Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
nike974 spune:
miercuri apare comunicatul oficial al Guvernului.pana atunci,doar speculatii..................
anna_ivan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pianna
au dat ceva la stiri de asta? *********** 16+ |
dau imagini de la min muncii
17+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
tanamera spune:
Buna dimineata la amiaza!
Ce mult ati scris,de data asta mi greu sa nominalizez.
Office te asteptam cu vesti bune.
O saptamana frumoasa,plina de vesti bune!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
puiutza spune:
Multumesc de parola fetelor!
Foarte frumoase pozele si bebeii, si burticile....
M-au binedispus la culme......!
Bravo mamicilor care au mers la proteste! Sa tinem pumnii sa fie bine in final!
Dana 23+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
dariana29 spune:
Buna ziua frumoaselor burtici!
Noi suntem foarte fericiti, am fost la ecografia de 21 de saptamani si totul e OK. Nu stiu daca a fost ecografie morfofetala, pentru ca a durat doar vreo 20 de minute si nu mi-a dat niste masuratori exacte, doar mi-a zis ca totul e in grafic.
Bebele meu ma necajeste...nu l-am mai simtit deloc de 1 saptamana, desi la ecografie se vedea clar cum da din manute si picioruse.Ati patit careva asa ceva? Eu as vrea sa-l simt tot timpul, sa stiu ca e bine...nici macar niste suturi zdravene nu m-ar deranja.
As dori si eu, daca se poate, parola de la mail-ul comun, sa vad burticile...A mea e foarte mare, am pus deja 10 kg, in conditiile in care in primul trimestru am vomitat de 6-7 ori pe zi. O sa fiu o "bucata" Zdravana. Va pup
O zi buna!
21+
aniast72 spune:
puiuta, nu ne dai si niste date ca sa te trecem in lista de pe prima pagina? (DN, UM si DPN)
Buna dimineata la pranz si de la noi.
N-am mai scris de ceva vreme dar v-am citit in fiecare zi si m-au bucurat tare mult vestile bune. Ideea cu albumul e foarte buna, am asociat ID-urile cu fotografiile si imi pare bine ca acum va simt si mai aproape. Urmatorul pas e intalnirea face to face...
Noi ne pregatim de concediu (1 iunie) si parca simt ca nu mai am timp sa aranjez lucrurile si treburile. Saptamana asta vreau sa ajung la medicul de familie sa ma inregistrez (ca n-am facut-o pana acum ), apoi joi am iar echo morfofetala sa ne lamurim ce-i cu conul acela de umbra iar dupa amiaza control la doctor. Zilele astea trebuie sa ma ocup si de inscrierea lui Vladi la gradinita pentru la toamna (sau iarna), cand vom decide exact cand va incepe.
Vineri a fost super petrecerea de aproape 400 de persoane pentru care ma pregateamzilele trecute. Rochie n-am gasit, nu sunt pretentioasa dar trebuia sa fie lunga, larga si de super ocazie. Am umblat prin AFI Mall, Baneasa Mall, pe Victoriei....nimic sa cadreze. Pana la urma am mers pe gusturile nasei lui fi-miu care mi-a trimis din Anglia o rochie de gravida de ocazie, mi-a nimerit gusturi, culoare, marime, tot. A fost exact ca si croita pe mine. Cat de curand o sa pun si eu fotografii si o sa va puteti da cu parerea. Asadar, m-am linistit si cu asta.
Va pup si va urez o zi buna.
Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Klarisse spune:
Of, eu am uitat sa va povestesc de tentativa mea de a intra in medical pana in prenatal.. Am fost la doctorita sambata dimineata si mi-a zis ca e imposibil pe o perioada asa lunga, pentru ca de saptamana asta incep controalele si angajatorul este cel care le solicita..deci am intra in belele amandoua..poate sa imi dea pe perioade scurte dar pentru mine nu este o optiune ca ma linseaza aici.....sunt tristuta foc ca trebuie sa rezist pana pe 1 august..
Klarisse graviduta 19+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
clary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dariana29 Buna ziua frumoaselor burtici! Noi suntem foarte fericiti, am fost la ecografia de 21 de saptamani si totul e OK. Nu stiu daca a fost ecografie morfofetala, pentru ca a durat doar vreo 20 de minute si nu mi-a dat niste masuratori exacte, doar mi-a zis ca totul e in grafic. Bebele meu ma necajeste...nu l-am mai simtit deloc de 1 saptamana, desi la ecografie se vedea clar cum da din manute si picioruse.Ati patit careva asa ceva? Eu as vrea sa-l simt tot timpul, sa stiu ca e bine...nici macar niste suturi zdravene nu m-ar deranja. As dori si eu, daca se poate, parola de la mail-ul comun, sa vad burticile...A mea e foarte mare, am pus deja 10 kg, in conditiile in care in primul trimestru am vomitat de 6-7 ori pe zi. O sa fiu o "bucata" Zdravana. Va pup O zi buna! 21+ |
Si eu patesc la fel..are perioade de 2-3 zile cand e foarte activa..o simt in toata burta de dimineata pana seara si apoi o saptamana liniste totala de-mi vine sa ma duc in fiecare zi la eco sa ma asigur ca totul e ok..dupa care iar incepe sa miste toata ziua..iar o saptamana pauza..nu stiu de ce ca eu intelesesem ca de la 6 luni ar trebui sa-i simtit in fiecare zi..poate stiu mai multe fetele care au mai fost gravidute.
cununie civila
24+