Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Tocmai va admiram in poze!
Am vazut ca s-au mai inmultit albumele. Caut si eu vreo 2-3 sa pun. De fel sunt foarte plimbareata, asa ca mi-a ramas inima la pozele si locurile exotice

Am fost si eu la Kiabi simbata, dar era o nebunie si o imbulzeala la case incit m-am lasat pagubasa, insa cu promisiunea ca o sa revin itr-o zi lucratoare cind se mai linistesc apele pe acolo.
Ce am vazut mai important pt mine, au fost pantalonii cu burtica, dar mi-a cam ramas asa... inima indoita pt ca elasticul acela e atit de gros incit nu stiu cum se suporta vara pe calduri si canicula. Eu sunt adepta pantalonilor, de aceea pun problema asa

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Didadi – asa cum zicea fulguta, n-au ce sa-ti faca …
Uf ce nesuferite, ar merita sa le tii numai in medicale ! Si asta ma gandeam si eu, sa le dai cu flit de tot …
Eu nu pot sa inteleg astfel de atitudini, dincolo de job-uri, cariere, etc pana la urma cea mai mare implinire tot familia ti-o da si atunci e normal ca acolo sa investesti cel mai mult. E prost cine isi imagineaza altceva
Chichiutza – esti mortala … abia astept si eu data de 25 desi zau, bleo-ul te prinde asa bine …
Fistiq- unde e ficatul ca si pe mine ma doare un organ intern ?

Mergi la inceput

Ana, in partea dreapta, mai sub coaste. Deci sus, nu jos ca acolo e apendicele.

Ati primit pernuta de gravide cele care ati comandat? E din cea cu bilute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Maytrei felicitari ptr bebelul sanatos si ok.
Nike? Nu ai mai ajuns acasa?

Dragelor va zic noapte frumoasa!

20+

crina cu

Mergi la inceput

Fistiq - se pare ca ma doare alt organ intern pt ca e in stanga imediat sub coaste
Uf, tare as fi curioasa sa vad si eu ce e Kiabi asta dar nu stiu daca e vreo unul in zona mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Chichiutza – esti mortala … abia astept si eu data de 25 desi zau, bleo-ul te prinde asa bine …

Ana am promis acum cateva capitole ca decretez carut albastru dupa ce vad putsa in 3D! Mai e o saptamana, doar n-am sa ma inec la mal!

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

Chichiutza - daca faci haz de necaz cred ca deja esti oarecum resemnata ...
Apropos de eco 3D si putza ...mie mi-a aratat explicit labiile mici, apoi labiile mari ... eu cand am ajuns acasa si i-am aratat filmuletul lui tati ii explicam cu aplomb ca acolo e femurul
Abia la a doua vizionare mi-am amintit ca de fapt ce imi arata acolo era alta zona ...de interes

Mergi la inceput

:) Pai sunt resemnata de mult, m-a tinut cam o saptamana asa, poate mai putin! Am inceput sa vad multe atuuri ale culorii albastre in ultima vreme! Si chiar a inceput sa-mi placa! Dar ma gandesc ca poate reusim si-o fetita in viata asta...le-am avea pe toate!

Mergi la inceput

E bun si 3D asta ceva dar te cam baga in incurcatura! Femur auzi!
Noapte buna dragutelor, ma duc sa ma latesc si eu ca maine am de gatit la prima ora!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Fistiq - se pare ca ma doare alt organ intern pt ca e in stanga imediat sub coaste
Uf, tare as fi curioasa sa vad si eu ce e Kiabi asta dar nu stiu daca e vreo unul in zona mea

Cred ca acolo e pancreasul.
Personal, pe acolo n-am probleme, ca altfel nu stiu zau cum as mai dormi! Pe spate evit sa stau, ca trece nu stiu ce vena cava prin spatele uterului care o comprima si nu se oxigeneaza bine bebe. Sau asa ceva am citit si eu si cam asta e ce am inteles
Acum cit o fi de exact... stii cum e...

Mergi la inceput