LMA : Darius si Matei Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alynta, felicitari, sarcina usoara si sa fie fetita!!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

ana micu cum merge slabitul cu nutritionist??? ca parc-as apela si eu...

mami de ELIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

Buna fetele.
Uram si noi un sincer tuturor puiutilor care au implinit un anisor,multa sanatate si fericire.
De asemeni uram cu intarziere mamicii CRIS si printesei Rebeca

Am admirat toate pozicile,sunt superbe

Noi am petrecut foarte bine la petrecera lui ALEXUT,motul nu l-am luat inca,il vom lua in august,cand va veni si nanul lui acasa.Voi incerca zilele acestea sa pun cateva poze.

Eu l-am intarcat pe Alex,acum 2 saptamani,am decis ca e momentul,mai ales ca plangea mereu noaptea si se trezea foarte des sa pape,cred ca era doar un moft.Lapte la biberon nu vrea,dar inainte de culcare ii fac lapte de vaca cu cereale,se satura si noaptea nu mai cere nimic,nici nu mai plange,nu se trezeste deloc acum.Am avut dureri foarte mari cu sanii,dar din fericire a trecut si sunt multumita ca am putut sa-l alaptez pana la un anisor si ca nu a suferit dupa tzatzica.

ALYNTA FELICITARI SI ITI DORESC DIN SUFLET SA AI O SARCINA USOARA SI MULTA SANATATE.

Va las ca vad ca se foieste Alex si nu vreau sa se trezeasca.
Pupam toate mamicile si toti puiutii si va dorim noapte buna si multa sanatate.

Ancy mami fericita de Alexandru George 07/05/2009

Mergi la inceput

philip. vazut filmuletul cu N, care-i un scumpic.

mami de ELIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Alynta, cum sa tii secret asa o veste? felicitari! intr-adeavar esti curajoasa, desi m-a apucat o nostalgie de cand te-am citit
sa fie cu noroc si, de n-o fi fetita, sa nu fii suparata...o sa fii o vweritabila soacra cu trei nurori
ps: zici ca misca bebele? inseamna ca ai peste 15 saptamani?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

FELICITARI!!! yuhuhu, ce ma bucur pt tine dar nu stiu cand ai sa te mai odihnesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Ziceam ca scriu si eu ceva maine dar cu o asa veste nu ma pot abtine FELICITARI ALINAAAAAAAAAAAAAAA! indiferent de ce sex o sa aiba desi preferabil e fetita sa fie sanatos si sa ai parte de o sarcina cat mai usoara pe cand e DPN?

Fetelor v-am vizionat azi poze si filmuletele tuturor ( desi avem parte si noi de un mic cacacios marait) Cosminica,Alynta,Lauraaa,Beca,Philip,Daniella,Yoanna si stiu ca mai erau ceva poze dar nu mai tin minte ale cui nu va suparati pe mine dar neuronii de blonda isi fac aparitia la ora asta.
tuturor sarbatoritilor ce nu le-am urat si anume Sofia Ioana, Dominic Antoniu, Razvan Ionut, Mara Ioana, Maia,Yoan, Matei,Maya Teodora, Rebeca, Cris82 si pt azi Ania Elena,
La mai multe lunite inainte tuturor.

Yoanna am vazut ca ai intrebat de noi multumim mult, am vazut pozele voastre sunt superbe la fel te rog si eu sa nu cumva sa tunzi fata scurt e ii sta foarte bine asa.
Vroiam sa spun mai mult dar ca tot veni vorba de cutremure la voi am zis sa incerc si eu unul numai ca al meu sot m-a refuzat foarte frumos ca el este obosit si eu am mainile reci ca il luasem si eu in brate, dar nu-i nimic ca ii vine lui randul maine seara si atunci o sa ii spun ca el este prea cald si mi-a pierit cheful de la atata caldura

Referitor la Dariusica a dat si el cu bata in balta ca si Bubu a facut diaree azi de 2 ori suntem si noi pe acelasi tratament cu regim, lapte fara lactoza, furazolidon, hidrasec si incercam noi mai mult ceai de menta pt ca azi a reusit performanta de a bea 30 ml
In schimb inafara de faptul ca e marait e ok, se joaca, calareste un fel de calut pe care l-a primit acum vreo 2 sapatamani de la niste prieteni e de la Fisher Price si are niste clape ca sa zic asa pe care apasa si canta e frumos.

Referitor la poze noi nu avem pt ca a mea surioaraaaaaaaaaaaaaaaaa nu s-a invrednicit sa le descarce nici macar acummmmmmmm, ai auzit Danaaaaaa.
Va pup pe toate si toti

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

"La multi ani Ania Elena"!,multa sanatate,bucurii si realizari!

Alynta,mami,felicitari pt sarcina,sa fie usoara si un bebe sanatos si poate chiar de data asta o surioara pt cavalerii tai!Esti super,mega,extra curajoasa!

Am promis ca incerc sa intru ieri,dar nu am mai reusit...s-a mai incalzit un pic afara dupa 2 saptamani de aproape iarna si am profit de plimbareli cu strumful!Am cautat si cadouri pt ziua lui,dar inca nu ne-am decis ce sa ii cumparam!
Fratele meu i-a cumparat tricicleta,cumnatii(si nasii) i-au cumparat cica masuta de activitati...asa ca ma mai orientez ca nici mult spatiu nu prea avem!

Ma pregatesc sa plec la serviciu asa ca va pup pe toate si o zi buna!

P.S. Iubita_tiana...da-ne un semn sa ne spui cum decurge sarcina si daca ai fost la control!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

La multi ani, Ania!

Felicitari! Multe felicitari Alinutei! Suntem alaturi de tine sa te incurajam, nu ca ai avea nevoie de curaj....
Sa fie cu bine, cu noroc , sa fie ce vrei tu si cu codite
Zi-ne cate saptamani ai, daca ti-e rau, daca ti-e bine!

andreea (philip): ne-am amuzat tare la fimuletul cu N. clara a ras cu pofta. si ce viteza avea..... un adevarat 4x4. misto ca te-ai putut duce la sala cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

alina multe felicitari ai curaj si e de admirat

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput