt. ca iti mareste media ulterior pt. CIC.

Dana 23+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Tina intalnire placuta cu bebe!!!

Ale

------------------------------
“La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici).
-----------------------------

20+ cu bebe mic

multumesc frumos!

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Buna dimineata la amiaza!

Ce mult ati scris,de data asta mi greu sa nominalizez.

Office te asteptam cu vesti bune.

O saptamana frumoasa,plina de vesti bune!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Multumesc Tamera! sper sa fie asa!in ultimul timp ma loveste cam tare pentru varsta lui..dar probabil e foarte puternic de mic

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput