Prietene la bine si la greu - 15
Raspunsuri - Pagina 8
cristinica09 spune:
ALI eu i-am dat banditelului fulgi de orez asa cum scria pe cutie...cam 3 masuri( din alea de lapte)la 150 ml lapte de la inceput si acum seara tot asa ii dau.
lylyana.ion spune:
Ali, eu i-am pus doar cate 2-3 lingurite mici in amestecul de fructe dimineata. cantitatea cred ca i-o mresti treptat ca si celelalte alimente
ce iti mai face spatele?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
azi i-am dat o lingurita de branza calcica cu un sfert de mar, se bateau turcii la gura lui dpmdv combinatia e naspa...voi cu ce o mai amestecati?(cele care ati introdus-o )
pozicile noastre
varsta noastra
Andrecluj spune:
Buna seara, dragelor, no ca v-am tinut o perioada fara frapucine si capucine, dar n-a fost vinul meu, adica partial nu a fost al meu. Am avut 3 zile atat de urlacioase ca niciodata, a curs apa de pe mine rau de tot. Nu stiu de la ce au fost urletele, 2 zile a fost cu chircit si zvarcolit, am banuit burtica, aseara au fost fitze, dar tot a curs apa de pe mine. Azi i-am bagat un Hipp in mancare si a fost yami, merele coapte la fel, pana acum nu a urlat, sa speram de bine. Si eu ma bucur mult ca papa Annabelle si as vrea sa urez, chiar daca cu intarziere, copiilor Dianei sa traiasca in multa fericire si sanatate si astept mult pozele. Va pup ca cred ca pot baga o tura de sala pana e liniste. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
gabitza35 spune:
nu credeam ca voi mai intra azi deforum, dar se pare ca noaptea asta o cam stau treaza.... Eva a facut febra, are 38.8 rectal
am bagat un paracetamol, astept 4 ore si verific temperatura, daca este 3 ml nurofen, apoi verificat dupa alte 4 ore si alternez cu paracetamol.... asa pana dimi cand, in functie de stuatie, mergem la doctor
sa vad cu cine il las pe dragos.... probabil ca tati va chiuli un pic de la serv ca sa stea cu baiatul in timp ce eu merg la dr, sper sa nu fie cazul, sa nu se repete febra.De mancat mananca bine, nu se joaca si e foarte maraita, chiar o apuca si plansul uneori.. nici ea nu stie exact ce vrea, nimik nu-i convine... baleste dar nu exagerat, nu se vede nimik in gurita, rest stranuta dar nu mai mult decat de obicei, mucisori tot ca de obicei... ea nu tuseste ca dragos (el in schimb nu are febra).
Eu sunt din ce in ce mai racita, probabil eu i-am imbolnavit... trecem cumva de asta pana la urma
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
laurairina13 spune:
Niassa
Gabitza, ce face Eva? sper ca i-a trecut febra
Am vazut-o si eu pe Dienutze si gaza ei la teveu, si pe Camy la Brasov.
Vad ca si forumu e meteosensibilos, ca bate un vanticel de primavara pe aici. Si eu is lipsita de chef, as dormi nonstop..cu D. stam cum stam, de iesit pe afara cu vremea asta iesim, da fugim mereu de norii amenintatori.
Acu mi-am adus aminte ca intreba Miany cat costa o umbreluta de soare pt carucior, noi am dat 38 ron si era de la Bertoni. Dar v-am zis ca sistemul de prindere la carut prin cleme e din plastic si s-a crapat. Acum o prietena de a mea avea umbreluta de la babycare parca si tot acelasi sistem de prindere de plastic il are, si la fel i s-a crapat...Deci fiti atente daca vreti sa achizitionati umbrelute pt ferit de soare pruncii, poate gasiti un sistem de prindere mai bun, eventual sa nu fie plastic ca se crapa. Nah..ca am tratat un sobiect care nu e in ton cu vremea asta kkcioasa
Va pupacesc de nu va vedeti pe toate!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Lylyana eu branzica i-am dat-o cu banana/piure de legume. Dar cu piure de legume nu a binevoit sa o haleasca..as usual cand e vb de papat legume
rechinas in pozici
lylyana.ion spune:
Neata!
zi speciala la Ioni, aniversam cele 6 lunite ale maimuticii
asa ca poftiti la cinstea ce se cuvine, lasati grijile legate de . asadar
"surioarei" Natalia si "fratiorului" Tudor
Timeea de mami Di
pozicile noastre
varsta noastra
laurairina13 spune:
un micut: voi cu ce mai spalati prin baie? inafara de cif si domestos, ca de astea is satula..De fapt domestosul ma enerveaza cu mirosu nasol tare, as vrea sa iau altceva bun de dezinfectat, dar care sa nu mai miroase asa nasol. Are cineva o idee mai buna?
rechinas in pozici