BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

fetelor, multi pupici pentru incurajari!!!

Urez si colegelor mele de nastere de maine, mult curaj, succes mult si sa ne auzim cu bine cu bebicii aici pe forum!

Eu am programata la 14 cezariana si cand ma voi dezmetici o voi anunta pe Sabina pe sms!

Va pup !

Virginia 38+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Iustina a tras-o cu mana peste fata. Si Iustina a plans ieri de la 6 la 2 noaptea intruna. A fost cosmar. Ekaterina cu o noapte in urma de la 4 la 7 dimineata. E mai greu acum, dar vor trece toate. Te inteleg perfect cum este. Totusi trebuie sa te ajute cineva peste noapte, nu se poate sa fii singura. Eu nu as rezista singura. Te admir.

Mergi la inceput

Incearca si cu Bonisan si mai merge o varianta sa ii faci pachetoi in paturica si eu le mai tin la mine in brate asa infasate si mai pun plapuma peste noi, fiind mai cald se potolesc. Mai exista niste sticlute, costa f putin, au pe babycomfort.ro care se umple cu apa si le pui langa burtica.

Mergi la inceput

Eu ma retrag la somn. Profit de ocazie ca dorm mandrele si ca e mama la mine. Maine sotul meu pleaca la Deva dis de dimineata, asa ca o sa il las sa doarma, ca are un drum greu de parcurs. As fi plecat si eu cu el, dar nu ma indur sa le las pe fete doar cu bunicile.

Virgi astept un semn de la tine. Nastere usoara si sa ai incredere in Emel. Te pup

Fetelor ma gandesc la voi maine, va tin pumnii si ma rog sa decurga nasterea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Of, ce rau imi pare ca aveti colici.

Auzisem ceva de niste saculeti cu samburi de cirese care incalziti ar ajuta un pic bebeii.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna dragelor!

Am intrat sa agit si eu niste motate pt mamicile noastre de maine:

Rocsy
Monica
Virginia
Mary

Sa vina lin si usor pe aceasta lume bebelusii sanatosi si frumosi, sa va refaceti repede repejor si sa va bucurati de minunile voastre! Sunt cu gandul alaturi de voi!
Multi pt voi si pt toate fetele!

Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Felicitari Alina, Diana !
Bine ati venit pe lume bebelusi scumpi, sa fiti sanatosi si norocosi iar mamicilor recuperare rapida si usoara!

Ruxi, Sabina, pot doar sa incerc sa-mi imaginez cat de greu va e, multe de incurajare, si Tudor are colici noaptea, stiu ce greu e cu unul, dar cu 2 deodata..

Acum, la Tudor colicii apar seara de seara, ori de la 6, ori de la 8 si se termina spre 12 noaptea. In seara asta insa...LINISTE! De ce oare? Am aplicat primii 3 din cei 5 pasi din filmuletul trimis de Corina (adica infasat, pus pe-o parte mai mult pe burtica, leganat exact cum arata acolo) si i-am aplicat intocmai cum arata in filmulet si...surpriza, dupa cateva minute Tudor s-a linistit si doarme (infasat ca o sarmaluta) si acum, fara orele de plans continue de fiecare seara!
Eu zic ca merita sa incercati si voi, eu am facut exact cum zice acolo si vad ca functioneaza! Nici n-am mai aplicat pasul 4 (cu shhh-ul) si pasul 5 (suzeta), au fost suficienti primii 3!

Multumim inca o data pt filmulet, Corina, pe noi ne-a ajutat mult!

Multumim Artu, super pozica cu liliacul pt albumul floricelelor noastre! Sanatate multa lui Philip!

De bine ce in seara asta e Tudor linistit, Matei nu poate dormi, cred ca a inceput sa aiba cosmaruri, vrea sa stam cu el, intreba speriat daca e Regina (personajul negativ din Alba ca Zapada) la el in pat! Cred ca incepe perioada spaimelor, nu mai vrea sa stea singur in pat si in camera, sa stam cu el, sa-i lasam usa deschisa, etc..Cred ca facem o pauza cu desenele astea, ca vad ca dezvolta fobii..

Multumesc fetelor de ganduri bune, , se pare ca au functionat pt ca sanul meu e un pic mai bine, adica infectia s-a stopat, am insa un nodul acolo de 4 cm (doar) care momentan nu mai pare sa creasca, cum va da inapoi e o alta problema. Lactatia nu o opresc, desi a scazut mult, asa ca se va opri de la sine, in final..

Apropo de asta, fug la pompat, va doresc tuturor o noapte usoara!

Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Pe cealalta diagonala am tras un ochi si am apucat sa vad ca au revenit Anamaria si Mira! felicitari pentru recuperare si bun venit!

E o ora la care ar tb sa dorm si eu, stiu... dar ce sa fac daca nu ma prinde cu nici un chip somnul?

Colegelor de suferinta programate pentru miine:
Moni, Virgi, Rocsy: va doresc sa aveti parte de o experienta minunata a intilnirii celor mici! Sa auzim de bine si sa fie intr-un ceas bun nasterea puilor nostri! Din cele ce am vz ar trebui sa intru cel mai de dimineata dintre toate la ceza, in jur de 9: daca da Domnul sa decurga totul conform planului.

Citindu-i povestea Anei mi-am prefigurat parte din experienta mea: a naste in acelasi loc si cu acelasi medic inseamna in mare parte sa traim experiente similarre!

Si ca tacimul sa fie complet: seara se lasa la mine cu contractii nedureroase la inceput, acum au inceput sa doara... burtica tare si ... asteptare! Incertc sa controlez cit se poate totul, dar se pare ca micul Mateo chiar vrea sa isi manifeste acordul de a veni pe lume miine. Imi schim pozitia si va las. pupici.

Cred ca prin Anamaria va voi anunta frumosul eveniment. Nici eu nu sunt prada emotiilor si mi-e ciuda... parca ar fi fost normale citeva macar!
Doamne ajuta-ne sa ne nastem cu bine si sa fim sanatosi!

Marlena (Mary)38+ (aproape 39) cu minune de Tudor Mateo

ASTAZI VINE PE LUME COMOARA MEA

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

hai moni_or

hai Virgi17

hai Madamar

fetelor ieri am facut prostii,mam grabit si nu am dat nume fisierului cu poze pe care lam atasat,a ramas cu data si ora

+34 bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

Rocsy
Monica
Virginia
Mary

ma rog pt voi astazi,sa va fie nasterea usoara si bb mari si cuminti

fetelorde bbii vostri,sunt asa de frumosi si de dragalasi(chiar daca au colici,mititeii) vreau si eu mai repede

maribell imi pare bn pt tine

am rzolvat cu pozele

+34 bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin

Mergi la inceput