Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Clatitele sunt excelente, exact ce-mi doream, dar am zis ca tin dieta . Mai salvat cu ele, ca imi plangea sufletul dupa ceva dulce.E bine ca au fetele ca sa-si aleaga si sa inceapa o zi frumoasa .
Te Chichitza si felicitari pentru schimbarea semnaturii si parcurgerea a jumatate din drum.
De acum incepem sa numaram descrescator si sa ne admiram tot mai mult burticutele in crestere.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna dimineata!

Multumesc pentru primire, fetelor!

Aniast72 data nasterii baietelului meu este 03.05.2005

O zi placuta, va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaj1978 spune:

multumim pentru micul dejun atat de gustos din dimineata asta, eu am pus doar 4 kg deci nu o sa ma abtin si o sa mananc aproape tot. ieri am implinit si noi 2 ani de la casatorie, am iesit la un restaurant al unor prieteni buni si ne-am delectat cu o frigaruie de fructe, inghetata si frisca. o recomand tuturor, ne-am lins degetelele. va doresc o zi frumoasa azi, chiar daca vremea nu tine cu noi si vesti bune de la cele care merg azi la intalnire cu bebeii.

cu 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Diana, FELICITARI !

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Pleaseeeee...da-ti-mi si mie o cafea dubla, am voie? Sau un pahar de cola, va roooog!!!!
Sunt terminata...si nervoasa de numa'. Am un badaran de vecin, un animal de jungla, nici nu stiu cum sa-i mai zic...la etajul inferior, chiar sub apart. nostru. Are 2 copii, un baiat cam de clasa a 4-a si o fata cam de clasa a 7-a - ei bine, ii terorizeaza, de-a dreptul! A tot fost Eugen la usa lui, s-a potolit o vreme, dar se pare ca lupul isi schimba doar parul, naravul ba! Adormisem chiar atunci cand la 23.30 ne-am trezit in urletele jigodiei si plansetul baiatului si rugamintile "nu ma mai bate"...vai, nu va zic ce nervi am - l-a amenintat sotul meu si cu politia si cu protectia copilului, dar se pare ca doar amenintarile nu-si mai au rostul, trebuie sa facem ceva, nu putem sta fara sa luam atitudine la actiunile bestiei cu nume de om. O sa-l caute la serviciu sotul meu si-o sa si vada ce e de facut - apro-pos, bestia e politist. Ca multi altii din bransa, face institutia de tot rasul, dar nu asta ar fi problema, ci faptul ca bietii copii traiesc in teroare si nu e normal. Ii bate, ii injura urat, n-ati vrea sa asistati la o astfel de scena... L-as strange de gat cu mana mea, i-as da aer cu portia...si mama aia, cum poate asista la scenele astea fara sa faca nimic? Ce fel de mama e??? Scuze ca va amarasc de dimineata, dar sunt asa afectata de ce se intampla...nici stare la serviciu n-am.

Ana, multumesc, am o domnisoara f. eleganta, asa e...sa vezi ieri cand am ajuns acasa -cosul de rufe era plin, cu toate ca ramasese gol - explicatia - pai m-am schimbat si hainele purtate le-am pus la spalat - se schimbase de 5 ori, din cap pana-n picioare... Am gasit-o in rochie de seara, logic, nici nu putea sta altfel prin casa, mai ales cu varicela.

Lora, mami de Iustina si 24+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza burtici!

Astazi am implinit 17 saptamani. Of, asa de greu trece timpul asta parca! Martea viitoare trebuie sa merg la eco si nu mai am rabdare, sper sa ma intorc cu un carut colorat.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Didadi felicitari

Abe am salvat eu ce a scris Maitreyi Vrei?

Adelena bine ai venit, nu stii ce se ascunde in burtica?
Cred ca ai gresit anul nasterii lui David sa iti traiasca!!!

Mari pupici la Ema si la burticuta ta draga!

Maitreyi ma bucur ca ti-ai revazut comoara din burtica

Fistiq si eu mai am dureri la ficat din cand in cand...

Oramona sarutmana de tratatie, fte bun

Chichiutza felicitari de schimbarea prefixului, Doamne ajuta si mai departe!

Lora imi pare rau ca tre sa auzi toate prostiile vecinilor, care numa oameni nu se pot numi, iertare...
Sper sa se linisteasca cumva

Pianna felicitari de saptamana in plus, las ca trece repede, imediat ii marti

Va doresc o zi frumoasa chiar daca afara e asa urat...

-----------------------------

20+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Ionela seara buna, ia si bea un ceai cald si stai sub paturica. Ne citim pe maine.

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Neata burtici dragi

Klarisse, n-am mai apucat sa citesc de aseara, dar am apucat sa beau un lapte cald, apoi inainte de culcare un suc mare din lamaie si gref si pe la 10 deja trasesem pe dreapta

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

Buna, fetelor!

Va citesc de foarte multa vreme si abia acum "am prins curaj" sa ma alatur voua

As vrea sa ma adugati si pe mine in listuta voastra cu DN 16.07.1978, UM 10.12.2009, DPN 18.09.2010 si baietel David, 03.05.2010

Va multumesc!

Bine ai venit!
Sa ai sarcina usoara si la termen

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput