LMA : Darius si Matei Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

fetele, multumim din suflet pt aprecieri....si pt interpretari.

dani3lla, ce n-as da si eu sa adoarma si Eliza singura! frumos c-ati fost la zoo. si ce-ai mai slabit!! bravos!

bebe beca, ce petrecere frumoasa, animata, ce tort si ce frumos dirija Rebeca!!

alynta, ce frumos ati petrecut si voi! bucatele si tortul ti-au iesit fff frumoase si sigur si gustoase. esti grozava!!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

lauraa. frumoasa locatia, petrecerea, ma bucur ca vremea a tinut cu voi. pt Maia.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dani, uite aici buci unduitoare, partea mai amuzanta e spre final, era cu capsa pusa si nu voia sa coopereze:
http://apha.shutterfly.com/14430
danami, multumim mult, daaa, noi ne-am cam impartit copiii
relusha, te referi la mother's day? multam mult
ramona, buna informatia, eu l-am uds pe Philip la primul control in jurul varstei de un an ca-i cam fugea un ochi. mi-au spus ca-i ok si ca trebuie sa repetam vizita in jurul varstei de 2 ani cand a fost ok.
azi am fost cu N la sala, e delimitata asa incat mamicile pot exersa si copilasii se pot juca cu niste cuburi de burete invelite in piele. ieri am fost toata gasca, azi fiind numai eu cu el si nici un alt copil acolo s-a cam plictisit dar m-a lasat sa termin. am si alergat pe banda fara sa-mi pierd rasuflarea. ce bine e sa ai energie, zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc de aprecieri!
Philip m-am tuns(nu am zis ,sa vad daca se observa) si era uscat la perie! Nanul e preot!
Nu a fost neparat "Deosebit" ca noi ne stim de inainte de a fi preot! A fost singur, ca nevastasa(care e prietena cu mine si a fost colega de facultate) nu a venit din anumite motive...
Miruta in lipsa de argint e buna si tabla... Amintirea conteza!
Camasa sarbatoritului, de altfel toaleta intreaga a fost cadoul nasilor!
Alic nu citesc intergral tot timpul! E mansardat de o firma care acum e in proces si a dat faliment de la cate magarii au facut! Stam in Mircea!

Am crezut ca pot sa tin un secret, dar nu pot! Miercurea trecuta mi-am facut testul: doua liniute! Bebele misca! Pe 31 urmeaza controlul! Suntem fericiti! Sper (cu teama) sa fie fetita! Familia nu stie si am retinere sa le spun! Mi-a propus de la al doilea ca daca mai fac unul nu vor afla prea curand, cel putin persoanele care m-au judecat... Ideia ca nu toti merita tratamentul asta.... Ii zisesem unei prietene care imi trimite mesaj de felicitare pt ziua lui Matei! In mesaj scrie "felicitari pt surioara sau fratiorul din burtica si altele"! Sora mea vine si imi citeste mesajul cu voce tare, astfel incat toata familia a auzit! Se pare ca stiu toti si TAC! Una peste alta suntem fericiti!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Multumesc de aprecieri!
Philip m-am tuns(nu am zis ,sa vad daca se observa) si era uscat la perie! Nanul e preot!
Nu a fost neparat "Deosebit" ca noi ne stim de inainte de a fi preot! A fost singur, ca nevastasa(care e prietena cu mine si a fost colega de facultate) nu a venit din anumite motive...
Miruta in lipsa de argint e buna si tabla... Amintirea conteza!
Camasa sarbatoritului, de altfel toaleta intreaga a fost cadoul nasilor!
Alic nu citesc intergral tot timpul! E mansardat de o firma care acum e in proces si a dat faliment de la cate magarii au facut! Stam in Mircea!

Am crezut ca pot sa tin un secret, dar nu pot! Miercurea trecuta mi-am facut testul: doua liniute! Bebele misca! Pe 31 urmeaza controlul! Suntem fericiti! Sper (cu teama) sa fie fetita! Familia nu stie si am retinere sa le spun! Mi-a propus de la al doilea ca daca mai fac unul nu vor afla prea curand, cel putin persoanele care m-au judecat... Ideia ca nu toti merita tratamentul asta.... Ii zisesem unei prietene care imi trimite mesaj de felicitare pt ziua lui Matei! In mesaj scrie "felicitari pt surioara sau fratiorul din burtica si altele"! Sora mea vine si imi citeste mesajul cu voce tare, astfel incat toata familia a auzit! Se pare ca stiu toti si TAC! Una peste alta suntem fericiti!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Felicitari! Sarcina usoara! Multa sanatate, fericire si o nastere usoara ca un fulg de nea!

Ma bucur enorm pentru tine si sper ca in curand (dupa ce slabesc, da nu la minte) sa va dau si eu aceasi veste!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MAYA!!!! Mami Laura si tati Radu sa fiti fericiti si sa va bucurati de ea!!!

ps..m-am uitat in pozele voastre azi aproape cap coada...aveti cumva niste prieteni, sau mai precis o prietena pe nume Elena(Lili) ? Inainte de casatorie o chema Branza, dupa casatorie cred ca ...Craciun si pe sotul ei ar trebui sa-l cheme Ionut...sau am vedenii. Daca este doar coincidenta, atunci seamana perfect cu o fosta colega de facultate.

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Felicitari Alinaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! pe bune, ai toata admiratia pentru curajul pe care il aveti! Sa ai o sarcina usoara si sa va ajute Dumnezeu sa aveti un copilas sanatos, poate fetita

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

FELICITARI ALINA

voi chiar sunteti curajosi, de fapt mai mult tu, felicitari inca odata si sa dea DD sa fie cum vreti voi

BUBU e mai bine a facut in seara asta ceva mai legat asaca m-am mai linistit si nu ma mai duc maine dimineata la spital

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Fetelor, ma iertati ca iar nu scriu cum as vrea..da sunt varza..de vineri de la cheful de 11 luni al lui Razvan sunt/am fost gazda si oaspete cam tot timpul..nici azi nu mi-am revenit..am jucarii prin toata casa intinse pt ca am imprumutat tarcul nostru sa doarma cineva in el pt cateva zile (Razvan cred ca a stat in el maxim 1 h in 7 luni) ...maine sper sa imi revin..va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Nu puteam sa merg la culcare fara sa va felicit pt petreceri si pt copii asa de frumosi , am vizionat azi toate pozicile de Alinta, Cosminica, Ioana - foarte tare Rebecutza, Laurra si ultimul , dar nu cel din urma filmuletul cu Nicholas - haios foc

La noi se anunta cutremur in seara asta , poate da DD si iese BUBU2

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput