Abdomen extra-plat (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Cred ca am inceput sa am ambitie. Mi-a adus maica-mea gogosele cu branza dulce, de care mancam pe rupte in copilarie. Nu m-am atins!!! Am tras tare de elasticul de par de la incheietura, m-a ciupit...si-am parasit bucataria. Plus ca m-ati incurajat si voi.
Sper sa ajung si eu sa arat poze inainte si dupa. De facut am facut cateva dar nu vreau sa va tai pofta de viata asa ca nu le arat inca. Le arat cand am si "after".
Astazi nu am facut sport ca asa scrie la tabel. Rest day.
Chiar asa...Cand ai febra musculara faci sport normal? Ca am o febra de la sportul de ieri...Si nu cred ca trece pana maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

nu trece:-)
faci un masaj, bei o doza buna de vit C (1000),1 aspirina (daca nu esti alergica) si ai rabdare.
Maine faci sport cat poti cu multe icnituri si o sa vezi ca incet dar sigur trece

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salutare fete extraplate
Eh, asa imi place : activitate multa si raport sportiv!
Ma laud si eu cu o ora de sala aseara: biciclit si tonifiat in cantitati egale. Mi-am luat si eu o crema anticelulitica sa vad ce mare branza face si aia pe langa masajul pe piele uscata si la dus..

Lumi - esti un exemplu perfect ca perseverenta si ambitia te pot duce oriunde ai tu de gand sa ajungi! Excelente rezultatele!

Onitza, si eu sunt de parere ca nu e bine sa incepi direct cu asa un antrenament intensiv, la numai 3-4 luni de la sarcina.. Nu sunt eu foarte in masura sa dau sfaturi ca nu am copii, dar logica imi spune ca ai avea rezultate mai bune daca incepi progresiv cu exercitiile sa dai corpului timp sa se readapteze. Si cum a spus Allure, nu ai de ce sa te compari cu alte femei care nu au nascut. Iar daca te uiti prin reviste la celebritati care au nascut si aratau excelent la o luna-doua, gandeste-te ca alea nu au altceva de facut, nu alapteaza, au o armata de oameni langa ele care le antreneaza, maseaza, cosmeticeaza , gatesc etc etc... Asa ca, mai intai gandeste-te la sanatatea ta decat la ce cred altii despre tine.

Baby-boom, bine ai revenit! Te asteptam si pe tine la raport si cu poze :)

Marimar, nu te desconsidera! Si tu ai potentialul sa obtii rezultate la fel de bune ca fetele constiincioase de aici, daca te ti de treaba! Ai sa vezi ca incet, incet, va deveni un mod de viata si o placere, pe care o vei alege in locul altor activitati sedentare. Nu poti sa tragi de pe net antrenamentele recomandate de Luminita? 2-3 ori pe saptamana e rezonabil pt inceput si ai sa vezi ca pe masura ce trece timpul vei vrea sa exersezi si mai des.

Ele, noroc cu fetita ta si sper sa nu iei si tu pacatoasa asta de boala.. eu am avut pe la 12-13 ani dar nu am fost asa cuminte drept pt care si acum am semne pe fata

Sper ca am si eu timp in seara asta de sport, pe langa gatit si aplicat la joburi
O zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sfaturi de la Tony legate de "aripioare"
http://www.youtube.com/watch?v=BFIgQANY4u0

Allure sau fetele din alte tari mai civilizate v-ati comandat asa ceva?
http://www.youtube.com/watch?v=piroMPt-oOY&feature=related
am vazut ca si Tony bea chestia asta:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna doamnelor!
Allure,problema mea e timpul,zboara frate ca altceva...am avut si doua case de facut,plus rutina zilnica ...curatenie,mancare,copii...nici macar timp de sport seara n-am avut...asa ca m-am carat cu laptopul la sala si am facut si ceea ce faceam zilnic plus un video...p90x,tracy,si....am dat si in boala luminitei...da numa cu abs-urile lui shaun.La inot de doua ori pe saptamana,la zumba o data si ceva gen go go dance iar o data.
problema e ca nu fac pauza...azi m-a trimis antrenorul acasa...dar 30 min. pe eliptica tot am furat.
Pe mine nu m-o agatat nimeni la sala pana acum si nu merg zi de zi cu iubitu dupa mine...ca el se duce seara..eu dimineata...se mai intampla sa mergem amindoi odata...da nu ne bagam in seama pe acolo...ca avem fiecare treaba lui...acu se stie ca nemtii sunt mai...sloiuri...o fi de la raceala lor proverbiala..nu ca mi-ar trebui vreun agatat...ca inca am acasa cafea si cu zahar si cu frisca...nu s-o amarat dupa 13 ani.
Deus...am o intrebare...ce suplimente ia fratele tau?Mario vrea sa mai puna kg pe el si nu se pun...e destul de slab...bon,ceva forme a luat si el...ca e ambitios si muncitor...dar e totusi slab....si nu stie ca sa ia...suplimente...nu steroizi...are 1.98 si 90 kg...spune el ca l-ar aranja 100 si chiar 105kg...insa desi maninca foarte mult...nu ia deloc in greutate.Bea proteine si amino...cred ca nu-i de ajuns.
Am vazut azi si poze...bravo bravo...Lumi tie iti trebe medalie de merit...iar Allure e...nici n-am cuvinte...superbaaaaaa!
Tre sa mai citesc sa ma pun la curent...pina una alta bun venit fetelor noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Deus, ori sint dusa cu pluta ori cineva a comentat aici de o tipa dintr-un video-clip ca are 7 copii si arata cum arata !!
Am citit de tine si esti de admirat !!

Eu ma iubesc pe mine asa cum sint dar parca as vrea sa si arat asa cum aratam cindva....sau pe cit mai aproape....

In alta ordine de idei, e cineva interesat de o demonstratie culinara fara foc la Bucuresti, duminica la ora 2?

http://ligiapop.com/

Lumi, nu am gasit dvd-uri cu Chalean pe amazon, unde sa caut in afara de youTube si ce altceva as putea face , pe dvd ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

A,Deus...tot eu...eu aripioare n-am...stii forma aia de solduri inalte..conformatie care face colacel ...beah..deci colacelu l-am topit complet...darrrrrrrrrr...e ceva acolo...cred ca-l denumesc colacel posteriorala e de lucrat nitel la el...exercitii inventate de mine ca sa zic asa...exact ce-am simtit eu ca ar tine sau jeneaza...gen tracy cu scaunul..daca intelegi ce spun...oare e ok daca pun greutati la picioare...ca sa intensific cumva efortul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

am gasit

http://www.amazon.com/Beachbody-Chalean-Extreme-Workout-DVD/dp/B001O2MWGI

asta e? cam piparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Marimar ti=am dat un PM.
Si da e o tipa la Chalean in antrenamente, arata super ,Tony o cheama si are 7 copii.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Aici la min 2.28, e tipa din dreapta lui Chalean , lucreaza cu benzile.. sau cum s-or fi chemand.

Elena & Denisa

Mergi la inceput