Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
Fistiq spune:
Tocmai va admiram in poze!
Am vazut ca s-au mai inmultit albumele. Caut si eu vreo 2-3 sa pun. De fel sunt foarte plimbareata, asa ca mi-a ramas inima la pozele si locurile exotice 
Am fost si eu la Kiabi simbata, dar era o nebunie si o imbulzeala la case incit m-am lasat pagubasa, insa cu promisiunea ca o sa revin itr-o zi lucratoare cind se mai linistesc apele pe acolo.
Ce am vazut mai important pt mine, au fost pantalonii cu burtica, dar mi-a cam ramas asa... inima indoita pt ca elasticul acela e atit de gros incit nu stiu cum se suporta vara pe calduri si canicula. Eu sunt adepta pantalonilor, de aceea pun problema asa ![]()
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 20+
Ana_Perianu spune:
Didadi – asa cum zicea fulguta, n-au ce sa-ti faca …
Uf ce nesuferite, ar merita sa le tii numai in medicale ! Si asta ma gandeam si eu, sa le dai cu flit de tot …
Eu nu pot sa inteleg astfel de atitudini, dincolo de job-uri, cariere, etc pana la urma cea mai mare implinire tot familia ti-o da si atunci e normal ca acolo sa investesti cel mai mult. E prost cine isi imagineaza altceva
Chichiutza – esti mortala … abia astept si eu data de 25 desi zau, bleo-ul te prinde asa bine …![]()
Fistiq- unde e ficatul ca si pe mine ma doare un organ intern ?
Fistiq spune:
Ana, in partea dreapta, mai sub coaste. Deci sus, nu jos ca acolo e apendicele.
Ati primit pernuta de gravide cele care ati comandat? E din cea cu bilute?
crina-s spune:
Maytrei felicitari ptr bebelul sanatos si ok.
Nike? Nu ai mai ajuns acasa?
Dragelor va zic noapte frumoasa!

20+
crina
cu
Ana_Perianu spune:
Fistiq - se pare ca ma doare alt organ intern pt ca e in stanga imediat sub coaste
Uf, tare as fi curioasa sa vad si eu ce e Kiabi asta dar nu stiu daca e vreo unul in zona mea
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Chichiutza – esti mortala … abia astept si eu data de 25 desi zau, bleo-ul te prinde asa bine … |
Ana am promis acum cateva capitole ca decretez carut albastru dupa ce vad putsa in 3D!

Cristina
cu buline mari si albastre 19+
Ana_Perianu spune:
Chichiutza - daca faci haz de necaz cred ca deja esti oarecum resemnata ... ![]()
Apropos de eco 3D si putza ...mie mi-a aratat explicit labiile mici, apoi labiile mari ... eu cand am ajuns acasa si i-am aratat filmuletul lui tati ii explicam cu aplomb ca acolo e femurul ![]()
Abia la a doua vizionare mi-am amintit ca de fapt ce imi arata acolo era alta zona ...de interes
chichiutza spune:
:) Pai sunt resemnata de mult, m-a tinut cam o saptamana asa, poate mai putin! Am inceput sa vad multe atuuri ale culorii albastre in ultima vreme!
Si chiar a inceput sa-mi placa! Dar ma gandesc ca poate reusim si-o fetita in viata asta...le-am avea pe toate!![]()

Cristina
chichiutza spune:
E bun si 3D asta ceva dar te cam baga in incurcatura! Femur auzi!![]()
![]()
![]()
Noapte buna dragutelor, ma duc sa ma latesc si eu ca maine am de gatit la prima ora!

Cristina
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Fistiq - se pare ca ma doare alt organ intern pt ca e in stanga imediat sub coaste Uf, tare as fi curioasa sa vad si eu ce e Kiabi asta dar nu stiu daca e vreo unul in zona mea |
Cred ca acolo e pancreasul.
Personal, pe acolo n-am probleme, ca altfel nu stiu zau cum as mai dormi! Pe spate evit sa stau, ca trece nu stiu ce vena cava prin spatele uterului care o comprima si nu se oxigeneaza bine bebe. Sau asa ceva am citit si eu si cam asta e ce am inteles
Acum cit o fi de exact... stii cum e...