FIV 274
Raspunsuri - Pagina 7
Adhnana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui indra03 Buna fetele !!! ADHNANA, DRAGA MEA, ASA CUM SCRIAM SI IERI AM O MARE RUGAMINTE, VALABILA SI PENTRU MOSHULIK SI ANUME ACEEA DE A PUTEA COMUNICA CU VOI PRIN PM. Am trimis e_mail PM la voi si nu este activat.Las alternativa adresa iulianchircu@yahoo.co.uk, in caz ca este si la mine vreo pb. la PM. Este FFF URGENT pentru MINE ! Va rooooog !!!! VA DORESC TUTUROR SANATATE !!! |
ti-am dat eu pm
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
4+
broscuta7 spune:
Mirelus felicitari!!!!!!Sarcina usoara, frumoasa, sanatoasa si la termen.
Bubu, lasa ca o sa fie bine in continuare, o sa vezi 
Eu, fetelor am facut ieri FET. Din patru puiuti au rezistat trei, 2 de A6 si 1 de A5
si ii am pe toti in burtica la caldurica. Sper ca macar unul sa ramana cu noi toata viata. 

anda82 spune:
Broscuta7 Doamne ajuta sa stea cu voi toata viata
.Unde ai facut tu?
...offf ma gandesc cu frica ca o sa incep si eu tratamentul probabil la sfarsitul lunii!!
moshulik spune:
| citat din mesajul lui brunadria moshulik frumoasa semnatura ![]() acuma am vazut ca vei avea o bebelina, f frumos! ce repede trece vremea , nu demult te felicitam pt reusita! sarcina usoara in continuare.. ![]() "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Multumesc, Bruni!
Eu inca bat darabana in masa pentru a trece mai repede timpul si a te alatura si tu burticilor...

Moshulik
+16
moshulik spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Mirela, inca o data felicitari, sa fie bine inca 36 sapt de acu inainte !Buburuzo, lasa nu te mai supara, unu si bun sa fie, cand o face un anisor vii din noua pe aici s-o iei de la capat, iar emotii, iar burtica! Moshulic, ce mare ai crescut la semnatura! Phui parca te vad in salon, ieri a fost Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Tu vorbesti?
Si acum parca te vad cum dadeai sfaturi "incepatoarelor"...

Moshulik
+16
daniela74 spune:
Mirelaaaa bravo fata draga.Am avut dreptate ![]()
Sarcina usoara draga mea si sa nu uiti ce ai promis
.
Buburuza imi pare rau pt.puiutul tau.Sarcina usoara in continuare si numai bine.
Broscuta bafta multa,multa.
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
mirela2 spune:
mami vreau, broscuta, buburuza
si voua si multam fain
monaaaaa buburuza iti dai seama ca e bucuros, cu stresul de la birou e o problema, sper sa fie ok, mai ales ca azi a fost o zi cumplita
daniela ai avut dreptate recunosc
sunt tare obosita si maine iar o zi de cosmar
, nici n am apucat sa mananc azi, ce am prins de dimineata si acum seara
va pup

Alesia (30.10.2007)