LMA : Darius si Matei Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 9
miruta spune:
FELICITARI ,ALINA!esti o curajoasa si o mamica model.ai toata admiratia mea.sa iti dea Dumnezeu o nastere usoara si o fetita frumoasa si sanatoasa!
DANA_MI...ma bucur ca Bubu e mai bn.hai cu bebe 2 ,tinem pumnii.vrei sa scoatem agitatele?
eu chiar vorbeam cu sotul zilele astea de bb 2 si daca pana acum nu eram hotarati ,vazand ce se intampla in tara asta de kk gandul la bb 2 se afla intr-un viitor foarte indepartat,poate deloc.eu am avut o sarcina si o nastere usoare ,un copil atomic cu 1 an de nesomn ,nu asta ma impiedica dar parca viitorul prea e gri.cuvantul emigrare ne apare din ce in ce mai des in cap...
Azi-noapte am avut spectacol pe la 2.30.acum doarme ,a trezit-o vecinul de la 2 cu bormasina dar s-a culcat la loc.m-am certat rau cu idiotii de la 2.de o luna baraie non stop,au daramat ziduri de rezistenta ,m-au umplut de praf pe la aeriserea din baie .nu poti discuta cu ei.
fetele care plecati cu bb in concediu ,mai ales in afara,hai sa facem o lista cu ce ar trebui sa contina bagajul,poate ne va fi de folos.eu sunt in mare dilema...voi dati idei si eu ma ocup de lista si o pun pe mailul comun,eventual.eu merg in FR ,prietena de acolo s-a uitat deja de lapte,pampers si sampoane ,deci pe astea le scot din calcul.spre exemplu...voi luati medicamente cu voi?de care?ce?offf...greu la drum cu copil mic.mai ales ca plecam si cu avionul si avem limita la nr de kg.
miruta spune:
ALIC....am uitat sa zic....v-am vazut pozele...o frumoasa Nati.si v-ati distrat tare bn la iarba verde.ma bucur ca ati avut vreme frumoasa.
ANDREEA....vai ce fundulet unduitor.ce nu-i convenea de era asa cu capsa pusa?
alynta27 spune:
Clody cred ca nu a fost deloc o "placere"! Imi pare rau! La mine nu au fost complicatii majore! La primul copil am avut hemoragie si am stat vreo saptamana cu capul teapan de la epidurala nereusita! La al doilea am avut ditamai ruptura ca a avut 3750grame! Dar nu mi s-au parut asa grele! Travalii de 6 si 4 ore!
Miruta multumesc! sa stii ca inevitabil toti ne gandim la emigrare! Dar va trece si greul, vor veni altele! Eu zic ca tineretea le invinge pe toate!
Am vorbit cu sora cea mica de sarcina! I-am explicat tacerea si m-a inteles! Ma simt mai bine!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anda_magda spune:
alinuta: am si uitat sa zic, daca ne-ai luat cu asa vesti.... m-a topit matei cu cravata lui
miruta: eu nu cred ca voi pleca in concediu anul asta, dar sa stii ca medicamente de uz comun au si pe acolo, insa nu stiu cate se dau fara reteta, ca la ei e o problema asta. asa ca as lua dupa mine ceva de burtica, gripe de ex, biotics/enterolactis, saruri de rehidratare (hidrasec), paracetamol si nurofen, oscilococinum, aerius si peritol (avand in vedere antecedentele alergice ale clarei) si cam atat la prima strigare. te-ai gandit ce crema protectoare ii iei? eu am primit o mostra de la avene pt copii, dar inca n-am incercat-o.
badriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Multumesc de aprecieri! Philip m-am tuns(nu am zis ,sa vad daca se observa) si era uscat la perie! Nanul e preot! Nu a fost neparat "Deosebit" ca noi ne stim de inainte de a fi preot! A fost singur, ca nevastasa(care e prietena cu mine si a fost colega de facultate) nu a venit din anumite motive... Miruta in lipsa de argint e buna si tabla... Amintirea conteza! Camasa sarbatoritului, de altfel toaleta intreaga a fost cadoul nasilor! Alic nu citesc intergral tot timpul! E mansardat de o firma care acum e in proces si a dat faliment de la cate magarii au facut! Stam in Mircea! Am crezut ca pot sa tin un secret, dar nu pot! Miercurea trecuta mi-am facut testul: doua liniute! Bebele misca! Pe 31 urmeaza controlul! Suntem fericiti! Sper (cu teama) sa fie fetita! Familia nu stie si am retinere sa le spun! Mi-a propus de la al doilea ca daca mai fac unul nu vor afla prea curand, cel putin persoanele care m-au judecat... Ideia ca nu toti merita tratamentul asta.... Ii zisesem unei prietene care imi trimite mesaj de felicitare pt ziua lui Matei! In mesaj scrie "felicitari pt surioara sau fratiorul din burtica si altele"! Sora mea vine si imi citeste mesajul cu voce tare, astfel incat toata familia a auzit! Se pare ca stiu toti si TAC! Una peste alta suntem fericiti! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
FELICITARI, sa fie ce vretzi voi si sanatos!
Adriana
miruta spune:
ALINA....sper sa fie asa...desi asa am zis mereu se pare ca Ro merge din rau in mai rau.
MAGDA...da,cam la astea ma gandisem si eu.de crema eu ma gandeam la nivea cu factor 50 ,ca tot folosim toata gama nivea.
eu sunt din nou la cura,plus impachetari si abdomene dar cantarul meu cred ca a ramas blocat ...si m-a cam demoralizat.fetelor,eu chiar nu stiu cum sa fac cu burta asta...offfffff.
anda_magda spune:
miru: miemi-a sugerat carla niste produse cu crom pt pierdera poftei de dulciuri. dupa ce am citi niste chestii pe net, mi-am dat seama ca am o nevoie clara de supliment de crom, fiindca eu as manca dulciuri non-stop. drept urmare mi-am luat ieri de la plafar. si am ingurgitat inainte de masa. si azi la fel. sa-ti zic ca nu am papat nimic dulce ieri si azi... doar cateva capsuni.
eu ziceam ca ma tin de sala, dar am inceput sesiunea si .... e mai greu. ca de abia am timp sa invat.
hai sa va povestesc si eu ceva, ca tot s-au stins discutiile alea aprinse. hai, nu va apucatii sa aruncati cu diverse legume, ca le opresc, sa stiti, ca pe criza asta e bun orice, chiar si sucul de rosii!
clara a zis alaltaieri, la masa "un,do,te". am crezut ca nu aud bine, ca sunt mama nebuna. ieri dimi, se uita la perdeluta ei cu ursuleti si a zis iara "unu, doi, te". de data asta a auzit-o si tacsu. deci nu mai eram chiar nebuna de tot. apoi dupa amiaza ii povesteam cum am auzit-o spunand si imi zice iara "unu, doi" foarte clar si raspicat.
deci, pe copilu meu nu-l intereseaza sa zica "papa, "apa", "pipi", "caca". no way! noi vrem sa invatam sa stim cate produse tre sa cumparam cu cardul http://claraturcu.wordpress.com/2010/05/14/cum-se-utilizeaza-cardul/
Serialbastre spune:
Anda, Clara e foarte tare!
Cum merge invatatul? Eu una cica trebuie sa-mi fac dizertatia si ma asteapta si ultimele doua examene, dar cred ca ultimul neuron viabil l-am daruit Cezarei la nastere. Si nici inspiratie pe net nu gasesc.
Iti urez sa ai mai mult spor decat mine!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
anda_magda spune:
Invatatul???? Pe ff. Adica atunci cand prind, dau repede bice. Si am asa naspa puse examenele, adica numa la doua zile.
Bafta multa si tie!
bettyR spune:
miruta, eu cand am plecat cu andreea din tara si avea 1 an, am fost la dr de familie si i-am spus sa imi faca o reteta, si mi-a prescris un medicament de diaree, febra (panadol), un antibiotic (ca era un pic rosie in gat, nu l-am folosit) si antialergic(claritine). Nu am avut nevoie de nimic, dar e bine sa le ai si mi-a zis sa am si reteta cu mine sa nu am probleme ca scot medicamente din tara. A mea fata s-a constipat ca nu a mancat mai nimic inafara de lapte si am dat vreo 10euro pe un ceai de musetel din farmacie, parca dintr-un magazin nu puteam sa iau, dar nu mi-a trecut prin cap.