Sezatoarea canadiana (181)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

ANKA...curaj in gasirea solutiei cele mai bune...

Fug sa ma uit si eu la poznele din parc...

Si yupiii avem data de plecare din scorbura asta: 4 august! Doamne'ajuta!

Plecam la 6 dimi de aici ora preconizat de dormit intr-un pat e 12 noaptea! Pas mal...

Cand am sa termin si cu asta, emigrarea in Canada va fii floare la ureche!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

delphin, va intoarceti in Franta? Iti doresc sa treaca timpul cat mai repede pana in august!

ankalaura, de ce nu iei 1-2 ore de conducere cu un instructor adevarat? Eu am luat 2 ore, mi-au prins foarte bine. Tipa mi-a aratat si traseul pentru examinare, mi-a spus chestii care le plac examinatorilor, pana si felul diferit in care e bine sa tin mainile pe volan, ceva legat de semnalizare... nu mai stiu exact, dar a meritat de o suta de ori investitia.
Si noi folosim tot Ombrelle de la L'Oreal. Insa pentru copii la scoala sau la daycare mai cumpar si Coppertone, e butelca cu pompita, fas-fas Nu spray, nu explodeaza. Doar ca ma cam enerveaza mirosul, cand eram gravida imi dadea greturi si de atunci am ramas cu o oarecare sensibilitate.

Dana P unde mergeti la soare? Oh, ca eu am avut doua vacante deja anul asta, si tot numai la plecat imi sta gandul. Desi m-am cam saturat de bagaje!
N-am mai apucat sa scriu de Disney... In Epcot n-am mai mers la restaurant, nici nu stiam ca e vaporas, poate ne-am fi dus. Dar eram satui de mers pe jos, asa ca n-am mai intrat la pavilioanele diferitelor tari. Am petrecut ceva timp la un splash pad, noi ne-am odihnit oasele, iar copiii s-au racorit si udat fleoasca in tasnitorile alea. Am vazut acolo in schimb spectacolul de artificii si lumini... dom'le, parca erau de pe alta lume. Iar artificiile din Magic Kingdom... wow! De trei ori WOW!

Pucku, sa va fie de bine botezul! Ma uit si eu la poze azi.

Ana, ce rau trebuie sa fie, cam pe cand te linistesti cu alergia? Of, ca rau e sa nu respiri bine, eu sunt racita si infundata de 3 zile si parca sunt asa de 1 an!





Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DON - apai nu stiu daca se merita sa iau ore cu un instructor, ca am permis de niste ani, si am condus zi de zi, dar nu cu sotul meu in masina. Problema nu e la condusul meu ci la el la mansarda. Si cand il vad ca emana atatea frici ca ma vede pe mine behind the wheel, parca ajung si eu sa merg ca o cizma, ca imi transmite toate cele.
In extremis, ma duc singura ci studiez traseul la fata locului, dar eu nu am dat nici macar teoria inca, iar daca nici de citit nu citesc, dar nici de condus nu conduc, mai bine stau acasa

Gata, am luat BANANA BOAT. Era la oferta la Pharmaprix, parca vreo 9$, un bidonel destul de mare, 240 ml parca.

Intrebare: daca incep prin a duce copilul la un milieu familial, macar sa vad cum se comporta, etc, pana cand oi gasi un loc mai bun... Cum se plateste, la inceputul lunii pentru itnreaga luna? Si daca nu se acomodeaza copilul si nu o mai duc, sau daca nu sunt multumita, banii sunt pa si pusi sau ii recuperezi la retragerea copilului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Anka si al meu e la fel cu masina...punea atata presiune negativa asupra mea + frica mea, eram varza...abea la quebec mi-am dat drumul si asta datorira amicilor

asa ca am condus cu un amic de francizare, si apoi m-am dus la examen

acum am permis de 3 ani, si tot croncane in masina, dar ii dau ignore

lasa-l cu fetele si da cate o tura

cu gradi parca platesti cat stai, dar cred ca depinde mult de tot de gradi, de politica lor


Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Oana LMA pt Antonia scumpa!
Ange zic si aici LMA pt Robert.
Donia, Laura ce bine ca ati mai scris si voi
Simi, poti sa imi mai zici te rog cum se aplica gelul ala de albit de la dr? Ca eu l-am luat da nu am intrebat cumAm mai avut o data dar nu l-am folosit.
Ica cum mai esti? Ce face soricelul?
Mai stie cineva ceva de carmen77?
Nelia, voi sunteti specialisti acolo, poti sa intrebi pe sotul tau ce sport martial recomanda pt un baiat de 7 ani care nu are stare si nici nu vrea sa mearga?
Ca noi vrem si vrem.
Sunt in dilema, ce ati face in locul meu? Dupa ce m-am enervat pe tanti la gradi ca ma punea sa platesc in full de daycare, am inceput sa sap in jur si as avea ocazia sa il duc in alta parte din toamna. Aia ar fi cu 50 in plus fata de acum. Am vazut pe afara asa si pare fain. Acum vreau sa merg s avad inauntru. dar tocma ce mi-a zis si tanti de unde e, ca e de acord sa platesc pe vara pretul de outofschool. Na, acusi eu ce sa fac? Il scot si caut dincolo, il las aici?
Ana, sanatate multa
DanaP, nu mai zice frate de vacantaE drept asa? Eu astept programarile sa vad daca ma strecor sa merg pe undeva
Pucku sanatate si la voi acolo. Ast mic al meu face si acum bubite de dermatita da parca nu asa multe. Eu din pacate stau prost cu organizarea si nu ma tin de tratamente
Salutare la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

anka, si eu condusesem aproape in regim de taximetrie in Ro , asta pret de vreo 10 ani cat am lucrat teren. Dar smecheriile pe care mi le-a spus instructoarea nu le-am gasit in carti. Insa sigur ca e doar decizia ta, pentru mine au fost bani bine folositi.
Si finii mei invata acum sa ia examenul scris, tot fac chestionare de zor. Succes si tie!

Cum ii mai e fetitei la scoala?

Finuta mea (12 ani), venita aici de vreo 6 saptamani, a decretat acum cateva zile ca nu mai vrea sa traiasca in Romania niciodata, asta pe cand ne plimbam pe plaja la noi in oras. Am intrebat-o ce a facut-o sa decida, si a zis ca oricum simtea ca ii place aici foarte mult, dar ca plaja i-a pus capacul .
Ea a prins scoala din greu in Romania, cu toate nedreptatile si umilintele la care erau supusi copiii. Aici ne-a zis: "Nu credeam ca o sa spun vreodata ca imi place sa merg la scoala"

zavalita, bine ca ti-ai gasit un locsor al tau. Te-ai mutat? Hai si mai povesteste, in care H esti? Poate tu arzi etapele si esti direct in hate? Sper ca nu!!!



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nu conteaza cati ani de sofat ai, eu aveam 16 cand am venit aici. Ideea e ca sunt regulile un pic diferit, intorsul capului, asiguratul, iesitul pe autostrada, iar un intructor iti da niste tipuri bune, te invata cum sa treci testul. Faci economie ducandu-te cu masina ta, dar cei 30-35 de dolari pe ora cu un instructori sunt bine cheltuiti.
Cum afli tu dinainte traseul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

)Donia, si uitasem de superbele focuri de artificii... Reflection of the Earth...asta era spectacolul. Si la Magic Kingdon cind a zburat Tinkerbell pe sus am fost tare impresionata. pacat ca nu a-ti traversat, erau restaurante pe sfecificul fiecarei tari. Noi am mincat la nemti, chelnerii erau adusi cu contract din Germania, aveau si formatie, efectiv intrai in rest ala si aveai senzatia ca paseai direct in Germania. (chiar si portul lor il aveau).

Plec in Mexic la Riviera Maya.(doar eu cu soata

Legat de carnet de conducere, si eu aveam 17 ani de condus in Ro, nu am luat nici o ora aici si m-am descurcat super, am luat din prima ambele examene.

Dar pune-ma sa conduc in Ontario, cum am intrat pe 401 in alea 6 benzi m-am pierdut toata.Aici la Quebec e mai ok , as zice.

Pucku, ce print ai tu acolo, direct de la poze de bb am vizionat poze de la botez. Ce mare crescut, ii merge tare bine.Sa va fie de bine botezul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

apropo de masina, mi-am luat o janghina care a mers doar in ziua in care am cumparat-o..acum 2 zile.
ieri optimisti foc ca doar ne mutam la noi, luam bagajele le punem in masina si hait...nu mai porneste masina. am schimbat bateria aseara a mers..azi am facut un drum cu bagajele la apartament si iar n-a mai pornit. a ramas acolo.plus ca nici liftul nu mergea...

deci i love it. sa vedem cat ne costa acum.

donia m-ai facut sa rad cu hate-ul tau.nu sunt acolo inca. imi urasc doar masina.

acum serios tare m-a mai mirat reactia mea de la inceput. o reactie fobica as zice, efectiv vroiam sa plec de cand am ajuns. acum m-am linistit, trec totul prin filtrul ratiunii...stiu de la ce am plecat,nu-mi fac iluzii...ma gandeam ca poate vina fata de ai mei si oboseala, plus ca nu eram prea incantata sa stau la cumnati( cu care nu am avut vreo relatie in ro), toate astea au dus la asta. de maine( daca reusesc sa ma mut) incep adevaratele impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Zavalita, ce ghinion cu masina! Sper sa se rezolve.

Anka, bafta multa la luatul permisului.

Daiopri, kendo! Sau iaido... In vancouver sint cele mai tari cluburi de kendo din Canada, se inverzesc unii de pe linga mine de invidie. Iti pun citeva link-uri, dar trebuie discutat la telefon, poate reusesc sa te sun. Numai ca, orice arta martiala e grea, iar daca baiatul tau nu vrea, nu stiu ce poti sa faci, artele martiale trebuie vrute, altfel... e si mai greu. Arata-i link-urile, poate il atrage ceva, cauta niste cluburi bune, cu sensei de la mama lor (japonezi, chinezi, coreeni, in functie de arta martiala aleasa) si ia-i ore de incercare. Numai asa poti alege o arta martiala, si nic macar asa, pentru ca la inceput va fi cucerit, dar cind va fi pus la munca, s-ar putea sa dea inapoi.

Poti alege un alt fel de sport bataios, judo de exemplu, kung-fu din asta mai modern, care e mai mult bataie, decit arta... Scrima iar e foarte frumoasa.

Uite:

www.youtube.com/watch?v=R-kmNPrXhxw" target="_blank">kendo sau www.youtube.com/watch?v=A65nOPohldY " target="_blank">aici (unul din e Octav, da’ nu ma-ntreba care), www.youtube.com/watch?v=uRLo8rowORw&feature=related" target="_blank">iaido (nu cred ca vrei sa vezi cum arata tavanul nostru de la sabie, ca perdelele si covorul le-am schimbat sau scos de tot).

Agata face www.youtube.com/watch?v=faxW0GcyyDo" target="_blank">wushu si www.youtube.com/watch?v=FS3xTV0NCuc&feature=related" target="_blank">kyokushin (tocmai ce a luat www.dropshots.com/nelia#date/2010-05-04/15:43:48" target="_blank">centura portocalie. Tudora si Lisandru vor face www.youtube.com/watch?v=jZTrf0nFBgw" target="_blank">aikido, dar un pic mai incolo, cred ca de la 6 ani primesc, zice Octav ca li se potriveste la amindoi. Aikido este foarte dinamic, ca si kyokushin (unde dai mult cu picioarele, de asta ii si place Agatei, si nici ea nu are stare). Aikido si wu-shu sint preferatele mele, imi place sa ma uit la lupte cu asa ceva, celelalte le consider cam dure pentru o finuta ca mine.

Dar sint multe stiluri, depinde si de ce aveti acolo: www.youtube.com/watch?v=gkGP0AM14F0" target="_blank">shotokan merge iar la copii. Toate sint foarte grele... dupa parerea mea, da-l la patinaj artistic.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

[size=1]Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput