Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dariana29 Buna ziua frumoaselor burtici! Noi suntem foarte fericiti, am fost la ecografia de 21 de saptamani si totul e OK. Nu stiu daca a fost ecografie morfofetala, pentru ca a durat doar vreo 20 de minute si nu mi-a dat niste masuratori exacte, doar mi-a zis ca totul e in grafic. Bebele meu ma necajeste...nu l-am mai simtit deloc de 1 saptamana, desi la ecografie se vedea clar cum da din manute si picioruse.Ati patit careva asa ceva? Eu as vrea sa-l simt tot timpul, sa stiu ca e bine...nici macar niste suturi zdravene nu m-ar deranja. As dori si eu, daca se poate, parola de la mail-ul comun, sa vad burticile...A mea e foarte mare, am pus deja 10 kg, in conditiile in care in primul trimestru am vomitat de 6-7 ori pe zi. O sa fiu o "bucata" Zdravana. Va pup O zi buna! 21+![]() |
Felicitari!

Tina,
cu
(24+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
didadi spune:
am fost la dr si mi-a zis sa stau linistita ca bb ste ok si nu am de ce sa-mi fac griji.ca este micuta....asta nu este o prb, pt ca si eu sunt mica si cica...plus de asta este si fetita si ca fetitele sunt mai mici.nu mi-a dat sa fac analize, nimic...si ca, atunci cand dr a facut eco, este posibil ca fetita sa fi stat pe cordon sau cordonul sa fie putin rasucit......dar asta nu este o problema.a intrebat daca ma simt bine.....si daca da, sa stau linistita.prelungire concediu pana pe 7 iunie.

klarise...cred ca dr nu a vrut sa-ti dea(ii este teama) la mine a mers

Klarisse spune:
| citat din mesajul lui didadi am fost la dr si mi-a zis sa stau linistita ca bb ste ok si nu am de ce sa-mi fac griji.ca este micuta....asta nu este o prb, pt ca si eu sunt mica si cica...plus de asta este si fetita si ca fetitele sunt mai mici.nu mi-a dat sa fac analize, nimic...si ca, atunci cand dr a facut eco, este posibil ca fetita sa fi stat pe cordon sau cordonul sa fie putin rasucit......dar asta nu este o problema.a intrebat daca ma simt bine.....si daca da, sa stau linistita.prelungire concediu pana pe 7 iunie. ![]() ![]() ![]() ![]() klarise...cred ca dr nu a vrut sa-ti dea(ii este teama) la mine a mers ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felicitari pentru vestile bune de la eco..

Cred ca ii este teama..ideea e ce nu am ce face..o sa mai vedem cum decurg lucrurile..
Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Andreea82 spune:
Bafta Nike la intalnirea cu bebe!
Bravooo didadi! Ma bucur ca ne dai vesti bune! Sa-ti creasca bebita mare si sanatoasa 
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui didadi am fost la dr si mi-a zis sa stau linistita ca bb ste ok si nu am de ce sa-mi fac griji.ca este micuta....asta nu este o prb, pt ca si eu sunt mica si cica...plus de asta este si fetita si ca fetitele sunt mai mici.nu mi-a dat sa fac analize, nimic...si ca, atunci cand dr a facut eco, este posibil ca fetita sa fi stat pe cordon sau cordonul sa fie putin rasucit......dar asta nu este o problema.a intrebat daca ma simt bine.....si daca da, sa stau linistita.prelungire concediu pana pe 7 iunie. ![]() ![]() ![]() ![]() klarise...cred ca dr nu a vrut sa-ti dea(ii este teama) la mine a mers ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felicitari

17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
Klarisse spune:
Maine la ora 14 protestul tinerelor mame este si la Iasi in fata Prefecturii.

Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
clary spune:
Felicitari ,Didadi!Ma bucur ca totul este bine si ca te-ai mai liistit.

cununie civila
24+
fulguta28 spune:
Buna ziua, doamnelor!
Multumesc Ionela!
Io nu prea am fost activa aici pt ca am pregatit mediatizarea protestul de azi de la min. muncii. Sa speram ca obtinem ceea ce ne dorim cu toate, sa nu se reduca deloc indemnizatia de 85%.
Va pup!
uta28 este
18+
http://zaleboutique.wordpress.com
ionela.n spune:
Didadi, felicitari pt fetita sanatoasa 

--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 Buna ziua, doamnelor! Multumesc Ionela! Io nu prea am fost activa aici pt ca am pregatit mediatizarea protestul de azi de la min. muncii. Sa speram ca obtinem ceea ce ne dorim cu toate, sa nu se reduca deloc indemnizatia de 85%. Va pup! uta28 este 18+http://zaleboutique.wordpress.com |
Fulguta, sa te auda Doamne Doamne

--------------------------------------------------
Sunt o

cu burtica aproape roz de 18+Ingerasul meu