Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
mari_paun spune:
BUNA FETELE,
FELICITARI mamicilor si copilasilor care au stat azi in ploaie pt a-si apara drepturile 

, daca stateam in Bucuresti mergeam si eu la protest, e trist ce se intampla insa poate se vor uita aia de sus la noi si la ...viitorul tarii.
Noi suntem bine, am zugravit camera Emei care va fi temporar pt mine si bebe2, mai avem bucatarie, baie , hol si sufragerie...saptamana asta a zis sotul ca le gace pe toate, dupa program si in we. Eu si Ema vom merge la Amara la mamaia, apoi ne va ajuta sa facem curat.
Afara e frig si curand ma vor retrage in pat ca sa stau ...orizontala.
pupam fetele si va dorim o seraa placuta
adelena spune:
Felicitari si tot respectul pentru mamicile care au fost astazi la protest! Chiar daca nu am fost alaturi de ele fizic, cu gandul si cu sufletul am fost tot timpul acolo
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelena Buna, fetelor! Va citesc de foarte multa vreme si abia acum "am prins curaj" sa ma alatur voua As vrea sa ma adugati si pe mine in listuta voastra cu DN 16.07.1978, UM 10.12.2009, DPN 18.09.2010 si baietel David, 03.05.2010 Va multumesc! |
Bine ai venit la noi!

Lora, mami de Iustina si

24+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maitreyi spune:
si noi am fost azi la echo si ne-am uitat fascinati la bebelus
Slava Domnului pt minunile pe care ni le-a dat 
-----
Mami de
roza +
21 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
office spune:
| citat din mesajul lui abe office eu stiu ca se poate lua tot concediul dupa nastere in plus, uite ce am gasit Concediul pentru sarcina se acorda pe o perioda de 63 de zile inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere. Concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare, in asa fel incat durata minima obligatorie a concediului de lauzie sa fie de 42 de zile calendaristice. Persoanele cu handicap asigurate beneficiaza, la cerere, de concediu pentru sarcina incepand cu luna a 6-a de sarcina. mami de Maria si 15+ |
Multumesc mult Abe!
Tina,
cu
(24+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
| citat din mesajul lui adelena Buna, fetelor! Va citesc de foarte multa vreme si abia acum "am prins curaj" sa ma alatur voua As vrea sa ma adugati si pe mine in listuta voastra cu DN 16.07.1978, UM 10.12.2009, DPN 18.09.2010 si baietel David, 03.05.2010 Va multumesc! |
Bun venit!

Tina,
cu
(24+) si mamica de
chichiutza spune:
Bine ai venit Adelena! Felicitari pentru curaj si pentru caruciorul albastru!
Cristina
cu buline mari si albastre 19+
office spune:
| citat din mesajul lui maitreyi si noi am fost azi la echo si ne-am uitat fascinati la bebelus Slava Domnului pt minunile pe care ni le-a dat ![]() ----- Mami de roza + 21 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Deci totul e bine...felicitari!

Tina,
cu
(24+) si mamica de

15+