BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinasmile Ioana, asta e singura mea consolare - privirea de ansamblu Ca altfel e tare frustrant cand ajung si eu la o anumita etapa/simptom a sarcinii, iar voi toate ati trecut prin asta acu 3-4-5-6 capitole Mie mi-e sa nu nasc in urmatoarea odisee Dar nu scapati voi asa usor de mine, ca dincolo nu stiu pe nimeni, asa ca ma tin si eu aici "din urma trenului" Corina 33s+ cu Maria AMR - mai putin de 7s si apoi... Editat de - corinasmile on 17/05/2010 00:45:40 |
corina, nu suntem rele cele din odiseea urmatoare, a delfinasilor. te asteptam si pe la noi.
in alta ordine de idei, trag mereu cu ochiul la florile de liliac, doar nu mai am nici eu atat de mult de asteptat... si chiar daca nu am participat activ la discutii, am bagat la cutiuta experienta voastra...

sa aveti toate nasteri usoare, sa miroase a liliac pana la noi in delfinariu...

31+ AMR 8+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
arturicii spune:
Neata!
Cristina, bun venit acasa!
Nana, bun venit si voua! Scoatem niste motate si ptr efortul tau cu alaptatul daca trebe. Mult succes si far' de stres!
rodyka, eu sunt convinsa ca e fain la voi in odisee dar pe Corina n-o dam ![]()

Corina, din pacate nu pot descarca filmul; nu vrea si pace :-(
Of, cine-o fi inventat inghetata
ca nu ma pot satura de ea...
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Ioana5255 spune:
salutare,
tocmai ce am venit de la controlul de 6 saptamani. toate bune si frumoase, se pare ca am hernie ombilicala si daca nu se retrage in 4-5 luni operatie scrie pe mine. cum zicea si sorana toate relele in k babei mele.
maribell spune:
hola chikas....
si eu pe aici....mai optimista azi....
...maine ma duc la matroana, si o sa ascult inimioara bebelusei...si o sa ma mai linistesc.nu mai am dureri de cap, si nici scurgere...deci totul e bine, poate am fortat eu cu plimbarile si de aia am avut firicelul de sange....oricum, astept din zi in zi sa inceapa travaliul....
declar ca am inceput sa am dureri inghinale noaptea...dar inca pot dormii...
...ceea ce e bine, dupa treziri pt pipi.
multumesc mult LENABUM, SABINA, DANA SI MARY, PT SFATURI SI GRIJA...SUNTETI NISTE ADEVARATE PRIETENE !!!! MULTE 

...SI VA
DULmiercuri am programare la spitalul unde o sa nasc...si vom vedea atunci ce si cum, dar pana atunci, ma vad maine cu matroana.
am inceput sa ma umflu...am niste picioareeeeee...mama , mama si niste maini de toata frumusetea.aaaaaaaaaaaaaaaa.....si niste vergeturi pe burtik...de-mi vine sa mor. am cumparat o mie de creme si uleiuri, care mai de care...si tot le-am facut.....
poate trec¿¿¿¿¿
dar bebe sa fie sanatoasa, ca trec peste toate pt ea....puiuta mea iubita !!!!
si intr-adevar cum ati spus voi fetelor.....sapt trecuta la control aveam tensiunea mai mare ca de obicei....poate de la stres....
am vazut ca vb de botez.....noi il facem in octombrie la sfarsit, in bucuresti la un restaurant rustic de pe mosilor, cu un meniu de 50 euro cu totul inclus....am zis ca e mai bine asa, fara prea multa bataie de cap.invitatii o sa trimit pe net, pt ca nu am decat 20 pers.si in rest, o sa-mi permit o extravaganta si o sa chem niste ursitoare...sper sa fie frumos.....va doresc petreceri frumoase tuturor !!!!!
cercelusi am luat de aici...sunt niste hello kity mici si dulci...o sa le fac poze si o sa vi-i arat...sunt super dulci, de abia astept sa o vad pe pitica cu ei!!!!
foarte tare faza cu albumul pt bebei....sunt niste frumosi....avem o odisee cu frumuseti dulci...sa va traiasca si sa va faca fericiti !!!!
am terminat si bagajul de spital....de fapt nu mi-au trebuit decat hainele de plecare acasa,restul le primesc de acolo....dar am marcat momentul cu o pozica...si eram inlacrimata toata si emotionata , iar iubi la fel...ce moaca avea, sa-l mamanc....simte ca mai e un pik...e asa de dulce....
..eu pt iesirea din spital mi-am luat o rochita....nu numai pt ca sunt patrata...dar asa ma imbrac eu de obicei...si deci nu o sa observ cata o sa fiu.....![]()
sper sa pierd macar 8 kg la nastere...si restul....odata cu programul fetei....
MARY SUNT IN ASENTIMENTUL TAU.......AM ACELEASI INTREBARI...STARI.....SENTIMENTE....
SI DA...VOM FII CELE MAI BUNE MAME PT BEBELUSII NOSTRII
WOW SABINA....ce bine descrii tu acolo....m-am emotionat !!!
CORINA sunt si eu interesata de dvd-ul cu calmarea bb-ilor...daca locuiam in ro...sigur ne intalneam la un ceai....pt ca sunt mare amatoare de socializare....poate ne auzim pe mes
BINE ATI VENIT ACASA CUSA SI MICUTA EMME.....

ALINA....multumim de informatii....
vai cat am scris.....
am pus niste pozici superbe in album...mor de el...si de trandafirii aia
MARIA
SUPER FERICITA
38
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
maribell spune:
ARTU....SUPER POEZIA....
CE TONICA ESTI...TINE-O TOT ASA....
LENABUM....
....SUNT PE ACASA.....INCERC SA RECUPEREZ CU CITITUL...EU SUNT MAI BINE, MAINE AFLU CE SI CUM....
MARISA_ANA...nu ai pitici deloc....cred ca toate suntem asa la un moment dat....si eu cred ca o sa nasc sapt asta....
....de fapt iubi asa imi zice....dar contractii nasoale nu am.....vedem ce va fii 
aaaaa.....si FELICITARI PT REZULTATELE BUNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
URAAAAAAAAA....CORINA AM REUSIT SA DESCARC FILMULETUL...il vizionez si-ti comunic dupa cu a fost....o sa-mi imaginez ca sunt cu voi la o prajiturica si un ceai...
BINE ATI VENIT ACASA CRIS_09 SI SEBASTIAN 

.....MA BUCUR MULT CA SUNTETI BINE.....MULTA SANATATE SI FERICIRE !!!!
ASA DE RAU IMI PARE CA NU SA AMELIORAT SANUL ''BUCLUCAS'''......UITE NISTE 

PT EL...POATE SE FACE BINE.SANATATE MULTA.de abia astept sa am si eu experiente asa de frumoase cu bebelusa mea....
MARIA
SUPER FERICITA
38
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
arturicii spune:
Sorana, acum vreo 2 nopti ma durea si pe mine si ma tot gandeam la tine sa te intreb de simptome. Eu acum sunt ok; sanatate multa si tie
Hai mai Sabina, asa solidarizezi tu cu Iustina? Sanatate multa si tie!
Gabriela, f faine pozele; ultima e cea mai cea dupa parerea mea
Noi in pozitia deja cunoscuta, Sabina nani pe mine; dar ce bine e!
Noroc ca nu dor vasele nespalate....![]()
Maribell, uau! Intr-o zi o sa am si eu in gradina asa ceva! Sa faci o poza si cu bebe in acelasi loc.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
R.Cata spune:
Buna!!!!!!!
Intrebare...voi ati reusit pana acum sa faceti baie bebeilor? Noi o s aincercam in seara asta
. Asa am mai spalat-o la chiuveta...si ii place apa...dar sa vedem cum reactioneaza la intreaga baita.
O sa va anunt!
De vreo saptamana noi avem probleme cu mucisorii
Ne chinuim de vreo cateva ori pe zi sa eliberam nasucul infundat. Si parca tot nu se mai termina. Saptamana asta vom merge la pediatru sa ne vada!
Va pupic si va doresc nopti usoare!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
moni_or spune:
Salutare! Am avut o zi cu un ritm infernal azi, ca de fapt cam toata sarcina asta, dar intru un pic pe ceas de seara sa va dau un ultim pupic inainte de venirea lui bebe, maine dimineata ma internez in maternitate si pe 19 ziua cea mare si pt. noi, insa de maine nu am acces la net. O sa o anunt pe DANA81 cand se naste Alex, va va da ea de veste.
Vreau sa urez nasteri usoare si bebei sanatosi mamicilor programate la nastere zilele urmatoare:DIENUTZA, ROCSY, VIRGI, ALINUTZAA, MARY, DUNEMAIRE, OANAMAR, TUTULINA, precum si tuturor mamicilor care vor naste in saptamana urmatoare, ca s-au programat sau nu!
Sa ne auzim cu bine!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
38+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Reallaura spune:
Moni_or 
recuperare usoara si sa reveniti repede acasa!
Sabina uuuf, ce rau ii pare de hernie. Si Ilinca mea are. TU ce simptome aveai?? SI mie mi se pare buricul meu cam proeminent 
R CAta eu i-am facut baie de la bun inceput in cadita cu apa.
Mucisorii sunt de lapte, nu? SI noi mai avem inca...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marisa_ana FELICITATI NOILOR MAMICI ! MULT SPOR LA ALAPTAT SI BEBEI MANCACIOSI! ![]() ![]() Un capitol plin de floricele parfumate! Am observat ca listuta noastra ia proportii si mai asteapta noi mamici. Eu speram sa se intample si la noi saptamana asta dar dupa cum mi s-a spus vineri la control nu prea sunt sanse.Am colul inchis, ma tot uit la burtika si nu prea o vad coborata desi dureri de spate si burtika sunt precum si lovituri in col.Bebika a re 3200 estimativ, e ok, m-am linistit ca la controlul precedent avea tare putin .Imi faceti pofta de stat cu bebika si astept sa treaca si momentul nasterii. Urmarind toata cacialmaua de la TV , referitor la indemnizatie,am tras o concluzie personala, optimista, ca nu se va micsora deloc sau in cel mai rau caz la 70%.Ma gandesc ca daca si femeile din pd-l sustin cauza poate . . poate. . . Ana Maria 37+ cu Marisa AlexandraAMR 3 SAPTAMANI |
Sa te auda Dumnezeu si sa nu se schimbe nimic! Ai urmarit stirile azi? Eu acum am picat de pe drumuri si nu stiu nimic in legatura cu indemnizatia. Daca as fi avut timp cel mai bine ar fi fost sa reusesc sa ajung si eu in fata prefecturii asa cum mi=am propus... insa a ramas numai la nivelul de propunere.
Pe mailul comun aveti PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!