Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Chichiutza multumesc mult pentru raspuns, am sa incerc sa gasesc o solutie..macar pe luna iulie daca nu si pana atunci. ![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 19+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |

Cristina
cu buline mari si albastre 19+
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Fetelor care ati fost la protest si v-ati implicat, felicitari, va multumim! ![]() ![]() Am pus si eu poze in album...ups..cele mai multe...sunt un soi de cioara din aia care-si lauda puiul, nu m-am putut abtine, scuzeeee! ![]() Chichiutaaaa, povestile d-rei Firicel, merci, nu stii ce bucurie mi-ai facut! ![]() ![]() ![]() ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 24+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |

Cristina
chichiutza spune:
Didadi bravo c-ai reusit cu CM! Ai grija, medicul de familie dupa ultimele reguli are voie sa dea CM max 10 zile o data si max 30 de zile in total pe an! Chiar daca esti gravida. Se presupune ca primim oricum suficient cadou prin cele 126 de zile pre si postnatal. 
Cristina
mihaelka77 spune:
Bravo fetelor care au fost la protest. Jos palaria. Oricum nemernicilor care ne conduc nu stiu cat le pasa de copii sau de mame. Zau ca as emigra...
Klarisse mie medicul ginecolog imi da concediu pe 15 zile dupa care il prelungeste pentru inca 15 zile. Am deja 3 medicale. Vorbeste si cu alt medic.
Cine zicea ca e alergica la kiwi??? Si eu sunt; imi place la nebunie dar daca manac efectele sunt ingrozitoare...Si e unul din fructele mele preferate
la burtici
abe spune:
office eu stiu ca se poate lua tot concediul dupa nastere
in plus, uite ce am gasit
Concediul pentru sarcina se acorda pe o perioda de 63 de zile inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere.
Concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare, in asa fel incat durata minima obligatorie a concediului de lauzie sa fie de 42 de zile calendaristice.
Persoanele cu handicap asigurate beneficiaza, la cerere, de concediu pentru sarcina incepand cu luna a 6-a de sarcina.
mami de Maria si
15+
abe spune:
didadi ma bucur ca e totul bine!
fetelor, ati salvat careva listele postate de maitreyi? mi s-au parut foarte complete si as vrea sa le dau unei prietene dar nu le mai gasesc. va rog daca le aveti dati-mi-le si mie. multumesc mult.
mami de Maria si
15+
fulguta28 spune:
Summertime si alte mamici or sa fie in direct pe realitatea TV ca sa ne apere drepturile la 18.45
sa le tinem pumnii!
uta28 este
18+
http://zaleboutique.wordpress.com
anna_ivan spune:
apropo de concedii. eu sunt in medical din saptamana 6. am luat concediu de risc maternal e platit 75% si dureaza 120 de zile, dar eu lucrez in mediu radioactiv si nici nu vroiam sa risc sa pierd sarcina.
mai am pana pe 15 iulie. problema e ca nu pot intra imediat in prenetal, dar o sa imi iau concediu de odihna sau cum a zis medicul o sa imi dea el cate zile mai imi trebuie
17+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
crina-s spune:
Buna dragilor
Astazi nu m-am simtit prea bine si nu am avut chef de calculator.
Felicitarile mele tuturor celor care au ajuns la protestul de astazi!
Didadi ma bucur tare mult ca fetita ta e ok si ca nu mai ai emotiile de vineri.
Astept vestile bune si de la Nike si parca mai era cineva astazi la eco (scuze pentru neuronul gravid).

20+
crina
cu
adelena spune:
Buna, fetelor!
Va citesc de foarte multa vreme si abia acum "am prins curaj" sa ma alatur voua
As vrea sa ma adugati si pe mine in listuta voastra cu DN 16.07.1978, UM 10.12.2009, DPN 18.09.2010 si baietel David, 03.05.2010
Va multumesc!