BRAVO DIANA, ALINA! HAI ELA! mai-iun10 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
corinasmile spune:
Feteleee,
Mesaj de la Alina:

A venit pe lume micuta Antonia, 2900g, 48 cm, nota 10

Corina
34s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 6s si apoi... 
lenabum spune:
anamaria emotionant, sa fiti sanatoase si fericite
felicitari ALINA
+34
bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin
theophillina spune:

BRAVO ALINA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE ANTONIA

Sa cresti mare, sanataoasa, mancacioasa si necolicioasa!
Mami Alina, refacere rapida, mult laptic si va asteptam cu drag sa ne scrieti de acasa curand!
Theodora 34+
Stelios
AMR 6 saptamani
BEBE STELIOS
mommy_to_be spune:
Bine v-am regasit burtici!
Va scrie o mamica fericita si implinita, care e total rupta de ceea ce s-a mai intamplat pe aici...
Sper sa apuc sa recuperez si in scurt timp sa revin printre voi in cunostiinta de cauza. Oricum, felicitari tuturor mamicilor care in ultima saptamana au adus pe lume bebei sanatosi si frumosi!

Recuperare usoara si sanatate multa va doresc!
Doresc sa-i multumesc Corinei pentru ca mi-a fost mesager
si v-a tinut la curent cu noutatile despre noi.
Noi suntem bine, am venit acasa de duminica, iar azi implinim o saptamana de viata.
Maia e o maaaaare papacioasa, sta cate o ora la san pana se satura, iar apoi, dupa alt sfert de ora cauta din nou sanul in disperare. Iar lapte e din plin. Aseara am facut testul cu cantarul si a supt 100 ml. Asta noapte am avut parte de primele colici, care ne-au tinut treji pe toti trei. Din pacate la noi nu functioneaza Infacolul... Acum incercam Bonisan... M-am prapadit de mila micutei cum vedeam ca se strange toata de la crampe, sunt extenuata, insa incredibil de fericita. Traiesc un sentiment pe care chiar nu il pot exprima in cuvinte. Aceasta minunea mi-a implinit viata si a adus lumina multa in ea. De cand am tinut-o in brate pt prima oara ii tot multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat...
Eu ma refac OK, cu oarece dureri, insa na... sunt normale si astept sa treaca. Am intrat sa va spun ca suntem bine, insa trebuie sa ne intram putin in ritm ca sa fim din nou active pe forum. O sa revin si cu povestea nasterii cand ma voi simti in stare sa astern in cuvinte tot ce am de spus.
Va pupam cu drag si speram sa revenim printre voi cat mai repede!
Mira
fericita 38+cu
Maya Alesandra
AMR cateva ore 

minunea mea
arturicii spune:
Felicitari Diana!
Felicitari Alina!
Bun revenit Ana!
Bun revenit Mira!
Ce de vesti frumoase azi!
Ruxi, niste frumosi puii vostri; dar crezi ca scapi cu o poza
? Mai vrem!
Noi azi eliminam iar din garderoba vreo 5 salopete ca nu mai poate micuta sa intinda genunchii in ele si cativa nadragii ca o strang peste burta...
Philip e bolnav, ne-au chemat ieri sa il luam de la scoala ca are febra. Si avea; 39. Acum e ok, stau (amandoi desigur) acasa azi; au iesit afara ca e soare, cald, zero vant.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
theophillina spune:
Ana, emotionanta povestea nasterii, pe alocuri am plans in hohote, vazut si pozicile cu Miruna-Andreea, e o dulcica, sa fie sanatoasa si norocoasa.
Mira, bine ai revenit si tu mamica super-fericita, asa te simt din ceea ce povestesti, ce bine ca ai laptic si Maya e mancacioasa, din pacate nu e si necolicioasa, poate trec colicii cu Bonisan. Va asteptam cu povestea nasterii cand puteti voi.
Ioana, ce repede creste Sabina, felicitari! Multa sanatate pentru Philip si un
sa treaca febra.
Ruxi, ce bebei frumosi ai
. Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii. Si daaaaaaaaa, mai vrem poze cand puteti voi!
Corina, mesagerul nostru de azi, multumim
Theodora 34+
Stelios
AMR 6 saptamani
BEBE STELIOS
cris_09 spune:
wpoe!!se pare ca am intrat la fix sa citesc mesajul Mirei
..EU DEJA INTRASEM IN PANICA...pentru ca bebe cauta papa din juma in juma de ora...ma gandeam ca nu am laptele bun si nu se satura...la noi incepe paranoia
Partea buna e ca ziua e agitat iar noaptea doarme tun
Offff,mi-e tare dor de voi,dar nu cred ca voi mai recupera vreodata
...Apropo de asta...mamicilor de gemeni "sunteti niste eroine" este putin spus
Am pus poze cu sufletelul meu mic aici ,in albumul meu,ne mutati si pe noi si la floricele de liliac daca vreti
Felicitari proaspetelor mamici,sa aveti bebei sanatosi si cumintei
Si bafta celor care urmeaza:
HAI BURTICILE
Cristina,mamica implinita
de bebe frumusic,Sebastian Mihai
dana81 spune:
FELICITARI ALINA!!!!
BUN VENIT ANTONIA
FELICITARI DIANA!!!
BUN VENIT EVA
Octavian 

MONI

Abia astept sa primesc vesti de la tine!!!!
Eu stau mai mult in pat vad ca daca stau linistita nu se mai intareste asa tare.La BH ma gandeam si eu dar parca au fost prea dese.
34+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
marylenac spune:
Anamaria, foarte frumoase pozici cu Miruna, sa va traiasca...
Mami de Matei nazdravan si
Tudor, 39 s