LMA : Darius si Matei Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 10
nicuratze spune:
Buna tuturor,
Am vazut toate pozele,pe Eliza fara mot,Mihnea la iarba verde,Maya la petrecere (super locatia si pretul,Laurra),Matei de ziua lui (mama,ce am balit Alina la aperitivele alea),Rebeca de ziua ei (se vede ca a fost reusita petrecerea),Dominic la ziua lui (e asa haios cum se tinea dupa fetita mai mare) si pe Nicholas (ce specializat este la mers de-a busilea).Sper ca nu am uitat pe nimeni
ALYNTA,felicitari mamico,sa ai o sarcina usoara si in continuare!Esti un exemplu pentru noi,sa stii.
ANCY,cum ai facut cu intarcarea,ca si eu trebuie sa ma apuc
PHILIP,am cateva poze,le pun diseara
MIRUTA,,eu as lua si batista bebelusului.
CLODY,eu imi amintesc ca ai zis ca ne povestesti dupa ce nastem toate,eram tare curioasa
ANAELA,sanatate lui Darius!
ANA,,ce mai face Razvanel?
La multi ani si din partea noastra pentru ANIA si AARON!!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
otiliap spune:
la multi ani AARON si ANIA!!! sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun!!!
cosminica, felicitari pt dintisorul numarul 3!!
serialbastre, si noi tot gratar facem la petrecerea de 1 anisor a lui matei, care va avea loc sambata. gratarul va fi in curte la noi, caci tocmai am terminat foisorul. acum, speram ca si vremea va tine cu noi... ca de nu.... tot gratar facem, dar il vom manca in casa.
alynta, saru-mana pt reteta!!! frumoase cadouri au primit baietii. si noi i-am luat lui matei un leagan pe care l-am prin pe bara de batut covoare. ar sta cu orele in el. in plus, candta cat poate cand se da huta - huta...
dani3lla, cat de frumos doarme printisorul....
alic, . suntem bine, multumim lui dumnezeu. mai greu cu somnul, cred ca a trecut la un singur somn pe zi, asa ca seara am capul calendar. in rest, merge singur si 15 - 20 metri, dar nu prea am eu curajul sa-l las, pt ca o ia la fuga. cred ca l-am facut fugind , caci e continuu intr-o viteza. e fff curios, deschide toate usile, trage cateii de coada si le baga mana in gura daca nu suntem atenti, l-am prins bagand in gurita pietre, iarba, papadie,... asa ca trebuie sa fiu cu ochii numai pe el. timp pt altceva nici nu mai am.
felicitari pt dintisorul nr 10!! noi tot la 6 am ramas din ianuarie...
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
anda_magda spune:
fetelor, mai ziceti din meniurile zilei... ca am ramas in pana de idei.
la noi a fost asa:
mic dejun aporx 8 - mere rase cu biscuiti
pranz aprox 11 - mancare de loboda cu painica si cateva firicele de carne
masa de dupa amiaza aprox 15 - ciorbita de pui cu carne si painica
pt cina aprox 19 ma gandeam la cereale
dar mai trebuie ceva, o gustare
dani3lla spune:
Buna gagici...vreau si eu repede o cafea si un...extraveral...sau o votka....m-a scos din pepeni fimiu asta plin de fitze...Treaz de la ora 8,chior de somn de la ora 12 abia la 2 jumate a adormitSa-l vad acum cand se trezeste ca azi vroiam sa-l scot un pic din casa ca parca a mai stat vantul...
La multi anisori inainte Ania si Aaron sa fiti sanatosi,iubiti si fericiti
Ioana doar pana la 10?!?!!?...sotul meu cred ca nu se trezea 3 zile daca era pus in situatia aia
laurraa foarte tare...mama ta chiar se pricepe...puteam sa jur ca e facut in laboratormama Laurei
ioana,philip va invidiez eu mai am 1 luna jumate pana la vacanta
ramonaiani multumim de informatie
cuscra sunt de acord...sa-l scoleasca si pe fimiu cineva ca daca alege sticla si Miru papiota ce fac ei un betiv si o croitoreasaSi ia vezi tu ce o sfatuiesti pe flobaby ca sta pe langa mine si daca baga un cutremur ce se simte pana la c-tanta iti dai seama ca-mi darama blocul?....o sa raman fara casaaaa....salvati-maaaaaPai cu atatea torTuri sa stii ca balele mele sunt la km 90 pe autostrada
cosminica mai am de dat cam 10 kg si atunci e "bravo" pe bune
philip le-am vazut pe toate...mancai-as bucinelele lui de baiat unduicios si alea cu philip sunt mortale cum canta ei si fac din manute unul vineri altul miercuri abia astept sa creasca si Denis si sa rad de el
ALINAAAA FELICITARI FATOOOOO,SARCINA USOARA USOARA SI BB SANATOS SI SA STII CA O SA TE CAUT INAINTE DE NASTERE SA-TI OFER UN MORCOVEL
ancy misto ca Alex accepta macar lapte cu cereale....Denis nici nu vrea sa auda de altfel de lapte...am incercat tot ce exista pe piata inclusiv lapte de vaca si ....nimic
anaela de fapt soata anaelei sa-ti fie rusinicaaaaaaa...asa sa-i faci cand cere ii spui ca e prea fierbinte si arde....sa mearga putin la polul nord si cand se intoarce il astepti in neglije.Pupam Dariusica mic,frumos si... cacacios
bunicuto pupam pici mic si frumos si mamica din dotare
alynta pai daca e diferit decat la primele 2 sarcini inseamna ca e fetita...zic si eu. sotului pentru atentia oferita
miruta nu stiu daca ai voie sa treci cu medicamente si cred ca se gasesc si acolo daca ,Doamne fereste, se intampla cevaEu plec anul asta in concediu in Romania asa ca nu-mi fac problemeBurtica ,din pacate,nu cred ca poti sa o dai jos decat cu sport
anda micutei numaracioasa
otilia cand am citit descrierea piciului tau m-am intrebat cum de il cunosti asa de bine pe fimiuZici ca sunt facuti de aceeasi mama
Si pentru ca tot a intrebat anda meniul nostru de azi e cam asa:
7- tzitzi
10- mar,para,banana,biscuiti
13- file de cod cu orez+morcov
18- iaurtel cu cereale
21- tzitzi
L-am gandit si pe cel de maine si cred ca la pranz vom avea mazare cu puiut sau ciorbica de "verisoare" de pui
alic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui otiliap alic, . suntem bine, multumim lui dumnezeu. mai greu cu somnul, cred ca a trecut la un singur somn pe zi, asa ca seara am capul calendar. in rest, merge singur si 15 - 20 metri, dar nu prea am eu curajul sa-l las, pt ca o ia la fuga. cred ca l-am facut fugind , caci e continuu intr-o viteza. e fff curios, deschide toate usile, trage cateii de coada si le baga mana in gura daca nu suntem atenti, l-am prins bagand in gurita pietre, iarba, papadie,... asa ca trebuie sa fiu cu ochii numai pe el. timp pt altceva nici nu mai am. felicitari pt dintisorul nr 10!! noi tot la 6 am ramas din ianuarie... [mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998) |
ha-ha si noi zicem ca am facut-o pe Naty in ras, ca e o razacioasa
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
narcisica28 spune:
Telegrafic pana sa se trezeasca teroriciul.
RESTANTA Maya, sanatate, fericire si sa o asculti pe mami, Laura sa va bucurati de dulceata mica.
Pentru sarbatoritii zilei Ania si Aaron.
Multumim pentru aprecieri celor care ne-ati vizionat pozele si pentru empatie fata de problemutele lui Mihnu; eu il consider un copil normal, care mai are nevoie de reparatii p'ici p'icolea ....
Miruta, colega mea de breasla (am terminat pedagogicul si eu, dar nu am profesat mai deloc) concediu de vis in FR (vreau si eu ca sunt francofila), mai aduaga in listuta Smecta dc nu a sugerat nimeni.
Gata pauuza, pupici
Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau
Bebe Beca spune:
Heeeelp! Am una bucata copil care miorlaie din orice si NU MAI MANANCA!!! Astazi a mancat un sfert din omleta (prima omleta din viata ei), pe la 1 a luat cu greu 10 lingurite mici de fructe si pana la ora asta nimic. I-am facut un orez cu legume, nici cu fundu nu vrea...
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
DanaMi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Relusha ` neata, cate o pentru doritoare.... ANIA ELENA, bebe de mh LARISA ELENA, bebe de voicu bebi LA MULTI ANI!!! sa cresteti mari, sanatoase, fericite si tot binele din lume BIANCA MARIA, bebe de gabi78 LA MULTE LUNITE!!!! Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) |
si din partea noastra, multa sanatate si cat mai multa fericire
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
DanaMi spune:
Raspund si eu pe repede inainte ca s-a trezit gaza si face numai dracii
Daca la a doua nastere e travaliul mai scurt inseamna ca eu care am nascut in 3 ore la al doi-lea o sa nasc intr-o ora??? ar fi foarte tare
revin.....
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
philip spune:
La multi ani Ania!!!
La multi ani Aaron!
fetelor, multumim de complimente. da, dani, sunt comici rau si noi ne-am distrat copios la serbare.
l-am vazut pe Dominic inconjurat de prieteni (ce frumos) si pe Clara cautand carduri. si N face la fel, e pasionat de portofelul meu, drept, greseala mea ca imi las mereu geanta pe jos.
ieri N a tot exersat mersul intre cele doua canapele din sufragerie. drept, era in putza goala, poate merge mai usor fara pamepers?
alic, ma tot tin sa te intreb, dintisorul 10 e premolar, canin?
noi am fost iar la sala, acolo N s-a "speriat" de o bebelusa de 7 luniu si fugea de ea :))apoi papa, plimbare afara si acum nani.
la md a papat o felie de ananas din conserva si ovaz cu lapte (asa ca la caii inaripati ). la pranz cred ca paste sau tortellini cu sos de rosii. la cina probabil vita la gratar cu ceva legume.
pupam gasca
a, Miruta, eu voi lua cu mine sirop de ibuprofen pt febra, crema de soare ca o am deja, ceva gustari fara de care nu poate, paturele de nani, cateva jucarii dragi, formula daca nu scapa de ea pana atunci, linguritele lui...ma mai gandesc.