LMA : Darius si Matei Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 8
Serialbastre spune:
Coraly, ce frumusel e Dominic. Imi place calutul.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
coraly spune:
Relusha, Andreea, merci!
Dominic are 8 dinti de pe la 8 luni si acum ii ies 4 masele deodata:( Are tot cate 2-3 colti iesiti la fiecare. Nu stiu daca de asta, dar de o saptamana m-a terminat cu somnul. Se trezeste la 4 noaptea si ma chinui cel putin o ora sa-l adorm la loc:( Si pana atunci se mai trezeste de cel putin 4 ori...
Calutul l-am comandat de pe mytoys.de. E 5 in 1 cica, adica poate fi si balansoar, si tricicleta de impins, si cu pedale si fara pedale si sprijin la picioare sa se impinga copilul cu picioarele... Si noua ne place, dar Dominic nu e prea incantat deocamdata/ Daca il pun pe ea, in 10 sec se da singur jos
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
alynta27 spune:
La multi ani Ania si Aaron!
Multumesc pentru urari Ana Micu, Beca, DanaMi, Cosminica, Anaela, Maria,Philip, Clody, Coraly,Serialbastre si Relusha!
Nu stiu inca DPN-ul! Am avut o singura menstruatie pe 29noem! Dupa aia am mai facut teste pana in ianuarie si erau negative! Banuiesc ca e conceput la jumatatea lui februarie! Voi naste in toamna sau cel tarziu in iarna(dar nu cred asa tarziu) Nu am crezut ca este vorba de o noua sarcina pentru ca nu mi-a fost rau ca la primele doua! Nici acum nu realizez prea mult asta, decat cand il simt pe bebe miscaret! Ca simptome am avut o intoleranta la 2 mirosuri, o ameteala mai zdravana intr-0 dimineata cand am stat cu fundul in sus jumatate de ora sortand rufe! Ma simt foarte bine! Ceia ce ma facea intrebatoare era greutatea si burta voluminoasa! Ea a fost asa mereu, dar acum era rotunda! De cand am primit vestea ca vom fi din nou parinti sotul meu e si mai atent cu mine! Imi da flori, fructe, ma intreaba daca am mancat, daca m-am odihnit, spala mai des vasele, curata dupa copii! Era si inainte dar acum vad ca e mai atent! Ma simt rasfatata!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
coraly spune:
Tot vroiam sa intreb de mai multa vreme:
Madalinuta, sunteti bine? Nu ai mai scris demult!
Alaptatul - Help Line
alynta27 spune:
Alic, Anda multumesc!
Coraly ce baietel dragut aveti! Ce bine ca ati avut copii la petrecere! Ce multe jucarii de impins sau de catarat pe ele are! Trenulet din care aveti voi a primit si al meu! Ii place!
POZE
Cum a aparut Printul!
clodyac spune:
alina foarte frumos
eu daca as sti ca nasterea nu va fi grea ca prima as ramane din nou insarcinata dar am ramas traumatizata si chiar si acum cand imi aduc ainte imi dau lacrimile nu stiu de ce nu uit
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
coraly spune:
Alina, care trenulet? Masinuta cu roti de impins?
Clody, las ca trece greata La prima am tras si eu groaznic, 18 ore de travaliu, dupa 15 eram cu dilatatie 0, febra si contractii haotice si f dureroase. O ora jumate a durat expulzia:( Dupa nastere am fost ca o leguma, 2 zile nu m-am putut da jos din pat. Ei si la a doua, 6 ore totul. Deci tre sa fii optimista!
Alaptatul - Help Line
alynta27 spune:
Clody si la mine la Matei a fost mult mai bine decat prima data: travaliul mai scurt si dupa nastere m-am recuperat mai bine! Eu zic cu o schimbare de peisaj se rezolva: ori medicul, ori clinica, ori modul de a naste! Sa vezi ce curaj iti va reveni cand il vei simti pe bb2 in burtica! Si sora mea are temerile tale! A avut complicatii la nastere! S-a dilatat de la 2 la maxim in 20 minute si a avut ruptura de col, a fost chiuretata de placenta, hemoragie si acum nu mai are curaj de nr. 2! O si cred... Eu nu am avut complicatii! Dar in cazul ei exista cezariana ca alternativa!
POZE
Cum a aparut Printul!
coraly spune:
A, am uitat sa zic, extractie manuala de placenta la ambele nasteri
Alaptatul - Help Line
[/quote]
Alaptatul - Help Line
clodyac spune:
fetele stiu ca sunt cazuri mult mai grele ca nasterea mea poate sunt eu mai sensibila la durere nu stiu ... oricum eu admir mamicile cu mai multi copii eu dupa 11 luni de nesomn nu prea ma mai incumet
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic