BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Am adaugat cateva poze pe webshots la cererea voastra

Sper sa apuc sa imi schimb si semnatura

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

R_OCSY ati terminat de decorat camera Anei Sofia?

VERONICAH emotionanta povestea nasterii.Sa va fie viata la fel de usoara

GABRIELA 10 am admirat pozici frumoase.

Sa bagam niste motate de incalzire

35+ Larissa

AMR 5 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Discordia : e emotionant sa iti vezi numele printre majorete, multumim

Nana : multumim , ce urare frumoasa ne-ai facut !

Am intrat sa urez succes "colegelor mele de maine", interventie si recuperare usoara , bebelusi cuminti, frumosi si sanatosi !

Maine implinim 39 de saptamani , cezariana e programata intre 13-13:30 . Am sa va anunt cat pot de repede. Va las acum, ma duc sa ma relaxez cu un film !
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

FELICITARI, ALINA!!!!!!

BUN VENIT PE LUME,MICUTA ANTONIA!!!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Of Ruxi te inteleg perfect. Sotul nu te ajuta peste noapte? Eu pe al meu l-am pus la treaba, ca altfel nu mergea si chiar si asa si eu plang de multe ori cu ele in brate, mai ales cand adoarme una si incepe ailalta. La noi iNfacolul a dat roade. Poate va ajuta si pe voi.

Fetelor bafta maine. Ma gandesc la voi.

Artu merci de PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ruxi ce copii frumosi aveti. Sa va traiasca. Nu ti-e frica, ca aluneca sub patura. Eu le pun paturca dar infasurata in jurul lor si mai lejer si chiar si asa pe Iustina am gasit-o cu patura pe fata, nu stiu cum a reusit, sunt tare sucite si nu stau locului o clipa. Stiu, ca e o perioada mai grea, dar o sa treaca . Incearca peste zi sa furi macar o ora de somn, ca o sa te ajunga oboseala.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rocsy
Monica
Virginia
Mary

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Of Ruxi te inteleg perfect. Sotul nu te ajuta peste noapte? Eu pe al meu l-am pus la treaba, ca altfel nu mergea si chiar si asa si eu plang de multe ori cu ele in brate, mai ales cand adoarme una si incepe ailalta. La noi iNfacolul a dat roade. Poate va ajuta si pe voi.

Fetelor bafta maine. Ma gandesc la voi.

Artu merci de PM.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Saptmana asta ma ajuta cat de cat ca e liber, azi noapte a stat cu mine pana la 5 , apoi am ramas singura, dar de sapt vitoare nu ma mai poate ajuta ca are un servici care implica o mare responsabilitate si trebuie sa fie odihnit.

Infacol folosim si noi dar uneori nu mai e de nici un folos, de exemplu azi noapte cu tot infacolul au plans de la 1 noaptea la 8 dimineata, deci nu pot sa zic ca ne-a ajutat.

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Ruxi ce copii frumosi aveti. Sa va traiasca. Nu ti-e frica, ca aluneca sub patura. Eu le pun paturca dar infasurata in jurul lor si mai lejer si chiar si asa pe Iustina am gasit-o cu patura pe fata, nu stiu cum a reusit, sunt tare sucite si nu stau locului o clipa. Stiu, ca e o perioada mai grea, dar o sa treaca . Incearca peste zi sa furi macar o ora de somn, ca o sa te ajunga oboseala.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Multumim frumos pt. compliment.
La fel va dorim sa cresteti sanatoase.
Eu sper sa nu alunece, deocamdata nu am avut surprize , desi cand am venit acasa ma gandeam sa ii bag in sac de dormit, dar pana la urma tot la paturica am ajuns.
Dar cand au colici o arunca in jos ca dau din picioare,dar in sus nu si-au tras-o inca...

Ruxi 36 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput