BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Hai Ela Anda !!!

Am uitat sa spun: inca mai am edeme dar se retrag incetut; am venit din spital ci 10 kg in minus (mai am zece de dat), din care trei jumate in brate ; stomacul ma supara in continuare, insa nu chiar atat de rau, e muuult mai suportabil.
Promit sa vin si cu povestea nasterii cat de curand ; intre timp ne scuzati daca mai lipsim de pe forum, e un piculet mai greu pana ne intram in noul ritm .

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna burtici, mamici si bebici!

Ioana, ce frumos ne-ai deschis noul capitol! Multumim! Sa fie un capitol plin numai de vesti bune, cu mamici fericite si bebici sanatosi!

Alina, m-am uitat si eu la tine pe blog, foarte frumoase creatiile tale, felicitari! Eu n-am talente din astea deloc.

R_ocsy, eu am pus niste poze cu camera bebelului meu pe care am facut-o cu autocolante, e f frumoasa, daca-ti place, pot sa fac niste poze mai in detaliu sa-ti trimit. De asemenea mai te poti inspira de www.funtosee.com/" target="_blank">aici.

Cristina, bine ati venit acasa, ce fumos ne povestesti tu, sa fie in continuare bebe cumintel si sa pape mult. Asteptam si povestea nasterii cand puteti voi si bineinteles, pozici cu bebe.

Corina, multumim de filmulet, l-am descarcat si eu si l-am vazut si chiar o sa incerc cei 5 S, sper sa functioneze si la noi.

Sorana, of, sper sa scapi de problema cu sanul ca imi imaginez cat tre’ sa fie de neplacut, si mie mi-e teama de din astea (printre alte multe temeri pe care le am). Ce frumos povestesti de seara la circ cu Mateiut, esti o mamica implinita cu cei 2 puiuti ai tai.

Virginia, antrenam motatele, si asa saracele pentru miercuri au nevoie de antrenament dublu ca vor fi epuizate maxim. Nastere usoara sa ai si bebelina sanatoasa!

Dana81, noi avem cam aceeasi varsta a sarcinii (diferenta de o zi) si eu nu am avut contractii niciodata pana acum. Mie mi-a zis dr. meu ca daca am dureri de burta ca la ciclu+dureri de spate+intarirea burtii sa-l sun imediat ca astea sunt contractii de travaliu. Dar de asemenea mi-a zis ca pot avea intariri ale burtii si fara dureri care tot contractii sunt, dar asa-zisele contractii de travaliu fals. Eu zic ca cel mai bine pentru linistea ta e sa-ti suni dr. sau sa-i faci o vizita.

Veronica, multumim de povestea nasterii, foarte frumoas povestit, ce usor ai nascut, imi da si mie curaj sa mai citesc astefel de povesti cu nasteri usoare, iar Mateiut este superb. Felicitari, sa-ti traisca, sa fie sanatos si cuminte! Mai asteptam si alte povesti de la tine cand mai ai timp.

Marylenac, si eu credeam ca ai nascut deja si asteptam sa ne vii cu vesti despre bebe, insa se pare ca ne tine in suspans bebelul tau. Noi, oriucum, suntem cu motatele in priza, cand o vrea el sa vina, noi il asteptam.

Lenabum, referitor la maiscarile bebelusului, eu toata sarcina am fost stresata ca bebelul meu nu e agitat mai deloc, si intotdeauna am intrebat doctorul ce are copilul asta de se misca asa putin, si mi-a zis ca nimic, se dezvolta normal numai ca asa e el, mai lenes. Acum a mai inceput si el sa fie mai agitat, are zile si zile, daca 2 zile la rand e mai agitat, a 3-a se odihneste. Deci, eu nu cred ca tre’ sa-ti faci griji, numai sa fii atenta sa miste in fiecare zi.

