Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Fetelor dar voi de ce vreti toate sa intrati in medical asa devreme?

Adica na, ma gandeam ca totusi se ia salariu mai mic si in plus, nu cred ca mai sunteti privite cu ochi buni dupa n medicale... nu veti avea probleme cand va intoarceti ?

Si nu vi s-ar lua de atata ... inactivitate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Chichiutza, de ce carucior roz cu buline mari si albastre?

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Adica na, ma gandeam ca totusi se ia salariu mai mic si in plus, nu cred ca mai sunteti privite cu ochi buni dupa n medicale... nu veti avea probleme cand va intoarceti ?

Eu nu vreau sa intru deloc..si asta e si mai ciudat, nu?
tu cum procedezi?

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Ana, angajatorul nu are voie sa te dea afara timp de 12 luni de la revenire din CIC

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

office - nici eu nu vreau, sunt in atat de multe proiecte interesante acum !
fulguta - nu ma gandeam la dat afara dar nici ca mai poti sa-ti cladesti o cariera monumentala astfel, nu ?

Bine, nu ma refer acolo unde sunt probleme reale care necesita repaos sau cum mai era cazul, evitarea expunerii la un mediu toxic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Ana eu nu am vrut in medical dar ginecologul nu mi-a dat de ales...Nu imi place sa stau acasa, ma simt inutila, nu imi gasesc locul dar incerc sa ma obisnuiesc.

Adelena bine ai venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

hai sa-ti spun eu de ce vreau in concediu.....am la munca numai domnisoare de 40-45 de ani....sunt foarte rele si imi pun numai bete-n roate.M-au facut sa nu dorm 2 nopti si sa plang la greu.Sefa mea, si ea tot domnisoara batrana, mi-a zis frumos cu zambetul pe buze"daca dupa ce nasti, te intorci in trei luni, te primim, Daca vrei sa stai acasa 2 ani, noi nu te mai asteptam".asa ca tu decizi.si la salariul de 800 lei pe care-l iau, nu cred ca se merita sa nu stau cu fata mea acasa 2 ani....si sa ma duc la munca si sa se uite la mine cu ochii belitzi, vezi doamne eu am familie, am copil.......femei rele.Asta este motivul pt care numai vreau.oricum stiu ca acolo nu ma mai intorc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Office povestea mea e mai complicata! Pana la 4 luni am avut carut roz, cu care ma obisnuisem,gasisem si numele, iar apoi incet incet pare ca se albastreste! Ne-au zis 80% baiat acum. Despartirea de roz a fost cam grea, asa ca voi trece treptat de la roz la albastru. Am avut tenta bleu, apoi buline mici, apoi buline mari, astept data de 25 cand facem morfologia sa schimb complet culoarea!

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Maitreyi felicitari pentru vestile bune de la eco! Ce poate fi mai frumos?

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna seara fetelor!
Ma bucur alaturi de voi pt vestile bune aduse de la medici si ecografii. Felicitari pt fetitele si baieteii vostri

Am vazut ca faceati iar inventarul kilogramelor Eu am ”implinit” - ca sa fiu corecta-6.2kg, dar pe scurt spun doar 6kg Deja verigheta mea atirna frumos la git, pt ca pe deget nu mai are loc

Cit despre concedii medicale, avind nasa medic, nu se pune problema de facut rost, dar ma simt bine si apoi n-as avea ce face singura acasa. Din fericire, cu citeva exceptii, colectivul in care lucrez este mai mult decit ok.

Voi aveti probleme cu ficatul? Ma refer la dureri in anumite pozitii sau dupa ce mincati din cauza presiunii. Eu cam am, si doctora mi-a zis ca n-am ce face, si e abia inceputul

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 20+

Mergi la inceput