Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Noapte buna, chichiutza!
Sora-mea (care n-are nici o treaba cu domeniul medical), mi-a zis sa-i trimit ei filmuletul de la ultima eco ca-mi zice ea ce e, fata/baiat si daca am sau nu gemeni

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

chichiutza - latire placuta si somn pufos !
Spor la gatit maine dimineata !
Fistiq - ei, daca bebelinei ii place sa se joace dand suturi la pancreasul lui mami, nu-i bai !
LoraG - m-am indragostit de fetita ta ... e asa dulce si fina si eleganta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ma duc si eu la nani ca e tirziu si iar trag miine de mine cind suna ceasul

Ca sa dorm cu constiinta eliberata va zic ce prostie am facut in seara asta: am gustat din compozitia de clatite, cea in care stiti voi... se pun oua crude Am uitat pur si simplu de toxo si mai stiu eu ce riscuri; mirosea a esenta de rom si mi-a fost pofta Of, of

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

puiutza, julycor79, adelena, sunteti in listuta.

adelena, la tine am lasat un x pt anul nasterii baietelului tau, nu cred ca s-a nascut acum 2 saptamani.

Ana, esti in forma in seara asta. Am vazut ca ai intrebat zilele trecute de mine, sunt bine, astept ziua de joi cu nerabdare. Pana atunci, tot o verva cu Vladi...scos afara, dat de mancare, culcat...de-astea...o sa vezi si tu cat de curand.

didadi, ma bucur ca totul e in regula, imi pare rau ca te-ai panicat de pomana dar...pana la urma e ceva firesc. si sa fie totul bine pana la capat. Felicitari pentru caruciorul roz.

andra_b, petrecerea a fost vinerea trecuta dar multumesc de urare....sper sa mai petrecem tot asa.

Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

aniast - da, de fapt trebuie sa lucrez la un proiect insa stii cum e, fix acum parca am mai mult chef de stat la taclale
Da, pai nu stiam nimic de tine si mai ales ca ultima data nu erai foarte in senina ...

Abia astept sa vad cum e cu un program asa ..alert ca al tau.
Aha, am uitat sa zic : m-am decis pe bona filipineza asa ca probabil voi fi destul de relaxata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Summertime!!Fara cuvinte!! Sunt mandra ca faci parte din odiseea noastra!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata burticutelor. Hai sa va servesc eu cu o cafeluta, musai si un ceai de lamaie cu miere de albine(stiu eu ca suntem cateva pe care ne jeneaza gatul de la vremea asta) si bineinteles cu un laptic.Hai sa papam si o omleta cu ceva salata. Bine, stiu ca e putin asa ca mai adaugam un fruct sau niste biscuitei si gata.
O zi cat mai buna. Va

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata dragutelor burtici!
Eu nu cred ca m-am trezit, nush ce naiba se intampla, noaptea stau cu ochii pe pereti si dimineata as tot dormi...
Sa bem deci cafelute, laptic, ceiut de fructe si sa papam ceva clatite cu gem si dulceata, pateuri calde cu branza telemea si iaurtel! Avem si cereale cu lapte! Deci pofta buna!
Deja sunt convinsa ca intarzii asa ca o iau incet incet...
Multa bafta fetelor care merg la eco astazi! Veniti cu vesti bune, da?
Va pe toate si va urez o zi frumoasa si calda!

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

Oramona au durat mai mult clatitele, de-aia am intarziat! Ne desfatam cu diverse azi, sa avem energie! Foarte buna omletica! si merci ca m-ai salvat!

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

La cat sunt de adormita am uitat de semnatura! Am ajuns si noi la jumatatea drumului! Da Doamne sa fie bine in continuare!

Cristina cu buline mari si albastre 20+

Mergi la inceput