BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marisa_ana Oare e valabila vorba aceea din popor ca fetele vin mai repede!? M-am uitat si in lista noastra si dansele au venit la aprox 38 sapt iar baietii mai tarziu. Ma tot gandesc cd o sa nasc . Sper sa imi treaca gandurile ca pana acum am fost mai relaxata. Cu cat se apropie momentul cu atat sunt mai atenta la orice simtom.Oare si voi sunteti asa? sau am pitici. Ana Maria 37+ cu Marisa AlexandraAMR 3 SAPTAMANI |
EEEI, nu ai la ce te gindi?:) Ia nu mai atrage raul prin negativism
Corina: multumim pt film, si eu descarc la greu acum... sa vedem cind il termin de adus.
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Buna ziua mamici si burtici! Bine v-am regasit la "sueta"! Ce mai faceti?Cine a mai nascut?Care urmeaza? Noi suntem bine,ieri am ajuns acasa si suntem niste cuminti(sa nu zic intr-un ceas rau) ![]() Azi sau maine vine si pediatra sa ne cunoastem...![]() O sa incerc zilele astea sa va scriu si povestea noastra cat de cat...dar intai sa ne acomodam cu programul ![]() aaaa,sa ne treceti si pe noi in listuta cu Sebastian Mihai ![]() Va pup ![]() Cristina,mamica implinita de bebe frumusic,Sebastian Mihai![]() |
Cris, asa ce ma bucur pentru voi!
Felicitari pentru BUNE CUNOSTINTE ce ati fost tu si micul tau, din prima!
Felicitari si pentru numele de sEBASTIAN, la care se pare ca ai tinut mult
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui flory_blanca Sabina, Dana multumesc de sfaturi. ![]() MAry eu inca o tin cu boneta la recomandarea pediatrului dar noi oricum suntem mai paranoici acum, dar prietena mea de cand a adus-o din spital nu ii punea boneta decat dupa baita si e fata foarte bine. Mami de fetita frumusica foc! |
Flory, merci si tie pentru raspuns!

Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui Virgi17 Venit si noi de la ultimul control dinaintea marii intalniri! Bebelusa tot sus cocotata sta, burtica e cam tare insa nu am avut si nu am contractii pana acum, totul e bine. Miercuri ne vom duce pe la 11 la spital, voi fi nemancata, o sa ma treaca pe hidratare prin perfuzii caci trebuie sa nu fiu deshidratata in timpul operatiei. De emotii am avut tensiunea 13 cu 9.Se intrebau cum o sa o am pe timpul operatiei daca acum sunt asa de emotionata...insa asa sunt eu, ma stiu, pulsul o ia si el razna cand sunt cu medici in preajma. O sa fac exercitii de concentrare mentala, poate poate o sa ma linisteasca nitel. Si..in jur de ora 14 va fi si operatia. Am vizitat si rezervele azi, sunt super ok, era plin la maternitate. Asa ca...in 48 de ore, ma voi intalni cu bebita mea! ![]() Totul a intrat in linie dreapta . M-a amuzat dna doctor cand mi-a spus azi ca miercuri trebuie sa nu uit acasa urmatoarele lucruri: dosarul cu analize, kitul de celule stem, cartea de identitate si....burtica !!Ne mai auzim pana atunci. Virginia 38+ Ioana |
Virgi, batem palma! Si eu am vizitat azi maternitatea, insa fara a avea acces la rezerve si zona cu bebei. AM fost sa ma interesez de una-alta, stii tu.. ca in maternitatile de stat...
A,am reusit sa ma si impartasesc si ma simt inca usoara si fericita... si mai ales cu incredere in DD!

Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui dana81 Spuneti-mi si mie va rog cam cat de des vi se intareste burtica pe zi?Asa cu aproximatie Eu stau cu ea foarte tensionata cam toata ziua si ma cam pune pe ganduri 34+ RIANAMAMI de CLARA 06.08.08 |
Cred k la mine se tensioneaza/detensioneaza de 10-15 ori pe zi, la intervale neregulate. Nu e dureroasa cind e in asa stare... nu m-am ingrijorat deloc, am banuit ca sunt contractiile BH.
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

R.Cata spune:
Reallaura, cum adica de lapte? Au vreo legatura cu faptul ca o alaptez? Plsss....explica-mi.
Am stabilit si noi restaurantul pt botez. Botexul va fi in prima jumatate a lunii iulie, aproape de ziua lui tati. Sa sarbatorim mai multe evenimente o data.
Pupici si noapte buna!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
Madamar spune:
| citat din mesajul lui marylenac Buna fete dragi, intru si eu dupa absenta din cauza de net..... Eu tot nu dau semne de nastere, astept...probabil ca trebuie sa urc scari, sa mut mobile...glumesc...Oricum, acum sunt mult mai relaxata fata de saptamana trecuta cand tot asteptam ziua de 13. Acum, cand va fi, va fi Cris, bine ai revenit printre noi, ce bine ca sunteti cuminti si mancaciosi...tineti-o tot asa... Corina, multumim pt filmulet, parte din cele vazute le-am aplicat si eu la Matei, de data asta voi apela si la suzi (pe care Matei nu a vrut-o). Sabina, legat de locatia aleasa de voi pt botez, e vb despre cea de la fostul bloc Connex, pe la pasajul Marasesti sau este in alta parte? Am vazut pozicile cu bb , sunt absolut minunate, toti copilasii sunt superbi, sa fie sanatosi...de abia astept sa ma laud si eu cu bb 2. Mami de Matei nazdravan si Tudor, 39 s |
Mai MarilenaC - si noi ne agitam aici, de facem febra musculara... si tu, nimic, nimic;)?!
Bine ca nu te mai lamentezi la ideea ca nu mai nasti odata!
Asteptam vesti frumoase de la tine si rezultate foto;)!
VERO: FELICITARI mamico pentru curaj! E mare lucru sa ai asa noroc iubita! BRAVO!
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui marylenac Oare ce o fi cu Maribel? parca avea ceva probleme... Si Nana, draga de ea.... Mami de Matei nazdravan si Tudor, 39 s |
Of, si eu m-am gindit mult la Maribell ieri.. aseara...
Despre Nanutza sper ca e bine, ea a adus pe lume minunea aceea de fetita frumoasa
!Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Alinutzaa spune:
Salutare dragutelor
Am intrat doar sa va spun ca cezariana mea nu va mai avea loc miercuri, asa cum era programata initial, ci maine.
Oricum eu am niste contractii de toata frumusetea de vreo cateva zile, iar in seara asta cel putin....jale. Sper sa nu imi faca vreo surpriza fata mea in noaptea asta.
Corina numarul tau de telefon il am deja, sper ca e ok daca o sa te anunt pe tine maine ce si cum.
As mai sta, as mai scrie dar am atata treaba (va dati seama ca toata treaba planificata pentru maine trebuie sa o fac in seara asta)
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
38+
Handmade by Alina

Marisa Alexandra
Azi sau maine vine si pediatra sa ne cunoastem...
de bebe frumusic,Sebastian Mihai
Tudor, 39 s