Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

La mine se misca zilnic insa difera intensitatea miscarilor, uneori imi trage cate un sut de mi se opreste respiratia, alteori abia se simte acolo cate o gadilitura..oricum e un sentiment unic.

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

la mine alearga.la cat sunt eu de slaba.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana29 spune:

Aniast, multumesc pentru parola, esti foarte prompta

Clary, potae bebeii nostri nu sunt suficient de fortosi inca. Mie mi-a spus medicul sa iau, pe langa Elevit, si Taxofit Calciu+ Magneziu+D3...poate, poate are efecte si in sensul acesta.
Eu l-am simtit prima data la 17 saptamani, mi se pare ciudat sa nu-l simt la 21 de saptamani. Dar cum baieteii sunt mai nazdravani...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Aniast72, datele mele sunt:
DN: 23.01.1977
UM: 27.11.2009
DPN: 14.09.2010

MErsi mult de tot!

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

puiuta, nu ne dai si niste date ca sa te trecem in lista de pe prima pagina? (DN, UM si DPN)

Buna dimineata la pranz si de la noi.

N-am mai scris de ceva vreme dar v-am citit in fiecare zi si m-au bucurat tare mult vestile bune. Ideea cu albumul e foarte buna, am asociat ID-urile cu fotografiile si imi pare bine ca acum va simt si mai aproape. Urmatorul pas e intalnirea face to face...

Noi ne pregatim de concediu (1 iunie) si parca simt ca nu mai am timp sa aranjez lucrurile si treburile. Saptamana asta vreau sa ajung la medicul de familie sa ma inregistrez (ca n-am facut-o pana acum ), apoi joi am iar echo morfofetala sa ne lamurim ce-i cu conul acela de umbra iar dupa amiaza control la doctor. Zilele astea trebuie sa ma ocup si de inscrierea lui Vladi la gradinita pentru la toamna (sau iarna), cand vom decide exact cand va incepe.

Vineri a fost super petrecerea de aproape 400 de persoane pentru care ma pregateamzilele trecute. Rochie n-am gasit, nu sunt pretentioasa dar trebuia sa fie lunga, larga si de super ocazie. Am umblat prin AFI Mall, Baneasa Mall, pe Victoriei....nimic sa cadreze. Pana la urma am mers pe gusturile nasei lui fi-miu care mi-a trimis din Anglia o rochie de gravida de ocazie, mi-a nimerit gusturi, culoare, marime, tot. A fost exact ca si croita pe mine. Cat de curand o sa pun si eu fotografii si o sa va puteti da cu parerea. Asadar, m-am linistit si cu asta.

Va pup si va urez o zi buna.

Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Dana 23+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Fetelor conteaza foarte mult si starea voastra!
Eu cand sunt linistita nu prea il simt agitandu-se...in schimb cand sunt mai obosita se agita bebe de numa si el, parca isi cere drepturile.

La birou mi-am "aranjat" mobila astfel incat ca pot sta cu picioarele ridicate si cred ca ii place pozitia asta lui bebe si face gimnastica la greu. Si seara cand ma pun in pat la fel face.

In schimb dimineata ma simt eu foarte bine, zici ca nici nu am burtica, iar bebe nu misca deloc.

Deci conteaza foarte mult si starea voastra.

Mergi la inceput

Am si eu o problemutza....cu constipatia!

Stiu ca la varsta asta teoretic ar trebui sa luam deja vitamine. Dar cand iau am probleme destul de mari cu constipatia, am un stomacel tare lenes. Si pe de o parte lumea ma cearta ca mananc foarte putin si ca de unde sa isi ia bebe ce ii trebuie. Daca iau vitamine am probleme cu constipatia, daca mananc am senzatia de balon care sta sa explodeze si altele mai deranjante!

Asa am fost si la primul bebe, dar atunci parca era mai bine cu vitaminele. Atunci am luat materna, acuma dr mi-a recomandat Elevit.

Mai aveti vreuna problema asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Am si eu o problemutza....cu constipatia!

Stiu ca la varsta asta teoretic ar trebui sa luam deja vitamine. Dar cand iau am probleme destul de mari cu constipatia, am un stomacel tare lenes. Si pe de o parte lumea ma cearta ca mananc foarte putin si ca de unde sa isi ia bebe ce ii trebuie. Daca iau vitamine am probleme cu constipatia, daca mananc am senzatia de balon care sta sa explodeze si altele mai deranjante!

Asa am fost si la primul bebe, dar atunci parca era mai bine cu vitaminele. Atunci am luat materna, acuma dr mi-a recomandat Elevit.

Mai aveti vreuna problema asta?

Eu iau Elevit si din cand in cand am si eu probleme cu constipatia..insa incerc sa reglez din alimentatie..Un shake dimineata sau un iaurt si un kiwi..ma rezolva instantaneu...aaa..si bineinteles laptele cu cereale..

Klarisse graviduta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

pt digestie, cura cu kiwi.e ff bun.din pacate sunt alergica.

plesc la eco in 15 min.am emotii fff mari.
trebuie sa imi scot branula.am facut reactie de respingere.
nu mai am prietene medic sau asistente la care sa merg, ca le e mila de mine si nici vene nu mai am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Nike, bafta la eco

Klarisse, si la mine merge de minune iaurtul, cafea pe stomacul gol, lapte cu cereala, kiwi-seara inainte de culcare

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Ionela

Klarisse graviduta 19+

Mergi la inceput