Cristina, succes la reamenajari, si eu cu treburile casnice sunt inca in forma ca inainte de sarcina, numai ca acum obosesc mai repede e adevarat, dar in rest fac ce faceam si inainte, ma plimb mult pe jos, singurul lucru pe care nu il fac si nu l-am facut e sa ridic greutati, in rest, sunt ca inainte si sper sa fiu cat mai activa pan la sfarsitul sarcinii, pentru ca in capul meu cred eu ca daca o sa fiu activa o sa nasc mai usor.

Gabriela_s, eu am niste dureri inghinale de ma urc pe pereti, copilul meu s-a intors de la 29 de saptamani, si e cu capul f jos si mai are si capul mai mare, si ma termina, noaptea cand ma ridic din pat sa merg la baie ma tin de pereti sa pot merge , in timpul zilei cand mi se mai inclazesc muschii e mai suportabil. Chiar ma intrebam daca o sa ma doara tot asa pana la sfarsit n-o sa pot sa-mi desfac picioarele sa nasc, ca acum nu pot sa le deschid.

Corina, Cristina, aaaaaaa, nu ma mai joc, vreau si eu la intalnire , eu stateam langa Scoala de Politie, deci vecina cu voi....Cand o sa vin in Ro cu bebel (nu stiu inca cand) o sa va sun sa ne intalnim cu carucioarele in parc, sa-l scot si pe fi-miu la gagici.

Nana, ce ma bucur sa avem vesti de la voi, ce frumos povestesti, mi-au dat lacrimile de emotie, sper sa se rezolve si singura voastra problema pe care o aveti cu suptul. Mie din pozele cu iubiricea mi se pare ca seamana f mult cu tine, insa mai incolo o sa va dati seama, si bine ai spus tu: seamana cu ea, sa-ti traiasca puitul, sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!

Gabriela10, ne bucuram de vestile bune, sa mai stea bebeita la caldurica o saptamana macar asa cum a zis dna dr. si dupa aia pregatim motatele si pentru ea, vazut pozici cu burtica frumoasa.

Va pupam pe toate si sa auzim numai de bine!

Theodora 34+ Stelios

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare mamici si burtici,

nana, bine ati venit acasa, ma bucur ca iubiricea ta e perfecta (nici nu avea cum sa fie altfel, crede-ma!).

filmuletul acela am reusit sa-l descarc in 5-6 minute, dar inca nu l-am vazut. revin cu impresii dupa vizionare.
in plus, uitati aici mai multe filmulete cu idei despre ingrijirea bebelusilor, trucuri de linistit/adormit si mai multe alte chestii interesante:

http://www.videojug.com/tag/babies-and-sleep

oricum, asa cum spunea si Alinutzaa, metotdele de linistire a bebelusului difera in functie de "materialul clientului", de varsta, de circumstante...si mai ales, in functie de starea de spirit a celor din jur. eu m-am convins cat de mult conteaza ca mama sa nu fie stresata in preajma copilului, acesta resimte totul perfect, de parca inca ar fi o singura persoana. asa ca daca reusiti, pastrati-va calmul si linistea dupa nastere si atunci si copilul va fi unul mult mai linistit.

eu ma simt din ce in ce mai mare si mai greoaie, am ajuns la stadiul de nerabdare maxima...culmea, la dus am incercat sa-mi verific singura colul si ...nu l-am mai gasit . oare s-a ridicat atat de mult incat nu mai ajung eu la el sau o fi deja foarte scurtat? acum imi fac 100 de idei/min si - desi sunt nerabdatoare sa nasc, parca totusi ar fi cam devreme...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Sa scot si eu motatele pentru Ela, ca n-am apucat.

HAI ELA

Theodora 34+ Stelios

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna burtici si mamici,
Am fost dimineata la fitness, dar cred ca mai merg o ora si gata, ca imi este cam greu. Si... poimane vine tati al nostru! Abia asteptam ziua de miercuri sa mergem la aeroport sa-l intalnim. Parca nici stare nu mai am. Ei, si dupa cum avem si noi miercuri o zi importanta, azi mi-am vopsit parul, maine merg sa-mi fac aranjare, manichiura, pedichiura...

Mira, tare dulce e printesa ta bolfosica! Sa creasca mare si sanatoasa, sa va aduca numai bucurii.

Veronica, tare scump e Mateiut! Multa sanatate!

Sabina, ma bucur ca mai apuci si ceva timp sa intri sa ne scrii despre voi. Of, sunt sigura ca voi avea parte de scene de gelozie de la Cami.

MAry, eu mi-am cumparat o rochita de vara, cu care o sa pot si alapta.

Cusa, sa fie sanatoasa printesa voastra. Tare draguta poza unde zambiti amandoua.

Corina, am incarcat repede filmuletul, dar nu se deschide. Mai incerc. Aaaa, si inca ceva... nu te mai necaji ca esti ultima la nascut. Eu am experienta de a duce sarcini pana la 42 saptam. Asa ca e posibil sa-ti tin de urat pana la sfarsitul lunii iunie.

Eu tre sa fug dupa copil la gradi. Am promis ca vin mai devreme.
Pup toate fetele.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Am vrut sa spun si BINE AI REVENIT, NANA!

Am schimbat si semnatura.

Gata, fug!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Se pare ca il inscriem si noi pe Mirci la o gradi particulara, sunt superincantata, sunt 5 copii in grupa, cred ca sansele sunt mai mici de imbolnaviri dese..sper. E frumos, e un loc unde m-as duce si eu cu placere si e in drumul lui Bogdan spre sv.
Onana da, e super la Tulip Inn. noi am facut botezul lui Mirci si e misto ca ai o camera pt alaptat/stata cu bb departe de galagie. Ms de urari! PS Dc esti interesata iti pot trimite poze cu sala- evident, de acum 2 ani
R-ocsy wow, fratele tau e artistul?? eu as opta pentru un peisaj de ferma ceva, cu animale, asta e pasiunea lor pana la 2 ani si mai incolo sa recunoasca animalele si sa imite cum fac ele. Sau tot aa, un peisaj de basm cu delulete, norisori, copacei.
Cris-09, Nana bine ati revenit , ne bucuram ca sunteti ok.
Veronicachp incurajanta povestea nasterii tale felicitari!
Din pacate nun pot vedea poze, e superaglom webshotul!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Bine ai venit acasa Nana ! Sa va traiasca iubirici Adelina si sa va bucurati de ea clipa de clipa!

Te asteptam cand ai timp cu povestea nasterii!

Noi ne pregatim de zor pentru poimanine!

Virginia 38+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Buna fete dragi, intru si eu dupa absenta din cauza de net.....
Eu tot nu dau semne de nastere, astept...probabil ca trebuie sa urc scari, sa mut mobile...glumesc...Oricum, acum sunt mult mai relaxata fata de saptamana trecuta cand tot asteptam ziua de 13. Acum, cand va fi, va fi

Cris, bine ai revenit printre noi, ce bine ca sunteti cuminti si mancaciosi...tineti-o tot asa...

Corina, multumim pt filmulet, parte din cele vazute le-am aplicat si eu la Matei, de data asta voi apela si la suzi (pe care Matei nu a vrut-o).

Sabina, legat de locatia aleasa de voi pt botez, e vb despre cea de la fostul bloc Connex, pe la pasajul Marasesti sau este in alta parte?

Am vazut pozicile cu bb , sunt absolut minunate, toti copilasii sunt superbi, sa fie sanatosi...de abia astept sa ma laud si eu cu bb 2.

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 39 s

noi am luat la Snagov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

theo multumesc de raspuns-normal ca sunt toata ziua in urmarire sa miste doar stam in paT ,altceva ce facem

BUN VENIT ACASA MAMICILOR

maribell oare ai nascut? tu erai prezenta

+34 bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin

Mergi la inceput