BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
Antonia Felicitari!! Sa fiti sanatosi!
AnaMariam, Mira, Cris_09 bine ati venit
Am vzzut pozici frumoase cu bebei de Bubu si Cris_09 sunt scumpi foc!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
bubu30 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Ce mai faci Ruxi, chiar m-am gandit la voi saptamana asta ! V-ati acomodat unii cu alti ? Am rezolvat titlui pozei ![]() R_ocsy 38 + Ana Sofia AMR 1 zi ![]() |
Merci fetele pt poza
Noi nu mai apucam sa intram deloc deocamdata, sper sa se schimbe situatia
Suntem plini de colici
Am nopti in care dorm 1 ora
iar ziua deloc
Alexandru e constipat si se chirceste de durere, iar Alexandra e cu nasucu infundat ne chinuim cu batista bebelusului
Cand plang amandoi e crunt, mai ales noaptea cand sunt singura nu stiu pe care sa pun mana
Ma pun pe la 5 dimineata si plang langa ei ca nu mai stiu ce sa le fac, as face orice sa ma doara pe mine
Ziua e mai ok pt ca ma ajuta bona
Nu am apucat sa mai citesc nimic
VERO FELICITARI

Ruxi
36 + cu 

AMR ... cine stie ?

maribell spune:
BUNA GAGICI.....
NANA
FELICITARI PT VENIREA ACASA SANATOASE !!!!! SA VA BUCURATI O VIATA INTREAGA DE IUBIRICI DULCE !!!
GABRIELA
FELICITARI PT CELE 36 SAPT SI PT BEBE GRASUN....
VIVELA mai ai un pic de rabdare.....
NATI
mai e asa putin si-ti vine sotul....cred ca esti in culmea fericirii
RCATA
SUCCES CU BB LA BAITA
LENABUM
MARY
.....SUNTETI NISTE DULCI
....am fost azi la matroana si mi-a luat tensiunea....tot mare...mi-a spus ca durerile de cap sa le rezolv cu suc si paracetamol....pt ca pot fii ori de la tensiune , ori de la zahar....si cand mai am palpitatii si ameteli sa pap un oik de dulce....ma rog....vad maine la spital....in legatura cu toxoplasmoza, nu am inteles eu bine....era negativ ( exact cum ati spus si voi), deci sunt o tuta
, mi-am facut atatea ganduri....nu stiu la ce ma gandeam eu cand aia imi explica. mi-a zis ca mi-ar fii dat interdictie la anumite chestii daca as fii fost pozitiva...dar cum nu mi-au zis nimik
..totul e ok ....
MULTUMESC FETELE PT INCURAJARI 
SORANA
SA DE-A DOAMNE DOAMNE SA FII BINE CU SANUL....SUCCES !!!
MARIA
SUPER FERICITA
38
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
Madamar spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui corinasmile Mesaj de la Diana: ![]() Buna, am nascut pe bebe Eva, are 3.250, 51 cm si a luat nota 9 Intr-o mare fuga am intrat pe la voi! Felicitari diana si bun venit Eva! Pupici!!! si o viata frumoasa! INTRU DEGRABA SA MAI POVESTESC CU VOI, imediat ce termin totul: dus, uscat par lung:D... si lasat bagajul in portbagajul masinii;) Felicitaaaaaari!!!! Corina 34s+ cu Maria AMR - mai putin de 6s si apoi... ![]() |
Marlena (Mary)
38+ (aproape 39) cu minune de
Tudor Mateo 

AMR o zi si imi tin minunea in brate 

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!
aly_ spune:
SABINA chiar ca toate bubele rele.... sper sa treaca de la sine hernia si poate se rezolva si cu noua bona.
RUXI jos palaria si in fata ta si a celorlalte mamici de gemeni. Sincer respectele mele.O ora de somn
NANA bine ai revenit acasa !!!!Sa va traiasca iubiricea cea perfecta
si sa va bucurati de ea o viata intreaga.
BRAVO DIANA!!! BRAVO ALINA !!! BINE ATI VENIT DRAGI FLORICELE DE LILIAC EVA ALESSIA SI ANTONIA

35+
Larissa
AMR 5 saptamani vine
aly_ spune:
BINE ATI REVENIT ACASA CRIS; ANA; MIRA ACOMODARE CAT MAI USOARA SI BEBEI CAT MAI PREDISPUSI ACOMODARII DIN SANUL FAMILIEI

MARIBELL ma bucur ca te-ai lamurit si linisit
SORANA speram sa treaca cat mai repede problema cu sanul si sa nu impiedice alaptarea bebelului
35+
Larissa
AMR 5 saptamani vine
n_a_n_a spune:
Salutare burtici, mamici si bebici
!

fetelor, pentru urarile de bun venit acasa!

Felicitari Alina! Bine ai venit Antonia!

Felicitari Diana! Bine ai venit Eva Alessia!

Hai Rocsy! 

Hai Mary! 

Hai Virgi! 

Hai Moni! 

Ada, deja astept cu sufletul la gura sms sau telefon de la tine 
!
Rocsy
, iti tin pumnii sa-ti fie usor, si sa te bucuri din plin de bebica! Ziua de maine a ramas una speciala pentru mine, 19 mai a fost DPN-ul meu, acum o sa-ti poarte tie noroc, va fi ziua de nastere a puiului tau!
Mary
si tie aceleasi urari, la fel si pentru Moni
si Virgi
!
Nana, mamica
de iubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
aleesicoo spune:
buna fetele
nu am apucat sa citesc din urma.....am fost cam posomorata zilele astea nu stiu de ce, nu am un motiv anume, insa nu am avut chef de absolut nimic
felicit din tot sufletul proaspetele mamici si doresc multa sanatate bebelicilor , si multa fericire!!
Rocsy poti conta pe mine ,sa mi dai sms, si oricare dintre fete!
donsoara mea si a gasit loc de joaca pe colul meu ca asa rau ma inteapa"inutila"cand ma loveste
avem si noi 37 sapt, si pe 25 ne intalnim iar cu dr. si daca totul este ok ramane cezariana pe 1 iunie
in rest totul bine, bebelina fff vioaie
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in36 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:3 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!