BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Bine ati revenit Mira si Cris_09!!!

Sa va traiasca sanatosi si fericiti puiutii...

Artu, insanatosire grabnica lui Philip...ooooffff

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 39 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Intru si eu pe fuga

Sunt cu nervii praf. Aproape am dat-o afara pe femeie. Mi-a stricta masina de spalat si nici nu mi-a zis nimic, asa ca azi am trimis-o acasa si tot ea cu gura mare. Sunt aproape convinsa ca o dau afara, chiar daca o sa imi fie mai greu pana gasesc pe cineva dar nu ma mai tin nervii. Faza de azi mi-a pus capac si asa aveam eu mai multe adunate. In loc sa isi ceara scuze imi raspunde ca proasta ea ca mi-a luat rufele sa le intinda. Hahaha poate eu mai proasta ca o platesc si ma duc cu capul. In fine

Mira, Nana, Cris ce bine, ca intrati sa ne dati vesti.

Cata si noi am spalat fetele la chiuveta, dar de vreo 3 saptamani le spal in cadita si tare le mai place.

Ruxi asteptam impresii. Cum esti? Cum te descurci? Foarte frumusei Alexandru si Alexandra si grasunei.

Hernia ombilicala mi se trage de la greutatea sarcinii. Eu sper sa se retraga singura. O sa vedem.

Fetelor, care sunteti maine programate la cezariana va doresc din suflet nastere usoara, recuperare rapida, bebei sanatosi si va asteptam cu vesti. Va pup pe toate si am sa fiu cu gandul la voi.

Artu sanatate lui Philip. Sper sa ii treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hei, bun revenit Cris!

Pai e super daca doarme noaptea; noi avem nopti si nopti ; ii place sa stea la povesti noaptea din cand in cand insa ne facem noi mari.

Fetelor din Bucuresti
Rugaminte: daca va cautati cumva ajutor in casa, una din fostele noaste bone (va ziceam ca am avut 2) are nevoie de ceva de lucru incepand cu 15:30 dupa-amiaza; ea are si un servici de bugetar la care nu poate momentan sa renunte; insa si la noi tot asa venea, dupa servici; este tanara (46 de ani), super muncitoare (genul de om la care si daca te duci in miez de zi/noapte neanuntat, casa ii e bec; si asa face peste tot.
Locuieste in zona P-ta Domenii (noi locuiam pe Ion Mihalache)
Daca aveti nevoie, o recomand cu toata caldura si increderea. Este super si ptr curatenie si/sau ptr bona.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Hei, bun revenit Cris!

Pai e super daca doarme noaptea; noi avem nopti si nopti ; ii place sa stea la povesti noaptea din cand in cand insa ne facem noi mari.

Fetelor din Bucuresti
Rugaminte: daca va cautati cumva ajutor in casa, una din fostele noaste bone (va ziceam ca am avut 2) are nevoie de ceva de lucru incepand cu 15:30 dupa-amiaza; ea are si un servici de bugetar la care nu poate momentan sa renunte; insa si la noi tot asa venea, dupa servici; este tanara (46 de ani), super muncitoare (genul de om la care si daca te duci in miez de zi/noapte neanuntat, casa ii e bec; si asa face peste tot.
Locuieste in zona P-ta Domenii (noi locuiam pe Ion Mihalache)
Daca aveti nevoie, o recomand cu toata caldura si increderea. Este super si ptr curatenie si/sau ptr bona.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Artu mie imi trebuie, dar stam in 13 septembrie. Oare nu ii e prea departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Discordia : si pentru tine se apropie din ce in ce mai mult momentul .
Ca de altfel si pentru Dunemaire .
Va doresc de pe acum succes, nasteri usoare si sa ne reintalnim cu bine aici pe forum cu povesti simpatice despre mogaldetele noastre !

Da, R_ocsy se apropie momentul, chiar azi ma gandeam cat de stresata am fost sa nu nasc inainte de termen, iar acum mai sunt doar 2 zile teoretic. Sper sa nu depasesc 40 de saptamani.

mamica de fetita si 39s+ cu

AMR 2 zile sau chiar mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sabina, nu stiu sa iti zic; iti dau pe PM numarul ei si vorbiti voi acolo, ok?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

FELICITARI DIANA

BINE AI VENIT BEBE EVA

FELICITARI ALINA

BINE AI VENIT BEBE ANTONIA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI OCTAVIAN
de mami YOYOYO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Yoyo pentru Octavian!!
Diana felicitari!! Sa fie sanatoasa Eva Denisa si sa va acomodati repede!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Agit si eu motatele pentru fetele ce urmeaza sa nasca maine caci cine stie poate nasc si eu

hai r_ocsy

hai moni_or

hai Virgi17

hai Madamar

Mergi la inceput